= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
pojasni?= Citat =:
In the end it’s up to you. There is no distinct winner between Apple’s Retina and Samsung’s Super AMOLED. One thing’s for sure – both displays are the best you can find on the market right now.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
pojasni?= Citat =:
In the end it’s up to you. There is no distinct winner between Apple’s Retina and Samsung’s Super AMOLED. One thing’s for sure – both displays are the best you can find on the market right now.
Kao što rekoh, 3-5% je iPhone oštriji al troši više struje. Iako, nekome je slika ljepša nego na onom drugom i obrnuto. Činjenica je da se sve više proizvođaća okreće AmoLED ekranima, što nimalo ne umanjuje perfektnu sliku na iphoneovom retina ekranu. Sve je stvar osobnog odabira, mene ipak više fascinira SuperAmoLED jer volim Samsung kao marku al ne opet toliko da bi umanjivao druge proizvođače. Govorit da je Retina toliko bolji je čisto sranje, bolji je po nećem al je tako i amoled bolji u nećem drugom.
Iphone-ov problem sa signalom postoji i nije problem u nikakvom racunanju.
http://www.engadget.com/2010/07/12/cons ... and-so-do/
Drugi video.... Upravo na to sam cjelo vrjeme sumnjao.
Ugl Apple ako je malo pametan mogao bi bar dio ovoga problema rješiti da uz sam uređaj seriski daje gumenu navaku za njega.
Eto moj prjedlog appleu :)
Neka na njoj ugraviraju ovo:
"We failed. :-( Sorry..."
For teh lulz: Miyazaki: iPad Users “Nothing But Chronic Masturbators”.
George Hotz (GeoHot) obznanio da je quitao iPhone scenu! Untethered JB i unlock je napravljen za iOS4 na svim uredajima, ali se ceka da apple izda novu verziju firmwarea (4.1/4.0.1) kako ne bi zakrpali odma rupe....
Da, čuo. Ma, da sam i mislio kupi iPhone, nikad ga ne bi jb-ao.
end vaj iz dat?
Ni ja ga ne bi jebao, skupa je to stvarčica. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Baš zato i bi... nisam ga kupio da ga gledam :)
Šteta... baš sam pomislio da bi ga napokon mogao brjekati al očito ništa od toga... svejedno neće mi teško pasti.
Neznam, kak ne volim niš dirat po tehnologiji, bio to komp, mob ili nešto treće. A pošto uzimam Samsung Wave, nemoram se zamar s ovim ^^
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Pa normalno, i ja bi ga brejkao da ga imam, jedino mi je šteta garancije... Bez jb-a mislim da to nije ni pola uređaja kakav bi mogao bit.
spojis iphone/ipod na komp, restoras ga i JBu/unlocku se brise svaki trag...
i da, iphone suxa ako nije JBan... cak i kada zanemarimo cinjenicu da bi za AppStore trebali kreditnu i...pare... cak i kad se taj dio zanemari, iphone i dalje suxa bez JB-a...
Da, nažalost to je činjenica :(
Ali opet ima potencijalnih problema, ne? Recimo ako ti potpuno otkaže da ga ne možeš ni restoreati, tip u servisu će ti sigurno vidjeti da se radi o brejkanom uređaju.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Tak je mom šogoru bilo, pa ga je furao kod nekog lika da ga skroz resetira, jer se mob totalno zamrznuo. Al to je bilo mislim zato kaj mu se baterija ispraznila a to se kao nesmije dogodit. Ma ono, prava smijalica.
Ne smije mu se baterija skroz ispraznit? Znači ako ga na vrijeme ne staviš na punjenje moraš ga furat na servis? :pray:
Pa ono, da :) S tim da mu se to dogodilo tek nakon jedno pola godine il više, uspio je da mu se mob ne zgasi tak dugo. Onda je još neš prčkao i na kraju je prek oglasa našao tipa koji može rebootat cijeli iphone, što je brijem morao platit. Naravno, opet ga je jb-ao kad je došao doma i sad je sve ok. Al ono...smijao sam se cijeli dan kad mi je to ispričao xD
Ajme kojih prica... kaj vi fakat vjerujete da se telefon sjebe ako mu se baterija isprazni?
Neznam, tak mu je bilo, mob se totalno zblokao, više niš nije mogao napravit. Ja tak i tak niš ne vjerujem tim jailbreakanim iphoneovima.
U servisu ne gledaju jb uopće. Ako je hardverski problem, isključivo se time bave. Za softverske probleme prvo naprave restore, pa im je tako svejedno.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
da, stvarno... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Yakuzas
decki, gori ste od retaj amera. oni barem znaju blejat u jutjub videe.
@aral: sogor ti je imao tethered jailbreak i sve sto je trebao napravit je spojit iphone na komp i pokrenut blackra1n.exe (koji je velik cca pola megabajta)... to otprilike traje 10 sekundi...
i da, mobitel uvijek mozes rucno roknut u DFU mode i sam ga restoreat doma, ne treba ti nikakav super-expert iz oglasnika koji baca vudu čini...
A ko da sam ja znao za to, a on još manje pošto je tutlek za kompove i mobove. Al enivej, riješio je problem.
pa prije širenja takvih priča bilo bi se dobro malo informirati... :wink:
također, reci sogoru da ga restorea i JBa sa spiritom... tako vise ne bude imao tethered jb... jedini problem je sto u kombinaciji sa spiritom nema unlocka, pa ako mu treba unlock onda nista...
crapple izbacio 4.1 beta1 za developere... kao sto je i ocekivano, problem sa signalom nije fixxan... (iako nisam ni ocekivao kako je vrijeme prolazilo, jer za takav "mali bug" kakav ga je apple predstavio ne treba ne znam kolko da se izda nova verzija FWa)... u 4.1 je ukljucio nekakav GameCentar...
takoder, sutra je konferencija koju je apple sazvao te koja ce bit live broadcastana... zakazana je za 10am PST, sto je po nasem vremenu 19h navecer (ako sam dobro izracunao)...
A konferencija je u vezi čega...?
pretpostavlja se da ce se govorit u vezi problema sa signalom...
Ma da, i mislio sam si al sam pitao za svaki slučaj.
Da malo reviewam OS4 na 3Gu. Mobitel je osjetno usporen i skoro sve šteka i drka -.- Nadam se da će 4,1 nešto optimizirati.
Apple izbacio 3.2.1FW za iPad i 4.0.1 za iPhone... Jailbreakeri - ne updatejtajte... JB i unlock postoje za 4.0 ali nisu u potpunosti prilagođeni masama... izlaze uskoro...
Izgleda da se povlači iz prodaje zbog problema sa signalom ...blamaža :D .
A ti jako voliš serkat, i što si regan prije mene to me najmanje boli... ja imam 18 puta više postova od tebe :D
Ode 40 miliona uređaja na smetlište :rotfl: iako sam siguran da se to neće dogoditi.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
A cuj, Apple si je priskrbio najvecu reklamu u povijesti IT-a. Mjesec dana se ne skidaju s udarnih vijesti svih IT portala.
Jedini su problem dionice, koje su s dosad najvece vrijednosti od 274 dolara pale na 252 dolara. Al brzo ce to gore.
Da. Ako microsoft napravi blamazu onda je to blamaza, a ako apple to napravi onda je reklama :rotfl:
Stevan je očito dobar sa Čak Norisom.
Nazaloat je tako. Jer je Apple kult, a Microsoft je firma.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pa dobro je i rekao .Stvari tako stoje .Apple je stvar prestiža tj. snobizma .