Eh, da, u tome je bila riječ onda.
Printable View
Eh, da, u tome je bila riječ onda.
Di se mogu nac nove upisne kvote?
postani student?
Evo ti LINK.
ma joj.. tu kolko gledam je nepromjenjeno, a stara mi kaže da je vidjela na vijestima da je neko vijeće štatijaznam smanjilo broj mjesta na faksovima i da je za FER zapamtila da je 540-560 sad, a nemrem niš na netu nać konkretno..
Za pravo i filozofski su isto govorili da su smanjili kvote (i to za pola) pa mi je bilo čudno da na postani student ništa nema o tome. Na kraju je ispalo da se to smanjenje odnosilo na izvanredne studije i takve stvari i da sve dobro piše na postani student. Barem što se tiče mojih odabira.
Sad neznam jel se o tome radi i kod FER-a.
Možda se to odnosi na sljedeću godinu,nekako sumnjam da je smisleno da se odnosi na ovu kada bi time promjenili situaciju nakon što su odabiri i većina ispita napravljena. Napredovao za 500 mjesta nakon prijamnog za pravo, ali i dalje se nadam da će biti FER prvi izbor. Ako ne onda je Mexican standoff izmedu TVZa,Prava i Ekonomije. U biti biram s čime ću biti manji klošar.
Sa sva tri si klošar.
Tak nekak, da :D Ali s ekonomijom definitivno najveći.
Hej!
A i ekonomisti stalno imaju neke projekte.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
My point excatly. :D
Sa pravom još možeš ako imaš veze nekakve stvorene, a sa ekonomijom ako si dovoljno sposobniji od drugih. Ali onda opet, uspjeti ćeš sa bilokojim faksom ili bez sa takvim vrlinama.
SKoga briga, Tako Velika Zabava ftw :wink:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Trunem Većinom Zašankom prije.
Onda 28.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Kad bi trebali rezultati?
Jel rade menze sutra/danas/utorsk/dan drzavnosti?
U Rijeci ne, vjerojatno ni drugdje neće.
U Zagrebu rade u domovima.
Ima netko primjer testa intelektualnih? Molio bih linkić~
Boli vas patka imate to, 10 puta je lakse. Mi smo imali test opste informisanosti. Uzas zivi, ne znam ko moze takve nebuloze da sastavlja.
Pitanja su tipa: Koliko stubova ima na zgradi glavne poste u Beogradu?
Ko je tvorac geometrije hiperbolichnih prostora?
:D
Pola pitanja je bilo iz kvantne fizike i matematike. lol
Vecina ljudi se i sjebala na tome. Jednostavno ne mozes pogoditi vise od pola pa da si bog.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao System
Kad je prije 4 godine frend upisivao arhitekturu, pokazao mi je pitanja. Koja je peta najveća romanička zgrada u Hrvatskoj?
Kakve kriterije opce bi čovjek uzeo za najveća? Volumen?Visina?
Podsjeća me po razini retardacije na Micu Trebarčevu.
Mica je ok bila. Jedino pitanje koje mi je upitno je Šepavi.
pa volumen, da se misli na visinu pitanje bi bilo koja je najviša.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Možda i bi, ali gledajući sam nedostatak smisla pitanja ne bih skakao pred rudo. Ne znam,nekako bih bio zapanjen da je netko išao računati volumen svih "značajnih" romaničkih zgrada u 'rvackoj. Uglavnom jer je jednostavnije i češće da se mjeri visina samo.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Nije to poanta, iskreno... Nego PETA najveća. Ne prve tri, to nikako. PETA najveća.
Jer prve tri isto bacam ko iz rukavašto se tiče toga. Da je neki stil koji nije tako beznačajan,ajde.
Dovoljno je teško moći indentificirati da pripadaju romanici i da nisu neka kasnija prerada pojedine građevine,kamoli kategorizirati ih prema sigurno ne zamjetljivoj razlici u veličini.
Al sve ovisi o tome koji su ponuđeni odgovori. Ako imaš 4 romaničke zgrade ponuđene koje su sve slične recimo to je sjebano, ako imaš neke iz drugih razdoblja onda mislim da je to u redu.
Jel bio itko u južnom fsb-u?