Ja sam već kupio pivo i čips.
Printable View
Ja sam već kupio pivo i čips.
Pa zbog sprinta, kao što Niko kaže :D= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
PS: I ja jedva čekam duel.
Ajmo skupiti pare i pobjedniku kupiti veliki gumeni penis da iskusi sve čari analne penetracije, a prije toga mora naravno napraviti unboxing svoje nagrade.
Keyba je stigla danas, no ja bijah u gradu poslovno do maloprije pa se tek sad primam posla...
Funfact:
Logitech se u Japanu naziva Logicool, jer već postoji firma naziva Logitec koja proizvodi računalnu periferiju.
Ajmo marijanović!
Čekam da uploadaš svoj unboxing da vidim kak ne smijem napraviti...
A on čeka tvoj da te može ismijati. Stoga... uploadaj prvi.
Ne brini. Moje je sranje. Kurac ovo, kurac ono. Nezrelo i površno.
Evo da dam prve dojmove.
- Naslon za dlanove je nikakv. Prekratak da bi bio koristan za išta.
- Zastoj na pola? Bump? Nema toga ništa, niš se to ne osjeti. Ak ja to s prstićima ne osjetim, kak bi tek neko ko ima čevape.
- Premekane tipke. Ak je ovo brown ni Black nije tvrd, čini se da je za mene MX Green. Ili možda trebam naviku.
- Hod tipki dobar, paše mi taman.
- Uvoznik je umjesto da zamjeni Y i Z samo pored slova nadopisao Z i Y. Fail.
- USB prolaz beskoristan. Loše mjesto za uporabu s ičime, osim možda s nečim što bi stalno bilo uključeno.
- Ono što sam mislio da će smetati - siva slova i naranđasti okvir - to je toliko diskretno da se ni ne primijeti drastično. Na videima izgleda puno gore.
- THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG perfektan kako bi i trebao biti.
- Osvjetljenje jako koristan fičer - vidljivost izvrsna. Šteta što HR simboli nisu također svjetleći.
- G-tipke još nisam programirao/podešavao tako da nemam pojma koliko je to korisno
- Dojam da brže tipkam već imam. Vjerojatno nešt subjektivno ili samosugestija.
- Djeluje m ida su kapice tipki nekako manje.
- Nisam još probao za gaming pa ne mogu reći kako se ponaša.
- Čin ise da sma ipak možda trebao uzeti CM Storm Trigger ili SS 7G - mislim d arazlika ne bi bila toliko velika naspram ove, a lijepo bih imao 200+ Kn više u novčaniku.
Znam da vam za sada po pročitanome djeluje da nisam zadovoljan, no varate se - mislim da ću biti i da jesam - jer na Media 600 mi se ne bi dalo ovoliko pisati.
Fora jeste. Moram priznati promjena se osjeti.
Ako ti ne izbacis unboxing video u iduca 2 dana, ja cu se ubit od muke i cekanja...
Pa, snimio ga jesam, onako ofrlje, sad treba uređivanje i upload - a to stvarno ne strignem, vjerojatno ni neću stići do subote.
Samo trebaš staviti onaj franjo ferdinand 1917. logo i na jutub.
Ukratko, ne isplati se dati soma kuna za tipkalo. Spomenuli su to ljudi tamo negdje u drugom postu teme.
Nikako ne zvučiš zadovoljno po napisanom, više kao netko tko se tješi da je zadovoljan jer je uvidio da je pogriješio u kupnji :D= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Ali to ti je to, marketing na djelu koji tebe i masu drugih uvjeri da su neke sitne razlike zapravo vrlo velike i bitne, a zapravo...
Nešto kao razlike između obične i overclockirane grafičke koja košta 400kn više od obične verzije.
Tih par fpsa više se ne osjeti u radu da opravda cijenu isto ko što ni tipkovnica od koliko ono, 800kn?, ne opravdava svoju cijenu.
Sve se svodi na to da tipkovnica kao komad periferije služi za suviše monotonu radnju - tipkanje - na koju se vrlo vrlo lako naviknuti na bilokakvoj tipkovnici, i postane ti normalno tipkati na onoj od 50 i na onoj od 1500.
Sve te dubine hoda tipki i slične gluposti ćeš ti jednostavno zaboraviti nakon 2 tjedna korištenja i bit će ti isto ko da si na staroj, jednostavno ćeš se naviknuti i oguglati na osjećaj tipkanja, bit će previše automatski i nezamjetljiv.
Probaj to čudo makar zamjeniti za onu jeftiniju koju si spomenuo.
Ma dobro, ja bih isto jako volio da mi tipke glađe idu jer na ovom starom smeću već neke i zapinju pa mi ide na živce, ali to se može sredit za neusporedivo manje pare, a na kraju i ne osjeti se ako u komadu ne otipkaš stranicu teksta.
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
:thumbs2:
Probao sam ju sad i u par rundi BF3. Koji izvanredan osjećaj, moćno.
Za naslon stoji, ipak ću morati nabavit neki pošten odvojeni.
Zastoj napola osjetim pri laganom pritisku tipki, naviknut ću se da ga ima jer trebam se odviknuti od punog pritiska kojeg sam prakticirao na staroj.
Tipke nisu premekane, prevario sam se. Taman mi je sad kad sam se malo privikao na drugačiji osjet.
G-tipke fora, prepoznaje igre i sam predlaže naj - fenomenalno, iako se može i bez toga.
Nisam pogriješio.
Možeš igrati BF3, ali ne možeš editirat video? :(
Pa, BF3 mi ima veći prioritet nego editirati video. Prvo je zabava, drugo je posao, a danas sam se bome dost naradio tako da mi neki posao dodatni baš i ne treba.
Kak je osvjetljenje fora. :D
KAKAV SI TI UNBOXER?!?!
Lijeni, jako lijeni.= Citat =:
Izvorno postao Azer
Ja ne znam više kako ću izdržat ovu napetost
Pa ionak ne može više napraviti unboxing kad svi znamo da je bila unboxana.
Snimio je unboxing, ali nije editirao video.
Ni neću. Stiže vam raw inačica.
Reko da je
Snimio je da
U nekome prošlom postu
Što čitao nisi
Baš si stotona
Mora da umontira
U studiju profi
Neće mikrofon mu da
Smetnje zvučne lovi
Mora biti level pro
Vedran da se obruka
Poslije može pecanje
Kečiga il' štuka
Ma nema veze e
Rafalno mi puca racku za vse
U busu sam atm a sere mi se
Like a pro seronja
A trpit moram
O ne
Awww yisss
GG, nešto teško dišeš, to od uzbuđenja? :D
Kak si zadovoljan osjećajem pod prstima dok pišeš, jel vrijedi soma kuna?
PS: Vedran, tvoj je red...