Zaboravio si još da izgleda kao križanac Goroa iz Mortal kombata...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Printable View
Zaboravio si još da izgleda kao križanac Goroa iz Mortal kombata...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ovaj, koliko ima onih Giant životinja i biljaka u igri?
Ja sam našao Giant crab, Giant slaughterfish i Giant Nirnroot...imaš li još koja?
Jel moguce kupiti kucu u Shivering Isles-u? Ako ne nek netko preporuci zgodan mod ( iako bi volio bez njega igrat).
Oblivion su htjeli prilagoditi svima, dok je morrowind više za one sa puno živaca... :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
btw ja sam za oblivion, ne bi baš imao živaca igrati svaki put isponova kada mi umre netko od mojih gadova, ali mislim da bi bilo fora da moraš i ti njih braniti, npr. spriječiti udarac protivnika koji je bio usmjeren na tvog kompanjona i te stvari, kao viteške borbe :) ...akhm nvm serem beze...
SPOILER ALERT, QUOTE DA VIDIŠ:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
mislim da nemozes kupiti kucu, al dobijes onaj dvorac na kraju...
i upozorenje...nema spojlanja...Hellboy
thx na spojleru
a jbg, vidis sta se dogada kad ne citas pravila... :rotfl:
Znate što bi volio sad; da svi recenzenti koji su recenzirali Oblivion kad je izašao napišu novu recenziju i shvate koliku su grešku napravili.
Jer vjerujem da sada shvaćaju kako onih +90% nije zasluženo, i da je Oblivion tek prosječan RPG koji živi na slavi mu prethodnika.
Komentirajte!
ocjena bi bila opravdana ukoliko u tom trenutku nije bilo ničeg sličnog toliko dobrog (Elder Scrolls je ipak...Elder Scrolls) niti vizualno privlačnog.daklem, ak se igra gleda samostalno u usporedbi s nekim drugim naslovom iz vremena izlaženja. i sad se dovraga ne mogu sjetit jel bilo što...
pa u početku su svi bili nabrijani, ali smo s vremnom počeli shvaćati cijelu fintu kako smo dublje zalazili u igru (ako se u Oblivion može uopće dublje ući, pošto je prilagođen konzolašima)...i onda su nam misli skrenule na Morrowind, i nađosmo istinu koju nam poslaše bogovi...*yea*= Citat =:
Izvorno postao shai_hulud
:pray:
ne bih volio misliti da je svaki elder scrolls prilagođen gamerima svog vremena...jer u mlađi naraštaj ipak imam vjere. al s oblivionom je bilo teško ostati optimističan.
Oblivion je donekle, ali kažem donekle, ne sasvim, popravio Shivering Isles...na neki način...možda :?
bolje s njim nego bez njega.... :wink:= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
ja cu reci da je shivering isles, recimo da je izaso ko epizoda ala hl2, bolji od obliviona sam po sebi.
a mene zanima još jedna stvar...jeli se itko usudio napraviti u igri nekakav podzemni svijet ili grad, tipa kao u D&D Underdark?
znači, nekakav veliki prostor gdje bi živjeli stanovnici koji bi kao i na površini obrađivali zemlju (tamo bi to bile nekakve gljive) i išli na posao...
to bi bilo prekul i vjerojatno bi me vratilo par sati na oblivion... :|
Bolje je ispalo zato jer su išli na freaky/weird atmosferu, tako da igraju na nostalgiju Morrowind fanova (neporecivo je da Shivering Isles ludo baca na Morrowind), a i da privuču igrače kojima je Oblivion bio generic do bola.
Ja se nisam ni mučio s instalacijom...bio kod frenda,tri dana mu staraca nije bilo doma,svaki imao svoga lika...oh the horror...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ali barem mi je komp čist od grijeha,jer kako kaže zapovijed:
"Ne sagriješi bludno samo zbog Shiny(TM)Sgrafike"
Onaj quest koji dobijem od onog Counta u Shiverin Isles, pa moram poc medju one kukce po chaliche i svako malo jesti onaj sastojak, prelos quest...tako iritantan i frustrirajuc.
Baš sam pogledao prve stranice ovog topica, pa koji je to bio hype :rotfl:
netko posta screen, a svi počmu slinit, trgat se od očekivanja, hehe, a dobro šta ćeš, uvijek je tako... :)
Ocjena jese zaslužena, because:= Citat =:
1. Ovo su recenzije ionako za one koji ne namjeravaju na igru potrošiti puno, puno vremena.
2. Ocjena ne uzima obzir stare igre. Oni koji nikad nisu igrali ni jedan stariji TES reći će da je OB jedna od najboljih igara svih vremena.
3. Modovi su važni i za MW i za OB. OB-ovi modovi su izvrsni i uzdižu njegovu kvalitetu skoro do MW-ove s modovima. Za godinu dana, OB će imati toliko izvrsnih modova da će zaslužiti ocjenu veću od 95%.
To i jest glavni krivac njihove mržnje prema OB-u. Očekivali su nešto kao MW2 a dobili su TES4.= Citat =:
Baš sam pogledao prve stranice ovog topica, pa koji je to bio hype
netko posta screen, a svi počmu slinit, trgat se od očekivanja, hehe, a dobro šta ćeš, uvijek je tako...
Također na neke ljude čudno djeluje grafika pa su postali još opsjednutiji i mislili su da će igra biti puno bolja. Ne shvaćam odakle sva ta opčinjenost grafikom...
OB je bio ono što sam i očekivao pa me nije ni najmanje razočarao. Trenutno u njemu uživam više nego u MW-u (Onima kojima je kroz glavu prošla riječ kao što je power-player: Ne, nisam hebeni power-player! Igram RP-avije od tebe!). Imam najmanje 10 likova i ni s jednime mi se nije dalo prelatziti ni MW ni SI. I svi imaju barem level 15 (uzmite u obzir da koristim mod koji usporava leveliranje za 3x). I, za razliku od MW-ovih likova, svi su mi nekako ostali u pamćenju. Pretpostavljam da je to zato jer je gameplay sa svakim od njih potpuno drugačiji. Razlika među klasam je najbolja u cijelom TES-u, IMO.
Istina, ali što će im modovi za godinu dvije kad je Bethseda mogla uprijeti svom silom na projekt i odmah na početku napraviti morrowind killer.
Jer im je cilj bio:= Citat =:
1. povećati broj igrača (nisu imali puno konzolaša)
2. Napraviti igru koja nije slična prethodnicima (to im je uvijek bila i zauvijek će biti politika. Ljubitelji OB-a i MW-a pljuvat će na TES5, pazi što ti kažem)
Ne pokazuju bez razloga na svome Blogu najbolje modove.
daj pustite oblivion vise... sta ga svi pljuju toliko neznam, igra ko igra :?
moje objektivno mišljenje o oblivionu: oblivion sve u svemu daleko je od savršene igre, ali može vam skratiti dosta vremena. meni je barem skratio...
mogao je gledajući sa kritičke strane, ispasti 100 puta boljom igrom da su ga pravili više po uzoru na morrowind, s obzirom na današnju tehnologiju, mogao je biti bolja igra od morrowinda, ali je bethesda učinila suprotno - napravila goru igru...
mnogi pljuju po njemu samo zato što je lošiji od morrowinda, ali gledajući zasebno, nije uopće loša igra, stvar je u našim očekivanjima
istina, previše nas je, uključujući mene, čekalo Morrowind s poboljšanom grafikom, no svejedno velika krivica pada na Bethsedu, jer svi znamo da joj nema granica kad odluči prionuti nekom projektu.= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
No ovo nije pljuvačnica, ako ćemo pljuvati po Oblivionu, otvorimo tamo temu, a sad se vratimo na dobre strane Cyrodiila...
Evo vam pitanja:
Jeste li znali da kad razgovarate s M'aiq on spomene igru Fable i kako ga je razočarala?
Prvi put cujem ovo za Maika.
Imaš ga i u Morrowindu...no neću spoilati kako ga naći, jer naći ga i razgovarati s njime je jedinstven doživljaj.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
@ Hellboy
quote s ofišl foruma u vezi
M'aiq the Liara
= Citat =:
Izvorno postao UESP
Ma znam ja za Maika ali nikad nisam cuo da je pricao ovo za Fable.
Sad znaš?= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
A jel' vam poznata dotična Arvena Thelas iz Anvila u Oblivionu?
Svi koji su radili prvi Fighter's guild u Morrowindu... 8)
Znam Arvenu, u Morrowindu ti kaže da ubiješ štakore, a u Oblivionu da ih spasiš.
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
= Citat =:
Izvorno postao M'aiq the Liar