Jbg, ja neam plejku, pa sam sad mnogo sretan što izlazi za PC. Igra je looda, igro sam malo kod frenda na plejki.= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Samo sranje je to što i kolega Outmind kaže, izlazi tek u 11. mjesecu :cry:
Printable View
Jbg, ja neam plejku, pa sam sad mnogo sretan što izlazi za PC. Igra je looda, igro sam malo kod frenda na plejki.= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Samo sranje je to što i kolega Outmind kaže, izlazi tek u 11. mjesecu :cry:
jup,izlazi napokon igra,iako malo kasno pred bozic,al dobr,razmisljam da si uzmm originalku :D
Daleko je još do toga, ali sad bar imamo službenu potvrdu.
[quote=R@pt0r]Jbg, ja neam plejku, pa sam sad mnogo sretan što izlazi za PC. Igra je looda, igro sam malo kod frenda na plejki.= Citat =:
Izvorno postao "C.A.B.A.L.":15win8tc
[/quote:15win8tc]
To ti mene ne spriječava da ja zaigram i na PC-u.
PLUS
To znači da će i razni car modovi krenut u produkciju itd.
Zbilja, nisam nikad pitao ima li kakva rezlika između pc i ps verzije san andreasa, tj jeli sa za pc imao kakve fičre koje ps verzija nije imala?
Mora da se šališ...
upravljanje mišem je fičer sam za sebe, mogućnost slušanja user track radia, bolja grafika, kasnije i multiplayer, brže loadanje, velika baza modova, hot coffee... stojim iza toga da je gta igra koja pravi potencijal može iskoristit samo na pc-u, ponajprije zbog kontrola, grafičke superiornosti i komune= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Potpis= Citat =:
Izvorno postao Snake
Nisam nikad igrao ps verziju pa sam pitam, geez,...
Hvala bogu.= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
dobro da su se sjetili....stvarno bi bilo previše bezobrazno da su odustali od pc
ali pitanje je koliko bu to zahtjevalo, izgleda da će trebati dobar stroj za to pokrenuti
Optimizirat če oni da ide možda i bolje na PC-u
12 mjesec, znači port...
gta nikad nije bio neoptimiziran.uopće me nebrine da će mi na high raditi kad kupim 4850 grafu.
wow nebi ne mene brinulo da imam tu grafu jbt
kaj je sa low end ili midi range konfama
ako bude super super super optimizirano onda ja budem mogo igrat,al ako ne onda si moram kupit novi komp
e baš to, kao što je i moja konfa= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
ti si samo klokni proc makni 1 keks memorije i ubodi bijesnu grafu i to je to.
nemoraš previše kemijati.
da obavezno ovo makni jedan keks memorije bolje ce ti sve radit :wink:
LOL, ma meni će zasigurno radi ako ne ništa onda bar na medium. Uvjek nas R* s optimizacijom pozitivno iznenadi.
ma šta se brinete pa nije ovo EA...jer da je nebi nikome radio :D
To smo već skužili, kao i svaki "port" GTA igre.
Samo se nadam da neće grafika izgledat ko naslikana nego malo više realnija. Oči su me bolile dok sam ga prelazio na PS3. :(
Pa nije toliko loše izgledao na konzloli. Meni se baš nekako činio relan.
Mah. Izgledalo je ko platno. :(
A meni se čini da je onakav spektar boja realniji. Više sivila liči metropolisu.
Sivila ima za razliku od SA ali previše su onak... kremasteSboje. :rotfl:
Isse. kaj sam ja izvalio sad. :rotfl: :rotfl:
Kremaste? Poput karamele???
Ne ovo mi je puno realnije od GTA SA, nekako mi govori: Grad, Grad, GRAAAAD!
Neznam kako da ti opišem kakva mi je grafika. Onak kremasta, gusta, poput boje, onak, ko naslikano....