LVL 80 mi se uopce ne svidja,a tako ni death knight brijem da ce bit overpowered pa ce ga nerfat u svakom patchu.
Printable View
LVL 80 mi se uopce ne svidja,a tako ni death knight brijem da ce bit overpowered pa ce ga nerfat u svakom patchu.
Meni se ne sviđa to što je ekspanzija došla relativno brzo -- godinu dana poslije TBC-a,neki još nisu ni vidjeli cijeli sadržaj.I Death Knight mi se ne sviđa,na BG-u će svatko biti Death Knight...ali,neću srat po ekspanziji prije nego što je sam zaigram,poznavajući Blizzard,on će napraviti novo remek-dijelo.Vidjet ćemo...
Nisam znao da je Wrath već došao. :roll: U ožujku tek dolazi Sunwell, ekspanzija se neće pojaviti još barem pola godine, a ako do onda nisi očistio barem sve do Sunwella, to nije Blizzardov problem, nego si u usranoj guildi.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
ja sam tek lvl 19 :cry:
WotLK jos nije dosa, u prvi misec dolazi 2.4 tj Sunwell...= Citat =:
Izvorno postao Spectre
moraju izbacit ekspanziju prije ili na isti dan kad i warhammer online jer ce u suprotnome izgubit masu igraca...
Tako je ja nejdem stopama wow-a,nego stopama necega drugacijeg a to je warhammer online :pray:= Citat =:
Izvorno postao azuregos
kad kupim wow,dobijem li mjesec dana besplatnog igranja ili odma moram kupit prepaid card?
Kupiš WoW,i kada aktiviraš prvi prepaid,odmah ti se aktivira i 1. mjesecSfree - ako se ne varam =).
dakle, imas dva mjeseca free?= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
najs, mogao bi ja za ljetne praznike malo zaigrat :P
...= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Kupiš WoW,kada dodaš prepaid ( 2.mjesaca igranja!) na to ti se dodaje još 1 mjesec besplatno,dakle 3 mjeseca za cijenu 2 :p.
nesto mi je frend rekao da se wow moze skinut sa neta za free. jel to istina?
Možeš skiniti trial od 10 dana,ali u njemu nemožeš dalje od levela 20,nemožeš koristiti mail,trade... ukratko,to je čisto malo da vidiš igru.Trial account se može up-gradeati na "normalan" account. [ Barem koliko je meni poznato ].
i jel istina da se mora skidat 700 mb patcheva? :D
istina je
= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
i više od 700 MB pečeva :D Happy downloading by me :D
a šta,jel baš moram aktivirat prvi prepaid da mogu igrat ili odma kad instaliram igru dobijem mjesec dana gratis.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
lijepo napraviš trial acc,i upgreadaš ga i tako dobiješ mj dana free
= Citat =:
Izvorno postao Nemesis
ja fakat nemogu ovo vjerovat, pa qurci na grani već znaju da kad kupiš OBIČANSWorld Of Warcraft dobiš faking JEDAN MJESEC FREE
i kada ti to istekne samo ga nadopuniš saSPREPAIDOM Skoji košta u faking ALGORITMU za samo nevjerovatnih 209Sfaking Hrvatskin kuna. Zbilja ne vidim zak se to pitanje stalno ponavlja, a i uostalom sve piše na faking kutiji od igre :D
Mislim kako mora dodati prepaid kako bi uopće igrao,no davno je bilo kad sam ja instalirao WoW =).
netrebaš, lijepo kupiš igru, instaliraš je, napraviš acc odigraš mjesec dana đabe i onda oš neš dalje sa prepaidom= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
nope to vrijedi ako upgradea sa triala na "pravi". onda dobije mjesec free; a ako odma kupi original mora kupit i prepaid jel nemoze ga koristit bez bona.
Znaci: -trial-->origigi=mjesec dana free
-samo igrica ne funkcionira, jer se onda i bon mora kupit (ali sa prvim bonom i mjesec free dobijes)
ili ...= Citat =:
Izvorno postao LD
upises broj kreditne kartice , tako isto mos igrat normalno sa origigi igron i mjesec dana free te ti na naplatu na kreditnu dodje tek nakon sta potrosis taj besplatni mjesec.
opet tablete za smirenje ne piješ :shock: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao flander
Onda kupi trial na DVD-u za 15kn i cijeli wow :D
Tako ja imam :)
hvala na odgovoru,iako si mogao odgovoriti i sa malo manje temperamenta.ali anivej hvala.= Citat =:
Izvorno postao flander
lol pa nisam se deral, samo sam podebljal ono kaj bi trebalo zapamtit, a i smajlić je na kraju kolko vidim i nema uskličnika :D= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
@ Nemesis nemaš beda care, nisam se deral, nego fakat te stvari su se tu pitale jedno xy puta
eo, stigo mi wow... :D prvo ga idem isprobat na private server (http://www.hav0c.com) dali mi lagga ili bilo sta slicno jer ne zelim aktivirat "pretplatu"... :|
nemoj si zaboravit spremit realm list od blizza :D= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
come to the huravat side... we have admins= Citat =:
Čini mi se da igramo na istom serveru ;)= Citat =:
Zar i ti smeagol? :D