Štit nosim čisto jer se osjećam sigurnije i dižem ga samo kad ulazim u nepoznatu prostoriju ili dok PvP-am.
Dodge spašava stvar, pogotovo kad uložiš u adaptability.
Printable View
Ma igra mu je preteška i to je to.
Black Gulcj je zakon, samo treba pažljivo trgat statue, a ne se zatrčavat među njih i to je to.
I još je k tomu jedna od najkraćih lokacija s vrlo malo laganih protivnika i dva vrlo bliska bonefirea.
Kroz cijeli NG sam nosio samo dva oklopa, par mačeva izmjenio i prstenje kako kad je potrebno, no većinom istu kombinaciju.
I nigdje nije bilo teško.
Jedino štakor s hrpom miniona iritira kad si još slab.
Pauk isto ima hrpu miniona, ali ta borba je puno zabavnija i lakša.
Šest gorgolja padaju ko od šale.
One u Amani snajpaš i to je to.
W3DR4N ne zna igrat.
Ok, vi ste mi malo nadu vratili sad :D
A ti se isto zbrinjavanjaš zbog komentara čovjeka koji najviše igra poljoprivredni simulator, lol.
Nego, imam pitanje.
Ako iskoristim bonfire ascetic za respawnanje glavnih bosseva (npr sinner) jel ih moram ubit ponovno u NG+ ili ću moć direkt u Drangleic ako sam ih sva 4 respawnao sa asceticom?
Ne.
Kad uđeš u NG+, sve se respawna i svaki bonefire dobije +1.
Dakle, ako neki acsendaš u NG na 2, u NG+ će ti on postati 3.
Tak sam ja ascendao Lost Gianta u NG negdje 4 puta i sad mi je u NG++ snaga tog bonefirea na 6.
Također, kad užeš u NG+, izgubiš sve ključeve, King's Ring i još neke važnije iteme (mislim da i Fragnant Branch of Yore, dok Pharos Lockestoneovi ostanu ako se ne varam.).
Maloki daj prestani bit fanboy. Ja sam napisao kak stvari stoje i kaj sad treba dalje diskutirati.
Daj ti prestani izmišljat izlike i priznaj da ti je igra preteška.
Things Betwixta ?
Ovo je sad već internetsko zlostavljanje.
Flander ban zbog vrijeđanja administracije.
Najbolje igre broj tri.
PvP-vao sam malo danas na mostu i dobro mi ide (za razliku od DS1 gdje me apsolutno svatko backstabao).
Dobar broj puta su me gađali s jakim hexovima dok se još nisam ni stvorio, ili dotrčali do mene s homing sranjima, a jedan me počeo lupati s ultra greatswordom dok se još nisam stvorio (no, izbjego sam ga i rasturao).
Uglavnom, pravila su mi ovakva:
-ako mi se pokloniš i ako se borimo mačevima, onda se borimo mačevima.
-ako baciš ikakvu magiju, onda ja bacam svoje magije.
-ako se healaš, onda se i ja healam u nedogled.
-ako mi se ne pokloniš i dotrčiš s homing sranjima, bacam Profound Still.
-ako me probaš ubiti dok se još nisam ni pošteno stvorio, e onda koristim apsolutno sve gore navedeno + Wrath of God.
Jer stvarno, jedan bezobrazni Hexer samo cilja iz zasjede. Ne kužim koji mu je gušt i što takvom pobjedom dobije (ili i on dobije Dragon Scales?)?
PvP im je pretežak pa moraju varat.
Dobije i on scale.
Dosta sam PvP-ao na mostu (digao dragon remenants na rank 3) i uglavnom su bili fer igrači ali našla se tu i tamo koja seljačina koja bi krenula u napad dok se još nisam ni spawnao ili dok sam se klanjao, te noobovi koji se healaju.
Btw pred par dana sam se borio s nekim likom i frajer me udarcem zweihandera odbacio s mosta :pray:
Riješio sve obavezne i opcionalne stvari u prvoj igri osim zadnjeg bossa, kojeg ću se primiti kad pokupujem sve što se još može kupiti prije prelaska u NG+.
Ne ideš direkt u NG+ nakon zadnjeg bossa, za to moraš na bonfireu u Majuli odabrat opciju.
Nakon zadnjeg bossa ti neki merchanti dobiju više stvari za prodaju, npr Chloanne prodaje neograničenu količinu titanite chunkova.
I jedan achivement (onaj s mapom) ne možeš pokupit dok ne ubiješ zadnjeg bossa.
Jesi ubio Throne Watchera i Throne Defendera?
zato su vec najavili gro patcheva da poprave balans n shit, a vama konzolasima hvala sto ste testirali igru za main platformu :D
Pa već su 4 patcha izašla. Patch 1.05 vjerovatno izlazi sa PC verzijom kao i kod jedinice. Možda konačno poprave poise.
Btw Vedrane jesi ubio i Darklurkera ili?
Znači možda bi bilo pametnije pričekati još koji tjedan da završi open beta na konzolama.