Ima masnicu. :D
Printable View
Ima masnicu. :D
Good.
Sad kad sam se sjetio brata, baš me zanima gdje je nestao?
Shameless bump
Update.
Ozbiljno je usporio ovaj tribes,kazi ako ti treba pomoc sick,da zajednicki to resimo. :)
Evo i mene ak vam trebam.
GODINA DVADESETA
- šestero ljudi umrlo od dosade.
A jedan čovjek je na otoku sa slabom internet vezom i divi se moru i hladnoci i spava u kuci bez grijanja pod silinom deka i u posjetu je babi koja je tolko bolesna da je cudo sto je ziva i hoda sa hodalicom jer je sjebala obje noge.
Imate Jopaxa ako ste toliko zedni update ako ne onda cekate nedjelju.
Nedelja, here we come.
:* sick, znam da me voliš
Zelim ti srecu,trebace ti :D
Zasto 4 akcije?Onda si osudjen na propast.. :(
a ono, moram taj manji grad dovest u red, skupljanje hrane mi treba zbog stanovništva u padu... eno prošli turn su mi umrli jer su ih zatrovali dok su razmišljali o tropoljnoj rotaciji
Delirium smije napraviti samo 4 akcije kao svi samo sto te akcije moze rasporediti medju svojim gradovima al sa time da selo mozes samo 2 akcije i nikakav bonus ne dobija na iste. Posto je malo ljudi on ne treba dobiti + na hranu tamo nego +3 na uzgoj kako bi prezivjeli ljudi u seli ali kada dodje do 50 odraslih to se mice i funkcionirati ce kao vece selo koje ima potrebu za dosta hrane. To se moze rijesiti cestama izmedju dva grada i nekim sredstvima za prijevoz kako bi brze dolazila dobra izmedju gradova. Npr ako glavni grad ima plodnu zemlju and shit koja mu daje +1 na hranu a ima cestu onda ce selo imati +0.5..sto je nista rly,al ako ima +2 na hranu ili cestu i kocije or something onda ce selo dobivati +1 na hranu,isto vrijedi vice versa..uglavnom deliriumu nije previse lako sada al ako uspije imat ce dva fancy sela.Trece selo nadam se nece raditi jer to ce ga ubit XDDDD
ako ovo uspije svi ovi robovi će mi radit na plantažama i farmama
i s time ću nadam se eliminirat potrebu za hranom
Herr Mengele?
Mozda si trebao prvo scoutati podrucje da znas koliko nomada ima u okruzenju..baco bi D6 da vidim koliko ima kampova i 3D6 da vidim koliko ima ljudi u svakom kampu..ovako ides na sljepo.
Same goes for hrcak i..kosnice :D..samo sto cu hrcku bacati 2D6 davidim koliko ima osa jer su ose flying bitches.
Anyway wish you luck Delirium,prvi put cu napraviti some combat :D.
stignem jos editat?
Ne, ne bi bilo fer jer sam ti to ja sad rekao.
A ovo moje vece,oce li mi oni doci pod 'bonuse' ili?
E ljudi, imam sekiru. :D
Idem ju ja kasnije dalje razvijat xD.
I da, jel ta ista sekira može služit za rušenje drveća?
Mda budem ti dao jedno vise drvo kad se bude sijeklo obviusly..naludje je sto ja moram razvijati maljeve i sjekire makar sam ih razvio al ja sam to napravio u civilne svrhe.
@Foregner ako nisi primjetio tvoje vece je dalo bonus +1 za svaku drugu godinu u istrazivanjima dok je prije to bio neki drugi bonus.
E i da, ja sam sad skužio da dobivam + na hranu i + na uzgoj, možeš mi to malo objasnit, jel ja moram sad posebno stavljat skupljaju hranu, uzgajaju hranu ili nešto drugo?
Moras imati +4 na hranu da ne trebas vise skupljati.Ti imas +3
Hey cekaj malo,pa meni pise +4 na dobijanje hrane.Dakle,resio sam problem gladi?
@Petey
Nisam mislio na to, u bonusima vidim da imam + na hranu i + na uzgoj pa me zanima kako je to povezano, ako je to povezano.
I da, jel imam kakav bonus od onog kupališta?
Imas bebe,stavio sam odma pored bordela kako bi lista bila urednija
@Foregner- da ti vec 2 turna radis turn za skupljanje hrane a nemoras,mislio sam ti reci al me zanimalo kad ces shvatiti,I was silent for the lulz
@hrcak- sve je to za skupljanje hrane
Raagarghh jebi se.xD
Stavi umesto sakupljanja hrane i gradjenja ribarske mreze: treniranje 5 vojnika i Smisljanje pisma.
Budem kad mi se vrati volja za život.
Zapravo necu jer ne bi bilo fer prema Deliriumu.