Baš smo o tome raspravljali na Bug forumu. Ako Guardiola ne uzme LP slijedeće godine, bit će veliki promašaj jer bi se ovi trebali prošetati do prvenstva i kupa s pola gasa.
Printable View
Baš smo o tome raspravljali na Bug forumu. Ako Guardiola ne uzme LP slijedeće godine, bit će veliki promašaj jer bi se ovi trebali prošetati do prvenstva i kupa s pola gasa.
A mogli su to dogovarati na kraju sezone, dobro možda su se bojali da će netko reagirati prije njih, al iopet nisu morali objaviti bar dok se ne odigraju polufinala. I njima je valjda u interesu da Dortmund prođe u finale, a ovo bi moglo imat nekog utjecaja na njih.
Iskreno i meni je čudno. Nekako bih očekivao da će lakše protiv Borussije u finalu. Dogovor između klubova je bio da se čeka kraj sezone za objavu, a Bayern je objavio prije. Tak sam bar pročitao.
Ako Dortmund i prođe u finale, Gotze će biti u istoj situaciji u kakvoj je bio sadašnji trener Bayerna dok je vodio Leverkusen i kada se borio za mjesto u ligi prvaka. Mogao je izbaciti Bayerna iz top 3, u međuvremenu mu je prišao njihov predsjednik i dogovorio transfer na kraju sezone i time ga stavio u položaj gdje je praktički mogao birati između Leverkusena u ligi prvaka i Bayerna (njegovog budućeg posla) u europskoj ligi. U međusobnoj utakmici Leverkusen je odigrao ispod razine i uvjerljivo izgubio s 4 ili 5 razlike amaterski primljenim golovima i autogolovima. Ne znam u kojoj se to jakoj ligi konstantno ponavljaju takvi scenariji. Al' bitno da predsjednik Bayerna sere po konkurentnosti primere, a bundesliga ovakvim potezima postaje ono što je današnja škotska liga. Smijurija, stvarno nepodnošljiv klub.
Moram priznat da su i meni malo pali u očima sad, iako mislim da bi čak Goetze bia posebno nabrijan kad bi prošli u finale i tamo dočekali Bayern sad, al suvišno je opće o tome raspravljati. Šta je najgore ta cijena mi je nekako preniska za takvog igrača, kad se uzme u obzir koliko je plaćen recimo Moura, al to je već druga stvar. Jasno mi je da igrač želi ići u snažniji klub i sve, al trebalo bi to nekako regulirati da liga ne ispašta, al iopet njemci svi posluju financijski pozitivno pa ih nemoš s te strane napadati posle ovakvih transfera.
Deutschland über alles.
Potpuno izjebani. Ništa zato, kupit će još 5 veznjaka i Neymara.
Jesu, al iopet zapanjujuči broj sudačkih grešaka, ovo je sad već prestalo biti smiješno.
Najgore je kad ti suci zabiju 4 gola.
Cek, 2. gol bayerna je iz zaledja, 3. gol je faul da se iz svemira vidi. 1. gol ajde, ovaj je spustio alvesa da bi glavom asistirao, to razumijem da sudac nije vidio, ali brate mili ova 2 gola su poklonjena...
Nadam se samo da će Mourinho pronaći odgovor za Bayern.
barca nije akciju jednu jedinu slozila... kako su mislili pobjediti?
Bez Messija - nikako.
A ja mislio da je Juve lose odigrao protiv Bayerna :rotfl:
Citiram komentatora:"Tri puta su igraci Barcelone veceras igrali rukom u svom sesnaestercu i MOZDA je tu Bayern ostecen" :thumbs2:
Messi je najbolji igrac svih vremena. Tu nema znaka pitanja.
Al i sav oni rukomet u Barcinom šesnaesteracu koji niko nije vidia, ma užas. Bayern je bia bolji i razbia ih je, al ove sudačke greške nikome ne tribaju.
Meni prvi gol izgleda čist, drugi je očito zaleđe, treći prekršaj, četvrti nisan vidia.
Gotovo je. Bayern je prvak.
Xero nemoj prenagliti, prvo, barca je sposobna uvaljati 3 gola u prvom poluvremenu kod sebe doma, drugo, mourinho je mourinho, vec je pobjedio bayern
Puno ljudi je pobjedilo Bayern, ali ne ovaj Bayern.
Vrime će pokazat.
jedna lasta ne cini proljece
Čak bi se i 3-0 dalo nadoknaditi da su dali gol u gostima (nešto što će Bayern sigurno učiniti), ali 4-0, s ovakvom obranom, s trenerom koji je izgubio gotovo svaku jaču utakmicu i s Messijem koji je daleko od idealne forme... Mislim da Barci ostaje jedino nada u nekakav crveni karton Bayerna.
Baš me zanima šta će Mourinho smisliti. Real mi je izgledao bolje prošle godine i opet su ispali (od lošijeg Bayerna).
Stvarno ne znam što je to sa sucima u zadnje vrijeme. Barca nije zaslužila ništa više od ovog, ali opet će ostati mrlja na tekmi.
Ovaj Villanova da je pravi trener, ostavio bi Messija u svlačionici na poluvremenu. Očigledno je ili ozlijeđen ili nespreman za ovakvu tekmu. Jedino je gubio lopte danas.
Po meni nije trebao ni igrati. Mislim da su one izjave da je u potpunosti spreman bile patke da se malo zastraši Bayern ili nešto tako. Zapravo, kladio bih se da to i jest bila njegova uloga na terenu, čisto da bude tamo. Bez njega bi Bayern igrao i bez ono malo straha kojeg su imali prije utakmice.
Mada, i da je igrao na vrhuncu fizičke spreme i forme, Barca bi danas svejedno pala i to isključivo zbog onakve obrane. Prije ili kasnije ovo im se moralo dogoditi, ali nikako da nauče lekciju. Tako im i treba.
I da nuliramo sudacke pogreske bilo bi 4-0. Mozda je bio ofsajd kod drugog gola. Ja realno nisam vidio. Kod treceg gola je bio faul. Nema blokova u nogometu,ali opet Roben je bio u odlicnoj poziciji i bez toga i sigurno bi ili sutirao ili asistirao. Eto to su dvije situacije gdje je Barcelona ostecena. Bilo bi 2-0.
3 igranja rukom nisu svirana... U najboljem slucaju za Bacelonu bi opet bilo 4-0 za Bayern. Naravo da jedan penal promase :D Prejaki su jednostavno.
Messi je po izjavama bio 100% oporavljen. Sada ce naravno krenuti izjave da nije :D
11 Messija u top formi da je igralo za Barsu veceras opet bi bili pregazeni.
Mislim da iako su ocito u dobroj formi i Real i Borusija nemaju sta traziti pored ovakvog Bayerna.
Mislio sam poslije one utakmice sa Arsenalom kada su porazeni da mozda i nisu tako jaki i da tu sigurno ima supljina koje ce neki tim iskoristiti... Vhata mistejka tu mejka :)
Ja nekako imam osjećaj da se svaki klub posli neke dobre partije diže u nebesa, a posli loše nemaju šta više tražit ni u HNL. Bayern je jak, Barca je slabo odigrala, al s nekih 20% Messia, al ipak i dalje ode svatko može dobiti svakoga od ova četiri kluba, pogotovo u jednoj partiji.
I otpisivati klub koji ima Ronalda i Mourinha da ne znam tko su ostali igrači nema baš smisla, a slično bi se moglo reći i za Borussiu.
@marvin
Malo žuriš. Finale je jedna utakmica i sve je moguće. Bayern je prošle sezone također bio ogroman favorit u finalu. Ak niš drugo, nadam se da će jedan Hrvat podignuti pehar.
juve duplo bolji od barce :D
Juve je toliko dobar da možda još osvoji Ligu Prvaka.
Upravo. Juve u dvije tekme primio ko Barsa u jednoj.(sa dosta srece je ostalo SAMO 4-0) Jos Juve nije igrao rukomet.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Nego,realno,Bayern je ocito bolji tim od Barcelone. I Juve se pogubio u prvoj utakmici,u drugoj bolje odigrao bas kao i sto ce Barcelona biti bolja u drugoj utakmici nego veceras. Medjutim i tamo ce biti porazeni siguran sam. Moraju napasti svim silama i past ce na kontrama. Robbena niko ne moze zaustaviti.
Nisu zadnje 3 utakmice Bayerna u LP situacije gdje su pobijedili nekim "normalnim" putem i nadigravanjem,vec citi display of power nad slabijim jebote :D
Istina je da ni 11 Messija u top formi ne bi pomogla Barci večeras. Nema tog igrača koji bi im pomogao, a ni trenera. Bayern večeras ne bi ovako isprašio Dortmunda i Reala i nije to propustio napraviti Juventusu i Arsenalu zato jer su nekom bizarnom logikom Juve i Arsenal jači od Barcelone, već zbog toga što je količina tog tzv. "kaosa" u navedenim klubovima daleko manja nego li je to slučaj s Barcelonom, a i sučelili su se u bitno drugačijim okolnostima. Bayern puca od samopouzdanja, a vezni red im je savršeni odgovor na barcine fizički inferiorne igrače. Ovih 4-0 ne odražava razliku u kvaliteti između ova dva kluba, ali odražava stanje u kojima su se ekipe nalazile. Bayern ih je večeras jednostavno MORAO dobiti.
Jbg, u nogometu te nitko ne pita koji je dan, koje izostanke imaš i kakav ti je trener. U Barci su si sami krivi za sve navedeno. Kada se Guardiola pojavio na sceni, malo tko je bio spreman na takvu igru, čak ni Ferguson nije imao odgovor. Srećom, nogomet je sport u kojem uvijek postoji taktika koja uspješno kontrira onoj koju koristi dominantna ekipa. Današnju Barcu čak i Celtic može zaustaviti, manje zbog vlastite kvalitete, više zbog toga što je recept za igru Barce već svima poznat. Dok su je drugi klubovi proučavali, Barca je stajala na mjestu, bez ikakvih pomaka ili varijacija u igri. U međuvremenu su prodali ono malo stopera što su ih imali, gotovo u potpunosti izgubili igru iz prekida i ostali bez mišića te u potpunosti postali ovisni o samo jednom igraču. Nakon toga su odlučili da im nije potreban ni kvalitetan trener. Ovakav poraz se jednom morao dogoditi. Chelsea im nije bio dovoljna opomena. Nije bio Milan. Nije bio PSG. Možda ni Bayern ne bude, tko zna. Ako u Barci još uvijek smatraju da je Neymar prioritet, zaslužuju još jedno ovakvo prizemljenje. Jasno je da su i dalje ponajbolja momčad svijeta, ali prošlo je to vrijeme kada su mogli staviti Adriana ili Y.Tourea na stopera i ne požaliti.
Hanter objasnio.
Ave juve!
Kaos u redovima Barcelone??? :rotfl: Navodna povreda Mesija? Arsenal i Juve prvenstveno kao ekipa koja se tek pocela graditi i koja nema para za jebenog pristojnog napadaca a kamoli vrhunskog napadaca je sredjena i poslozena ekipa spremna za LP? Arsenal koji je prodao sve sto je mogao prodati od kvalitenih igraca nije u kaosu docekao Bayern? Barcelona je jedina poslozena ekipa koja je ovakva dugi niz godina je jednostavno kao i Arsenal i Juve naletila na MNOGO jacu ekipu od sebe i prosla gore od pomenute dvije u samo jednom mecu. I to opet glorificiras tu ekipu kao da su se jebeni bogovi Olimpa udruzili da iznutra oslabe titana? :rotfl: :pray: Mnogo si smijesan majke mi. Malo je reci da pretjerujes.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Guardiola je veliki trener za tebe? :pray: Ferguson ostao zatecen njegovim ingenioznim inovacijama? Ferguson igra jednu formaciju 30 godina i za drugu ne zna. Fergi je ikona zbog drugih stvari,karizme,temperamenta itd,ali veliki trenerski um nije i sa jednom jednom igrom tokom cijele karijere ne moze biti. Nema lose formacije ako imas igrace! Tucet je drugih trenera koji su prilicno ispred njega po tom pitanju. Mourinjo je ocit primjer. Novopeceni Konte jedva satavlja kraj sa krajem kada je izbor igraca u pitanju ali ima ideje i sa razlicitim formacijama pristupa svakom mecu ponaosob. Trener Borusije je genije! Mislis da proteklih godina kada je Barselona bila jaca nego sada je imala neko iznenadjenje za nekoga? Ne. Svi su znali tacno kako Barcelona igra ali je nisu mogli zaustaviti. Igraci Barcelone jednostavno vise nisu u mogucnosti da tako dobro igraju svoju igru. Ovih 4-0 oznacavaju pravu razliku u kvaliteti i nisu plod slucajnosti i "niza nesretnih dogadjaja" koji su zadesili Barcelonu. Uzmimo za cinjenicu da je Messi bolji napadac od napadaca Bayerna. Iniestu takodje moram spomenuti. Bayern je jednostavno jaci od Barcelone na svim ostalim pozicijama i jaca je ekipa. To je jasno ko dan.
Prestani molim te traziti izgovore u tako smijesnim primjerima koje navodis :D Svi smo svjedocili tome na kakav je nacin i preko kakvih timova Bacelona dosla do ovde. Jedva. Bayern je jaci od tih timova i jaci je od Barcelone. To se vidjelo na terenu. Bar neko neutralan je to mogao vidjeti. Slicni tebi vide razlog u nekim glupostima tipa "ooo svi umovi svijeta su se sastali da pokusaju analizirati umotvorevinu Gurdiole i uspjeli konacno" :pray: A ne cinjenicu da je imao nekoliko mladih, brzonogih i tehnicki potkovanih patuljaka koji mogu dugo drzati loptu i cekati priliku.
Stvarno,navijaci Barcelone su unikati :D
Bitno da si ti svoju objektivnost i znanje već nekoliko puta pokazao ovdje. Juve prvak svijeta, kralju :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
No, sad je i Conte najbolji trener svijeta jer mu se poklopilo da su Inter i Milan u kurcu. I Kruno Jurčić bi osvojio Seria A ove sezone.
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
nemas osjecaj nego je zbilja tako, u barceloni ce biti napeto, vadit ce se bayern u zadnjim minutama
[quote=MILF hunter]Bitno da si ti svoju objektivnost i znanje već nekoliko puta pokazao ovdje. Juve prvak svijeta, kralju :thumbs2:[/quote:2itjcahv]= Citat =:
Izvorno postao "Marvin OCX":2itjcahv
Volim ove vase argumentovane kombo napade :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Daj se odesli na neki talijanski forum.
Kasnis. Razocaran sam.
http://www.as.com/english/articulo/henc ... nspo_7/Ten
Uh, sad i ovo... (ako je istina).
Bilo je već prije natpisa da Guardiola želi Lewandowskog pa je vjerojatno točno. Gomez skoro sigurno odlazi.