http://www.leagueoflegends.com/ionianoxus2010S- jel mi može netko objasniti ovo?
I Kićo ti si najgluplja osoba koja je ikad postala u ovoj temi.
Printable View
http://www.leagueoflegends.com/ionianoxus2010S- jel mi može netko objasniti ovo?
I Kićo ti si najgluplja osoba koja je ikad postala u ovoj temi.
A ranger?
Ajd dajte mi svi koji se na NA nickove na pm :D
lol kako si se jucer retardirano ponaso, jedan gejm nemas pozitivan skor i pocnes se ponasat se ko djete od 3 godine, ne znas shvatit zajebanciju, odes sa tsa, i poslje gejma odes bez pozdrava. zao mi te ako ti jedna obicna igra igra toliku ulogu u zivotu, evo vidim da si me i obrisao sa frend liste posto te nema ni na off listi, pre jadno, nisam ti ja kriv sta si bio los. have fun :D= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
edit : swero, na NA si se prebacio ? :P
Wtf? Da sam ja brisao i odjebavao ljude u igrama zbog scora davno bi prestao sa ljudima igrati. Vidi se da ni ne razumiješ zašto sam to napravio (sa tsa sam otišao u sredini gejma jer nije bio potreban, pitam se kome lol igra veliku ulogu u životu kada ovakve gluposti pišeš na forumu). Ako se hoćeš prepirat imaš pp ali ne očekuj odgovor.
ne prepirem se ja sa nikime, sve sta sam napisao stoji i istina je ^^= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
razumijem zasto si to napravio, bio si los i popizdio si, ts je bio potreban, na njemu smo svi bili..i nisi otisao s tsa nego si samo otisao u drugi room koji je zasticen passwordom, izlika ti je retardirana i ne drzi vodu. to sta sam napravio post na forumu nema veze s mojim zivotom niti icime drugim lol, to je samo post. u biti, nisi rekao apsolutno nista osim sta si potvrdio sve sta sam gore napisao. :*
"ne prepirem se ja sa nikime, sve sta sam napisao stoji i istina je ^^"
Prepireš se sa gramatikom koliko mi se čini. :D
TS je bio potreban za što? Jedino sam ja pričao na njemu i zvao miss te govorio ponekad što, gdje i kada (je, bio sam loš jer su me zgankali ko zadnjeg majmuna par puta jer ste nesposobni reći miss a nedo isus da čujem barem sorry/oprosti nakon 3 puta). Otišao sam u drugi room, istina, napisao si da sam otišao sa tsa pa sam se i ja tako izrazio tako da ne kenjaj s ovim sada.
EDIT: Kada netko zove miss nakon što te već netko napao to baš ima smisla, zar ne?
KAKO DRAMATIČNO
hint: nikome nije stalo, nemojte se u ovom threadu svađat.
ot: jel netko ovdje dobar s blitzcrankom? koliko se blitzcrank koristi u ranked gameovima?
Dosta, njegov hook je dosta koristan za team= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
S= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
ni sa kime zvuci gej.
al dobro, prestat cu sada da ne offtopicarimo vise :D ( misteri, reko ti je smirivac miss na vrijeme, samo si fejlo )
sta se blitza tice, dobar je i koristan. nema goreg nego kad te zgrabi blitz kroz zid, i odjednom te 5 ljudi mlati :(
za ranked ne znam ^^
ne ne, samo malo da mogu tu i tamo odigrati sa ljudima na NA= Citat =:
Izvorno postao Norther
Kao što je Lesi i rekao, da ga kontaktiramo preko PM-a ako mu imamo što reći, što sam naravno i učinio jer nisam htio iznositi činjenice u javnost.
Nazvah ga "Rejđ Kviterom", te iako je rekao da neće odgovarati na takve stvari, svejedno je došao u TS sobu i nazivao me pogrdnim nazivima.
Nakon čega me je i banao, te mi oduzeo sva prava na TS-u.
:rotfl: </3
Opet si iznio sadržaj poruke u javnost :nonono:
Bio sam prisiljen to učiniti,
neka ceo svet zna kakav si!
Šteta što nisam u toku pa ne znam o cemu pricate
edit: nije me briga
Fakat ne kužim zašto bi netko rejđ kvitao, totalno gej.
Ugl, sutra bude server down i doć će novi patch i champ rot! Jej! Al nema još patchnotesa...
tek sutra novi champovi? vidim gospoda se malo odmara od vec MUKOTRPNOG i iscrpljujuceg posla pa su si uzeli dva dana odmora, lijepo
Dj me zeza, imam 0 livova a tako će i ostat :P
Sta ti to znaci. Pa nije ni njima lako= Citat =:
Izvorno postao hansi
http://www.solomid.net/livestream.php
trenutno igra s blitzom lvl 1
Preloše nešto...
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Haha, jesam rekao da bude Gragas---
Here is the list of champions available in this week’s rotation (Season One - Week 21):
Ashe
Cho'gath
Gragas
Irelia
Ryze
Shaco
Sivir
Sona
Veigar
Zilean
nelose
Pola champova koje nemam <3. Mislio sam shaca uzet jutros i nisam fala bogu
Irelia <3 nisam mislio da je tako zabavna
Gragas :pray:
Gragas je prezabavan za igrat :D= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
bačve ftw, pogotovo ulti kad bacis iza njega pa ga odbaci prema tebi :P
Da, baš sam jučer Katarinu uništio, bilo prezabavno.. Iza nje ulti - odbaci je prema toweru, ima cca. 100 hp i mora trčat prema meni i onda BODY SLAM!!! :D
Trundle izgleda megakul:
ma prekrasno jucer kupim Sonu i sad izađe free -.-
sad imam Singeda Tristanu Siona Xin Zhao-a i Jannu
vise neigram s tristanom :P
sad s Zhaom poceo sam radit i svoj build ovdje http://www.mobafire.com/league-of-legen ... ostcomment
ti nas zajebavas ili?= Citat =:
Izvorno postao KICO123
xD ne zasto ?
http://www.leagueoflegends.com/board/sh ... p?t=369958
ne mogu vjerovat sta rade od igre :(
Poboljšavaju igru?= Citat =:
Izvorno postao Norther
Ovo su odavno trebali napravit. Pogotovo Jannin shield koji je imba.= Citat =:
* Strong supports are able to protect powerful ranged carries too well, cancelling their fragility too easily
-We’re starting with a duration nerf to Morgana's Black Shield and Janna's Eye of the Storm to reward better timing of the spell reactively and to raise the skill ceiling a bit on these spells. If this proves too little, we’ll evaluate the need for additional changes in a future patch.
I ovo isto. Melee heroji su inferiorni trenutno.= Citat =:
* Ranged carries, holistically, are too safe considering their damage output
-While we predict bigger changes will be required, our first adjustments are to lower the movement speeds of ranged carry-style champions to provide more of a tradeoff, and nerf Blessing of the Lizard Elder when used on ranged champions. We’d like to keep ranged carries “safer” than melee, while beginning to provide more tradeoffs that both give melee a place in the game and differentiate the roles of melee and ranged characters.
Ne vidim ništa loše u promjenama, jer pokušavaju balansirat igru.
not sure if srs, imas avatar na xina. also, trynda ? ww ? je da inferiorni su.
tankove treba sredit, ne ovo.
Reći ću samo ovo: Olaf, Jax, Xin O_O
Neka oni slobodno smanje damage od recimo ashe (umjesto ashe ubaci nekog drugog squishy range heroja ako hoćeš) ali neka joj daju instant teleport u bazu sa 2 sec cda jer kako će se ona obranit od recimo Olafa kada je ovaj imun na sve -.-
Blitz je žešće buffan.
Malphite
Seismic Shard damage reduced to 70/120/170/220/270 from 80/135/190/245/300
Totalno nepotrebo. Glavni haras su sjebali. Nek se napuse