Super mi je kod Bodoma to kaj im solaže traju kojih 60-70% od ukupnog trajanja pjesme!
Printable View
Super mi je kod Bodoma to kaj im solaže traju kojih 60-70% od ukupnog trajanja pjesme!
to onda niti nije pjesma, nego obična drkačina po gitari
Baš zato je i dobra :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao paradajzo
Bolje drkačina po gitari nego da mi frajer urla sa vokalom ko da je imao drkačinu u ustima :rotfl:
molim novu ekipu da ne usere topic nakon 60 stranica mira i postivanja
Ljudi kaj kažete na Lordi-e i njihov Hard Rock Halelujah? Meni je fakat odlična svirka, ritam, nastup i vokal. Stvar mi je postala jedna od TOP 10!
Skidam im kapu na uspjehu na euroviziji :pray:
oni su ok ali ok ne predobar bend
jedino me nervira što svaki đikan (seljak,cajkan,debil) zna za hard rock i ima je na mobitelu....
imaju oni i boljih pjesama
Iskreno nisam nikaj drugo čuo od njih i prvi put sam ih vidio na natjecanju tak da sam znam za tu pjesmu! Al pjesma mi je fakat legendarna!
evo ovdje imaš neke pjesme http://www.lordi.fi/main.site?action=si ... view&id=40
lordi su mi loši, mislim da je suvišno nabrajat razloge, ali imaju i puno bolje pjesme od te s eurovizije, u stvari ta im je i najlošija
image im je dobar,mjuza je onak,dosta jednostavna...ono,da si pustis dok pijes s ekipom,ovak bas i ne
Baš sam poslušao neke od onih pjesama kaj mi je Olio dao link i mogu reć da nije niš posebno. Al zato mi je Halelujah odličan, ima ono nekaj, moguće da mi je dobar zato kaj dosta odstupa od klasike. Melodičan mi je nekak, paše uhu :D
image im je preloš,marem za mene,stvarno je grozan,mogli su bolje...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
nebi se baš složil s tobom.pa pobjedili su na euroviziji zbog image-a= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
na euroviziji je svaki put isto,oni su došli malo drugačiji i zbog toga pobedili= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
ko oni Lordi
Jesi ti slusao CoF? Ja sam ih slusao preko 800h godinu i pol kolko ih slušam i bolji su mi od svih ostalih bendova... I mnogima ne paše Danijev glas ali meni je super= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
a vidiš da vrijeđa svaki bend koji mu ne paše
ajde,smirite malo tenzije
Nisam ga mogel slušati, jednostavno me odbijao taj vokal! Mada imam frenda kaj djeli tvoje mišljenje, kaže da kad se privikneš na taj glas da je bend čist dobar!= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Trudil sam se poslušat nekoliko njihovih pjesmi al mi nije išlo :(
danii ima dobar vokal,ali onu kreštanje me totalno odbija od tog benda
da,mene također...zapravo na pocetku karijere nije tolko krestal...= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
opa sta sam propustio sve jucer ali da sad i ja nesto dodam....,,,,,,power metal je stvarno gay pa mislim sam zanr se zove POWER, isto kao da su napisali SUPER,STRONG itd., ali to je samo moje misljenje a siguran sam da bi se vecina slozila samnom
meni POWER bas mocno zvuci
Meni ne pašu svi Poweri ali ima ih dobrih. Najbolji mi je još Nightwish zato kaj ženska pjeva a ne neki gay muški vokal :D
I da, Gammaray mi je odličan, ostali su svi više manje tak-tak!
GammaRay ima vrlo dobru svirku i sasvim dobar vokal, a Nightwish ima vrhunski ritam i ženska ima preljep glas (ne live) ali zato vrlo rjedak solo!
meni zvuči usrano,boljem i zvuči epic metal,jer pristaje tim temama (fantasy)= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Do izraza Power Metal je prvi došao gitarista Metallice, ili nekog drugog člana, neznam točno kako priča ide.
A i izraz power se više odnosi na američki power metal tipa Iced Earth i Kamelot, a sumnjam da ćete reći da su Iced Earth pederi...
Za ove europske, koji su meni draži osobno, su ćešći neki drugi izrazi, poput Epic (HammerFall, Blind Guardian) ili pak Symphonic Power (Rhapsody, Nightwish), i slične specijalizacije, iako oba opredijeljenja, američki i europski i nemaju baš toliku razliku...
ove europske koje si nabrojao meni su poznati pod power također a ne po epic
Šta ću ti ja, informiraj se...= Citat =:
Izvorno postao AA d00d
Samo drugačiji nazivi.= Citat =:
Izvorno postao AA d00d
MOTORHEAD potvrđen za metalcamp :D