Bravo!
NF bonusi su ekšli zabavni, za razliku od ponekad glupih P ili apsolutno retardiranih F speed clearova.
Printable View
Bravo!
NF bonusi su ekšli zabavni, za razliku od ponekad glupih P ili apsolutno retardiranih F speed clearova.
Nije problem i ako su neki teski, samo da ih nema puno time-based
To prezirem
F je cijeli rushing, i cijeli ne valja. U NFu su zabavni. Ima teških, ali su zabavni.
Ima jedan speed u Nightfallu. Kako ga mrzim...
U Factionsu se većina jednostavno dobije normalnim igranjem.
Ah, da, Sebelkeh?
Yep!
Sreća da sam igrao s nekim profićima.
Sam ga ne bi nikad riješio ispod 6 minuta.
I Varesh je speed.
Sebelkeh mi je prvi put bio konfuzan pa ga nisam stigao riješit za masters ali drugi put sam ga bez problema.
A dobro, Varesh je relativno lagana. Sa Bozwayom obe misije master's bez ikakvog problema, al to samo zato jer sam ja metagenijalan.
Trebalo bi igrat Ritualista, pokupit Razaha i Xandru i pokupit onog novog Ritualista kojeg dobiješ kad završiš Winds of Change u HM.
4 rita party epic win.
Btw istaknuo bih Gate of Madness kao najtežu, ali i najzabavniju misiju u cijeloj igri. Baš te krka adrenalin dok zatvaraš portale, pogotovo na HM-u :)
http://hom.guildwars2.com/en/#page=main ... AEIQAAAAAA
17/50
Izgleda da bilo kakva PvP HOM statua daje tri boda al tesko je doci do nje al ne ulozis bar par mjeseci ili imas hrpu novaca
Kupio zadnji item -> 30/50.
Sad mogu mirne duše čekat dvojku.
Ja sam na 26/50 :@
Da li postoji negdje da se mogu ulogirat na stranicu? Zanima me jel se jos sjecam login podataka i dali mi jos postoji account.
Account ti nisu sigurno izbrisali, a za provjeru log-ina si skini client, ionako ti skine samo par megabajta dok te dovede do log-in screena.
Aha, ok thx, Nemam bas puno gba, posto sam na mobilnom, ali probat cu. ^^
EDIT: Ok, sjecam se maila i passworda, ali se ne sjecam imena ni jednog chara u igri. Nadam se da ovi iz arenaneta me nece sada zajebavati s ostalim Security questionima jer se apsolutno ni jednog ne sjecam.
Btw. Kako mogu provjerit jeli mi mail bindan na NCSOFT? Jer, zelio bih promjenit, ovaj stari mail vise ne koristim.
Znaci, da bi mi poslali mail sa imenog 1 chara sa accounta, moram odgovorit na 3 pitanja: 1. Koju sam adresu stavio, 2. Key od igre koji nemam jer sam kupio account, i ono sto me zapanjuje, 3. UPISAT IME 1 CHARA SA ACCOUNTA. Pa koji kurac?
Iskreno, donekle si si sam kriv.
Pogotovo za ovo 2.
Oni moraju imati neki sustav obrane protiv hakera, i po meni, još su preblagi.
i 3.
Kako neces znati bar ime jednog lika?
Acc bi ti ionako trebao biti banan jer si ga kupio
Puno ljudi za ime zna upisat neku glupost kao *Sero/o Zhderro(!), pa normalno da zaborave kolko su slova gdje stavili i koji još dodatni znak.
Ja znam svih 8 svojih likova. :oops:
A što se tiče kupnje accounta, možeš ga ti kupit da ovi ne otkriju, ali onda kupi kako spada, sa svim keyevima i dodatnim podatcima.
P posto nisam igrao igru 4 godine, kako cu se sjetit. Tad sam bio jos mlad i lud, i svakakva sam imena pisao. :(
E, jebi ga.
Ako nemaš key, možeš zaboravit.
Anet ti u dosta toga može progledat kroz prste, ali za key neće.
Jedino se možeš podvrgnut nekoj hipnozi da ti izvuku ime lika iz najdubljeg kutka uma.
Ili se sjeti, možda si na nekom forumu u temi o Guild Warsima napisao ime svog lika?
Ma nisam tada bio aktivan na forumima. Al sam bio 90% siguran da sam na xfireu imao SS, ali sad vise nemaaa. :(
Mozete ovih dana dobiti jedan tormented weapon sto vam je isto jedan HOM point. Traje event do 21og avgusta di trebate posjetiti 5-6 kljucnih lokacije u Prophu i ostale 3 ekspanzije, za svaki kvest dobijete neki stone a cetiri stonea cine random torm weapon gift. Naravno ja debil nisam jos zavrsio Factionse i Nightfall pa nista od tog
jao kako mi se to sad neda.
Imam već tormented weapon.
Na 26/50 sam. Tako blizu, a tako daleko. Totalno mi se neda ;(
meni fali još par poena za 22 poena kad se dobije onaj longbow. kvragu ljenost :(
http://i.imgur.com/5MnLp.jpg
kak sam divan
19/50
Btw sad sam u Factionsima na Luxon/Kurzick krizanju
20/50 fak jea
Hvala Bozu na boostu i Malokiju na zadnjem miniju, jos imam Factions nedovrsen al 20 mi je bio osobni cilj tak da mi je sve sto ide nakon tog bonus