Pa, dobro jutro!= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Printable View
Pa, dobro jutro!= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Pogledao sam sve trailere,izgleda nevjerovatno,to mi je sad postala najiščekivanija igra godine,ali se bojim da ja to neću moć pokrenut,u onom jednom traileru je dosta trzala igra,mislim da će bit i zahtjevnija od novog crysisa,ali slow motion headshot izgleda prekrasno.Kada izlazi?
dobro jutro i tebi= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
btw ovaj zarez ti je viska
inace kaj se zahtjevnosti tice nebi trebala bit previse zahtjevna s obzirom da izlazi i na konzolama
Nadam, se, da, je, to, bio, sarkazam;
Nema šanse da je pokrenem glatko u 1680x1050 rezoluciji,moram kupit novu grafu,a nemam para :(
nepada mi na pamet niti jedna igra koju nisam mogo igrat na high na svom kompu a da je izasla i na konzolama= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
a moj comp je ispod prosjeka.jbg sad ak imas graficku u rangu 7600gs i 22" monitor
nadam se da neće stavit i zeleniš umjesto pustinje jer
pustinja + nema vegetacije = fallout kakav volim :rambo:
Kakvo zelenilo može postojat u području uništen od nuklearne reakcije.
Može, ali ništa masivno (sjećam se da je u Fallout 2 negdje znalo biti 2-3 travčice kad bi te zaskočila random bagra).
Hmm ... Gledam na Gejmtrejlers o Falloutu u nadi da cu nac rpg elemente i naletim na demo Van BurenaS(Fallout 3 by Black Isle :pray:) i izgleda fenomenalno steta sto su otkazali da je to izaslo kad je trebalo imali bi fenomenalan nastavak
No usput i gledam komentare koji su uglavnom negativni, te se hvali Bethesda sto je ona preuzela projekt i napravila Fallout sa "mega uber kewl odlicnom grafikom" a ne ovo "izometrijsko smece s totalno glupom retro muzikom"
Evo neki od komentara (na Van Buren):
-Thats great that they (Bethesda) decided to change it to a FPS. That (Van Buren/Fallout 3) would have been a pretty lame PC RPG.
-this is crap but now the makers of oblivion are working on it sweet
-Oh dear, please tell me this isn't Fallout 3?!
-is this the pc version of fallout? b/c that looked horrible!!!
-best RPG game ever (e ovo je jedan rijetko komentar)
I komentar koji sve objasnjava
-OMG! This looks like complete shit! im so glad bethesda are taking over to make this game because this kind of gameplay is the most boring looking and feeling ever, real time combat and good graphics for the win
Uglavnom nisam nasao nesto sto bi donijelo nadu u Fallout 3 (barem meni, ko hardcore RPG) no ni nadu za bolji gaming sve se nekako pojednostavljuje i fura se na sminku (grafika ...) sto je donekle u redu privuci ce vise ljudi no u biti nema onih pravih stvari ko nekad. Mislim da bi mi bilo najbolje se zaposlit u nekoj tak kompaniji i radit smece od igara i zaradjivat masne pare :)
Ma idem ja lijepo Housea gledat ...
jednostavno je to - van burenu nisu bile u planu konzole. van buren je koristio pc kao glavnu razvojnu platformu. van buren je trebao izaći 2005.
jel trebam sad drugu stranu? ne trebam?
normalno da bi bilo lijepo da je igra izašla. bit će i ovako lijepo samo nakon tri patcha 2 ekspanzije i 50 modova.
da i onda su propali i odbacili projekt nakon sto su ga zavrsili 70% i tak je sve stajalo godinu dana il tak nes onda je dosla Bethesda i kupili su prava i napravili novu igru u svom stilu
bolje ista nego nista
= Citat =:
Izvorno postao Teon
glas razuma= Citat =:
This is Fallout 3 by Black Isle. This demo is from or before 2003. That was when the game was cancelled. The new Fallout 3 is totally new and being made by bethesda.
The graphics were like this because this was pre-alpha stage in 2003 or around that time.
The former games (Fallout 1 and 2) were PC exclusive.
The reason Bethesda's Fallout 3 looks so much better is because of new technology and the game is almost done. You can't expect a pre-alpha game from 2003 to look close to an almost finished game releasing 5 years later.
The reason a lot of Fallout fans don't like the new Fallout 3 is because how much has changed. No isometric camera, no turn-based battle, etc. Lots of things have changed since the early Fallouts. If people are just judging off the demo than it would be like the game is changing genres.
If Halo 4 came out and was a JRPG I don't think a all the fans would like that. I'm not saying that Fallout is changing genres, but its definitely a different game than it used to be.
gledam trailer za van buren i skoro sam se rasplakao... mislim omfg koliko mi bolje izgleda od ovog bethesdinog, dobro normalno kad je black isleov... al svejedno ima baš ozgled i štih fallouta a ovaj novi ima samo pip-boya... black isle čmrc :(
e i da nije nešto bilo kao da će i van buren izaći svejedno kao zasebna igra?
Vodi se nekakva kampanja da se Van Buren dovrsi od strane ambicioznih Fallout fanova.
Vjerovatno ce se i kad tad dovrsiti ali ta igra zbog pravnih ogranicenja vjerovatno nece imati ime Fallout ,ali ipak kako kod se zvala to ce biti pravi Fallout 3.Za razliku od ovog Bathesdinog proizvoda koji sa legendarnim serijalom ima veze samo po imenu i settingu.
@ Nodakim, da jedini glas razuma ... bilo je jos nekih cudno da takvi ljudi i postaju na gametrailers :D No i dalje mi je presmijesno kolko je ljudi mislilo da je to Fallout 3 koj izlazi uskoro :rotfl:
hah, van buren roxxsa
iako sam poceo igrat fallout tek u 6 mj ove godine, to neznaci da neznam sta valja
rečeno je da će se Fallout 3 moć preć na 200 načina :shock:
ako bog da, ali ko ce tom vjerovat?
morrowind i oblivion imaju staticnu glavnu pricu iako je ovaj prvi JAAAKO nelinearan inace
zar je za ocekivat da ce ti isti tvorci ovih igara napraviti igru od ČAK 200 alternativnih zavrsetaka?
erm, NO!to je samo hype!
wrong, to se podrazumijeva na 200 završetaka - npr. za svaki grad imaš 10 mogućih završetaka, ako je gradova isto toliko to ti je već 100. za svaki važniji lik imaš npr. 10 završetaka, uzmi da je i to 100 pa će ti bit jasno na što su mislili.= Citat =:
Izvorno postao amirix
ako to ispadne hardkor pucacina puna krvi onda ce wannabe rpg igra probuditi u meni
bushev duh!(nuke'em all)
ma čim igra dolazi na konzole jasno da novi fallout neće imati previše veze s starim falloutima...ono, kako bi jadni konzolasi igrali igru u izometrijskom pogledu...ma stvar je u tome da Bethesda toliko ne žudi za parama složili bi igru samo za pc u duhu starog fallouta kako je igra prvotno i trebala biti, ali ne, idemo složit nabrijanu "pucačinu" s uber grafikom, prikelit joj dobro plaćen naziv fallout i prodat igru na staru slavu koja zapravo i nema previše veze sa starim serijalom...jebeni marketing, unistava dobre igre... :thumbs1:
zaboravio si na krvavi stimung i to je pomoglo kod konzolaske djece koji prije nisu culi za fallout
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Post sa jednog foruma.= Citat =:
They may as well give it a new name
to DEFINITIVNO nije nasljednik originalnog fallouta, ali izgleda kao obecavajuca pucacina
može preimenovanje naslova u van buren.........iščekivanje :cry:
sudeći po tome kako je BioShock odlično prošao, a bio je isto tako neka kombinacija fps-a s rpg elementima, uopće ne sumnjam u uspjeh f3. još dva mjeseca čekanja preostaje.
da ali bioshock je fps s elementima rpga, a ne obrnuto.. makar na kraju ispda da je to i f3 :(
Ne znam... budući da još nismo vidjeli ni slova od RPG sadržaja u igri, VATS na stranu, već samo makljažu.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ma koga briga za RPG, to je igra koja izlazi za konzole, a ljudi na konzolama očekuju što više akcije. Upravo su nas zato potrpali ljepotom bloody mess perka.