A jeli ti imaš neki plazma ekran od 50 inča ili šta? Ja nebi vidio ni Rusiju iz mog kreveta.
Printable View
A jeli ti imaš neki plazma ekran od 50 inča ili šta? Ja nebi vidio ni Rusiju iz mog kreveta.
23 '' LCD ;)
32" lcd+krevet+bezicni mis i tipkovnica isto posluze :P
Danas sam si spojio telku sa kompom preko HDMI-a, odmah mi je došlo da igram nekaj sa gamepadom :D Bad što imam govno od gamepada, tako da ne dolazi u obzir :(
Koliko si platio kabel? Ja sam u trgovini viđao samo neke od 150Kn.
Nisam još kupio onaj od 10m, teško mi bilo dati lovu za njega pošto nisam znao da li će mi raditi (imam ATI sa 2 DVI konektora, nema HDMI kojn ih jeba nesposobne). Onda sam stavio komp odmah pokraj TV-a i spojio ga 1,5m kablom što sam kupio kad i player za cca 200-injak kuna.
Uglavnom, kroz DVI konektor ide i zvuk ukoliko imaš original ATI DVI-HDMI konverter. Naravno ako ti grafa ima HDMI zvuk.
PS: Slika je savršena, totalno kristalna :pray:
hm imam ogranicen internet na faxu, a kad igram moram bit stalno spojen :/
pa jel zna netko kolko to guta prometa ?
Evo me na 4-oj sekvenci, malo sam zbrzao igranje, pa sam sad odlučio da napravim pauzu od glavnih questova, te sad pare zarađujem i pimping around-ujem...Onbo što moram reći da ovo nije najbolja igra ikad, ali je sigurno najkompletnija igra ikad. Povlačim eve o glavnom liku što sam rekao na prvim stranicama ove teme, igra je stvarno sjajna....
Super je igra, drago mi je što su dodali više sistema ubijanja ljudi, kako stražara tako i nevinih :)
Ah, jebemu moje manijakalno screenshotanje, tko će mi sad pregledavat 194 screenshota? :cry:
Nakon pijančevanja cijelu subotu i današnjeg triježnjena, bilo bi vrijeme da ovo malo opet zaigram. Ako koji put padnem s krova nema veze :)
Upravo završio 13. sekvencu. Mislim da sam pred samim krajem igre :( Igra je fenomenalna, uživao sam u svakoj sekundi, a mislim da sam nabio više od 40 sati igranja. Našao sam sve Codexe i sve Glyphove. Glyphove sam tražio pomoću tutoriala jerbo nema čanse da pretrčim toliko ogromno područje i zavirim u svaki kutak igre (nisam baš toliki mazohist :D), a htio sam vidjeti "The Truth"...
PS: Scena na lomači :pray:
Dovršio sam pola onih The Truth zagonetki. I moram prizant da su neke o d njih stvarno spooky. Najviše mi se svidjelo na jednoj slici gdje je umjesto američke zastave prikazan logo od igre.
Ono na mjesecu? Ima dosta takvih fora, svaki veći događaj je popraćen Assassinima i/ili Templarima. Kasnije će ti zagonetke postati BRUTALNE. Namučio sam se ko konj u zadnjih par zagonetki...
Je li još uvijek moguće preživjeti pad sa petog kata?
naravno,ovisno o tome koliki ti je health.
makar,ja sam mnogo puta skocio i mislio da cu prezivjet da bi na kraju shvatio da je ta zgrada s koje sam skocio zapravo mnogo visa nego sto sam mislio.
Prešao sam je :cry: Koji je kraj WTF, želim nastavak ODMAH :cry: Kako bi forumaši rekli, Desmond owna boga :pray:
Dajte ljudi prestanite govoriti koliko je epic kraj...ja na petoj sekvenci i već do kraja želim doći, posti codexe i truth (čisje su zagonetke BTW epic i to je baš za pohvalu, uklopiti sve događaje svijeta, čovjeku dođe reći "što ako je sve ovo..."). Uglavnom ja poprimam bleeding effect, pošto sam zadnja dva dana AC II sanjao... sad ću se po zidovima verati...Svoje malo naselje komplet renovirao, sad još samo umjetnine da kupim...
BTW čuo sam da sljedeći AC koji izlazi ove godine treba biti više AC 2.1...odnosno samo Italija i Eizo, bez sadašnjice,a da treći dio dolazi negdje kasnije...jel iko ima bolji info....
Igra je Epic, malo me samo u-play razočarao...malo njihovih akcija i nagrada, po mom mišljenju bolje bi bilo da te njihove bodove dobiamo radeći side questove, a ne samo zato što smo određeni dio igre prešli...U convictionu je skoro pa tako (kad isti se pojavi)
Sad ću ugasiti komp pošto sam za AC-om danas sigurno nekih 5-6 sati proveo... odo se malo socijalizovati....
To su samo DLC-ovi.
Daj stavite mi kraj u spoiler, sad bas hocu da znam
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed_II= Citat =:
Izvorno postao Kid A
> plot
Zahvaljujem
Barem se nisam zaigrao dobra 3-4 sata onako, u cugu, iako igra saka. Jebla ih optimizacija, prema sys. req. trebao bi sasvim normalno da je igram na med/high, ovako se vuče k'o mrtav konj na 20tak frejmova. :cry:
Kitina nemogućnost googlanja strikes again!
Vjerovatno imaš visoku rezoluciju= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Meni igra radi odlično tako da je iz moje perspektive odlično optimalizirana.
= Citat =:
Izvorno postao vjever_masni
meni je za nekih 5-6 sati igre ''progtalo'' 50 mb
Upravo završio.... God fucking damn...
Sam kraj nije toliko Epic kako je opisivano ovde ali je i dalje neprejebiv....Ipak mi je kraj prvog dijela imao onaj veći "WTF momenat", sa svojom neshvatljivošću, dok je kraj dvice shvatiljiviji.
Eizo je definitivno jedan od naj-kulnijih likova ikad, a ni Desmond nje daleko (dobro, jeste)...I dalje tvrdim da je ovo najkompltnija igra koju sam ikad igrao...
Ako imam jedni zamjerku to je tošto ima premalo onih hidden tomb levela, moglo je biti više grobnica, ili su mogli i codexe u neke stavljati, ili šta-već-ne...samo moglo je da ih bude više...
Assassins creed 2.5 i 3.... aaaaghhhh ne mogu dočekati....
Igra je super, tome nemam pregovora ali glavni likovi (kako ni u prvom, tako ni sada) mi ne sjedaju.
Nisu mi uopće kul.
U prvom djelu lik je bio glup, naivan i arogantan.
Uopće mi nije bio kul.
Ovaj uopće ne izgleda ''badass'' kako neki govore.
Štoviše, izgleda mi prilično suprotno.
Malo mi je samo kraj nelogičan
Zadnja misija, prije ulaska u katedralu, mi je najbolje sjela... Dok sam sve prije obavljao, u stealth kill maniru, ili se makar pripremao za isti, ovdje je bilo Eizo unleashed.
Usput koliko god da sam mislio da će gun biti glup, nekakomi je zanimljiv, iako ga nisam puno koristio, ali one dimne bombe su stvarno zakon, šteta pa ih u kecu nije bilo jer su stvarno korisne...
Gun sam iskoristio samo 2x (+ par puta u trening misiji). Nemaš ga gdje koristiti...
Igra ne bi bila ovoliki promašaj da priča vrijedi qurcu. Ono, nakon deset godina ide dvominutna cut-scena u kojoj se lik prvi put priupita čemu sve ono kad već deset godina od onog događaja fejla. I onda naravno odmah i dobije odgovor iz vedra neba maltene. Isse, još 2 chaptera i kraj, finally. Ono jbt, kako su ljudi iz Ubija nemaštoviti, al' totalno. :( Max Payne iz 15. stoljeća.
I Wedran to stalno istice :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Završio sam s igrom i kraj je jedan od većih mind fuckove koje sam doživio :D Jedva čekam nastavak
Po čemu je kraj mindfuck? Evo baš sam je završio i nikako mi nije jasno po čemu je ovo "Uuuuuuuu" kraj? Glupost, samo će poslužiti kao opravdanje za nove DLC-ove i ništa više. Zadnji fight sam bukvalno završio sa Grab+Combo. Roflol.
Još igram, zakon mi je.
Samo negdje sam zapeo...
Ono kad treba ubit 4(?) različita lika i ima 4 uskličnika oko Toskane, kao da bi trebalo napast.
Treba pričat s Mariovim ljudima.
Doduše, pričao sam sa svima i ništa.
Nema objectiva uopće.
Quitao sam i sad opet moram sa svima pričat.
Dok vi odgovarate što je to, pokušat ću se vratit Mariu :)
Nekakav bug?
Triggerao sam misiju s tornjem i popeo se na njega, al nema ''criera''.
to su one misije kada trebas ubiti
Da.
Ne rade mi.
Ja sam pak igru prekinuo na pola i odlučio sve ispočetka, jer sam šarao po ostalim stvarima pa ovo baš nisam igrao kak spada. Sad fino svaki side quest, svaku misiju, al ono baš sve.