Nije loš ovaj Garen!! Zaabavno mi je bilo igrati koliko god sam failao! ;(
Printable View
Nije loš ovaj Garen!! Zaabavno mi je bilo igrati koliko god sam failao! ;(
To je to, nabiješ si tank build, i kažeš "ima fuck your shit up" i zavrtiš se pa mu baciš mali mač na glavu, ako to nije dosta baciš mu veliki.
Garen nije toliko loš za igranje ali me živciraju likovi koji idu "SUNFIRELOLOLO NOT USING IT U NOOOOOB"
Taj build je najlakši za counterati, bilo koji MR item smanjuje taj damage za više nego pola i samo si uzmeš Madreda i siluješ idiota koji je stackao armor i hp.
To je istina! :D
Al ruku na srce odigrao sam pun k partija sa Garenom i to mi nitko nije uradio nego samo rageaju "GAREN NOOOOB CHAMP OMGLOL U SUXXX!", al uzmi i da sam 12 lvl i tu ima dosta retarda. Kad pređem 20 lvl ignoriram tank build. :D
Upravo sam imao čudnu partiju, po svemu sudeći mi smo ovu trebali izgubiti ali jednostavno smo ih pregazili nakon pola sata.
http://pix.sparky-s.ie/080b0.jpg
S tim da im je morgana otišla pet minuta prije kraja
Đoze, kako da povećam shield morderu? :)
Spellovi?
Ili misliš na kapacitet?
Sam kapacitet mu raste sa levelima
Znači onaj 500 i nešto je max na shieldu?
Skilz i Misterija daj nastavite zanimljivo je čitat...... :rotfl:
@m4dsk33lZ
Ohladi malo.
1. CLG tim je imao ghost flash summoner spellove na turnirima, jel to znaci da svi moramo koristit te summoner spellove?
2. Prestani slijedit Hotshotgg-a i phreaka ko jebena ovca. Da igraju dobro, ali nisu uvijek u pravu.
3. Volley je valjda najlaksi "skill shot" za pogodit. Svi koji imaju malo mozga i znaju se pozicionirat ce to moci napraviti.
4. Leavanje je lose, a i ti si ako ih imas toliko.
5. Score je najmanje bitan u igri. Imao sam borbe gdje sam bio 0 5 10, a pobijedili smo samo zbog mene. Takoder sam imao borbe gdje je twitch sa 10 1 0 bio totalno beskoristan u tim borbama te smo izgubili samo zbog njega.
6. Tryn je los, ne nije nista posebno tezak za igrat. Za tryna je trebalo skilla prije buffa na ultiju kada ga nije bilo moguce bacit pod cc-om. Sada je vise manje jos jedan right click champ. Tryn je jedan od onih carrya kojeg ce jedan stun i exhaust uciniti potpuno beskorisnim u borbi. A posto je melee tesko takvo sto moze izbjec.
7. Nazivanje nekog pocetnikom je totalno glupo. Ja imam skoro preko 700 odigranih borbi u ovoj igri, igrao sam u rankedu protiv ljudi sa vise od 1600 bodova. Kako bi ja tebe trebao nazivat?
@Mystery
Ako imas 300 creep killova i 20 stackova na occultu nafeedali su te i pustili da farmas.
Jer na svom lvlu u borbama od ~35min rijetko vidim ljude sa 200 creep killa.
Prosjek je uvijek oko 120-150.
A gle, ja to ne gledam kao da su me pustili jer ih je masa njih mene fokusirala (prije flasha su me skidali fokusom) ali kada sam dobio flash i naučio pozicionirat ashe sve je krenulo na bolje. Neću reći da nije bilo gejmova gdje me nitko nije dirao ali takvih je bilo malo, stackove rijetko punim nekim killovima, najčešće su to assisti iz team fightova dok creepove kao što sam rekao najviše pokupim kada lane-u dođu 3/4 vala i to poskidam u par sec (tu dolazi taj ogromni broj uglavnom). Završio sam game danas sa 200 CK u 30min a nisam farmo, jednostavno sam ubijao creepove dok sam branio tower. Baš ću se snimit i vidit koliko oni mene puštaju da farmam jer je i meni postalo čudno da imam toliko CK sa svim njihovim gank pokušajima O_o
Trynd se ne može više stunat i dovršit znači. Bilo je meni čudno kada sam sa veigarom bacio cage i vidio da lik koristi ulti premda je stunan :(
e pa m :roll: ogo bi probat trynda
Jel izasao ovaj novi patch na EU? Mi na NA imamo težih problema s updateanjem i nesto forum ne radi kako treba(znam da ovo s forumom nema veze s patchem ali ipak)
je danas sam ga skino :roll:
Sa olafom razvalih. Score 17/2/2 samo sam mu nabio as, crit, i to je to... ako je i došlo nešto bonus dmga to je usput... uglavnom zadovoljan sam, moj novi fav :D
olaf je tak tak ono...
Kak nikad ne argumentiraš svoje mišljenje; samo veliš tak tak je. :D
Pa reci kaj ti ne valja. Sa svakim likom se može dobro igrati ako znaš...
pa da tako je :D hh
ma dobar je on i stabilan al je dosadan i spor
olaf jedan od najbržih heroja a kaže da je spor :(
pod tim mislim na as i ms...
SION JE ZAKON!!!!
Sad odigrao jedan practice match, jebote skroz zabavna mala stvar :D
i ruzna :D= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ja sam si kupio Malphita, zanimljivo :)
Jel me može netko uputiti kakvi su sljedeći champovi pošto dugo nisam igrao. :D
Vladimir, Galio, Alistar, Lux, Pantheon, Rammus, Cho, Urgot, Miss Fortune, i koga su skroz nerfali da je sad sranje a da je prije bio OP i tko je prije bio UP a da sad jebe majke. :D
Ante evo nisan probao sa svim tih herojima igrati, ali s onima kojima jesam i protiv kojih sam igrao mogu ti vako reci
Vladimir mi se cini dosta jak, + u slucaju problema uvik se mos pretvorit u lokvu krvi i pobic :D. Alistar nije los, al nije neki poseban gust igrat s njim + svaki dobar heroj ga pojede kasnije 1v1, za razliku od rammusa, koji je ipak malo jaci tank. Pantheona sam cuo da su malo oslabili, al po iskustvu znam da ga uopce nije problem ubit :P. E da, primjetia sam da dosta ljudi igra s miss fortune, uvijek ima dosta killeva, al dosta je lagana za ubit, pa u vecini slucajeva bez nekog tanka to teze ide, osim ako si nafeedan bas bas
Vladimir, galio i miss fortune su najjaci (sto ne znaci da su najzabavniji) sa te liste.
Urgot je trenutno UP i njega nemoj kupovat.
A u zadnja 2 patcha reko bi da je najveca promjena buff pa nerf corkia i nerf sone, galia te 2 nerfa twitcha.
Ostalo se nije previse mijenjalo.
Ja sam tek poceo igrati sa Ashe i cist mi je dobra :P jeste da je bilo dosta losih iskostva kad su me ambushali al u grupi je jebena..upravo sam sa Stipsom nabacio par partija i dok smo isli u grupi sve je padalo :D
u grupi su svi jebeni -.-
Razložit ću da bude preglednije. I zato što posjedujem.= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Ne, ovisi o tome kako tko igra. Ali inače postoji par summoner spellova koji se trebaju izbjegavat sa određenim herojima. Zato sam i u svom "guideu"Snaveo nekoliko njih koji se mogu koristiti, i rekao da i ja ne koristim iste spellove svaki puta.= Citat =:
1. CLG tim je imao ghost flash summoner spellove na turnirima, jel to znaci da svi moramo koristit te summoner spellove?
linkao sam 2 videa od hotshotgg-a i i spomenio sam phreaka jednom. I to zato što su jedni od najboljih igrača za koje sam čuo, tako da smatram ono što oni kažu korisnim. To ne znači da ću napravit sve identično kao i oni. Ako ikad postanem dobar kao i oni, sumnjat ću više u njihove odluke. Do tada, ovo je najbolje što mogu. Ako misliš da si bolji od njih, slobodno pošalji replayove, možda nešto i naučim.= Citat =:
2. Prestani slijedit Hotshotgg-a i phreaka ko jebena ovca. Da igraju dobro, ali nisu uvijek u pravu.
nije težak za izvest, ali to ne znači da se treba zanemarit. rekao sam već nekoliko puta: mystery in space je zamolio savjete o igranju ashe, ja sam mu ponudio svoj način igranja, pa neka isproba to ako želi. Pri tom sam htio sam naglasit nekoliko stvari koje smatram da su važne za usavršit, kako bi se ashe igrala dobro.SOn je to shvatio kao da sam mu pljunio u facu i silovao obitelj.= Citat =:
3. Volley je valjda najlaksi "skill shot" za pogodit. Svi koji imaju malo mozga i znaju se pozicionirat ce to moci napraviti.
U svakom slučaju, dobro tajmiran i pozicioniran volley može značiti razliku između života i smrti.
Tako je. To je jedna od onih stvari koja je ili dobra ili loša. Apsolutno nema sive zone. I naravno da sam i ja loš, ako sam livao puno, to je činjenica. Imao sam priliku igrati sad sa ljudima sa foruma, pa slobodno pitaj njih jesam li loš? ne igram ništ posebno dobro, ali znam otprilike šta radim. Igram tek 2-3 tjedna, tak da ima puno tog što još trebam naučit.= Citat =:
4. Leavanje je lose, a i ti si ako ih imas toliko.
Pa dobro, igra je poprilično random, i lako je stilat drugim igračima. I normalno da tankovi i support neće imat isti kill death ratio kao carry. Ali tvrdit da score nije bitan, je isto kao i tvrdit da je netko automatski loš, ako ima puno leavova. Sve to ovisi o kontekstu, jel.= Citat =:
5. Score je najmanje bitan u igri. Imao sam borbe gdje sam bio 0 5 10, a pobijedili smo samo zbog mene. Takoder sam imao borbe gdje je twitch sa 10 1 0 bio totalno beskoristan u tim borbama te smo izgubili samo zbog njega.
baš to što je right click champ ga čini teškim za igrat, jer ništa nije sigurno, trebaš imat odličan tajming. Također je teško usavršit blinkanje sa "e" spellom, te naučit dobro se pozicionirat za slow sa "w" spellom.= Citat =:
6. Tryn je los, ne nije nista posebno tezak za igrat. Za tryna je trebalo skilla prije buffa na ultiju kada ga nije bilo moguce bacit pod cc-om. Sada je vise manje jos jedan right click champ. Tryn je jedan od onih carrya kojeg ce jedan stun i exhaust uciniti potpuno beskorisnim u borbi. A posto je melee tesko takvo sto moze izbjec.
Kada sam nazvao nekog početnikom? Molim te pronađi gdje sam to rekao i onda quotaj. Ja sam početnik u ovoj igri, ali opet razumijem neke stvari.= Citat =:
7. Nazivanje nekog pocetnikom je totalno glupo.
Ja sam spavao sa preko četiri stotine žena, štaš sad? Jebač, zovu me.= Citat =:
SJa imam skoro preko 700 odigranih borbi u ovoj igri, igrao sam u rankedu protiv ljudi sa vise od 1600 bodova. Kako bi ja tebe trebao nazivat?
I ovo banirajte - to je ranger :D= Citat =:
Izvorno postao isusbogra
Malhpite mi se totalno svidja :) mrga od kamena
drugi game s tryndom (prvi je bio prije 2 tjedna)
http://img19.imageshack.us/img19/209/trynd.jpg
Mene fakat bolesno dugo nije bilo ako je u međuvremenu Eve postala dovoljno ne-fail heroj da ju vidim u igri. Dvaput.