U pravu si.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Kad malo bolje razmislim više ne igram wow i neznam zašto uopće raspravljam ovdje. Glup sam. :oops:
Printable View
U pravu si.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Kad malo bolje razmislim više ne igram wow i neznam zašto uopće raspravljam ovdje. Glup sam. :oops:
Collective suicide, anyone? :D= Citat =:
Originally Posted by Zarhym (Source)
One of Azeroth’s oldest adversaries will soon tear through the Elemental Plane to reforge the world in flame, but this foe won’t be conducting his reign of terror from the confines of a castle or lair. Deathwing is a destructive force the likes of which adventurers have yet to see in World of Warcraft, and his appetite for devastation can only be satisfied by the shattering of the world. Following his explosive escape from Deepholm, Deathwing will cast a deadly shadow over the people of Azeroth as he wreaks indiscriminate havoc across the land.
Once free to terrorize the world, Deathwing will randomly choose territories in Azeroth to attack each day until his ruinous reign is brought to an end. A blackened sky will be the only warning before every living creature caught in his approach is consumed by his terrible fire. The unfortunate victims of his malice will receive a rare Feat of Strength... as well as a repair bill and corpse run.
When Deathwing returns, you'd best keep your eyes on the skies.
hehe predobro, al bu bilo bežanja :D
napalm attack ^^
Samo da ga mogu targetat, /spit i /rude i ja sretan. Đubre :yuck:
Ma u uredu je, nobody quits for good :D= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
E ako netko zna jel mogu ja prepaidom upgrejdat trial account :/ doso sam do max lvl na trialu 20 kupio mounta i sve i mislim sutra uzet prepaid pa me zanima dali se moze unaprijedit s prepaidom ??
ne
znaci nemogu nastavit na trial :/ ?
moraš kupit igru -.-
btw mislim da ti je i jeftinije tako jer se igri snizi cijena, dobiš s njom 30 dana free, a prepaid od 60 dana je nekih 200+ kn doduše 2 mjesca, sve u svemu vjerujem da se negdje na internetovima prodaje WoW za par eura/funti.
pa da to i mislim imam vec obicni wow mislio sam kupit sad burning crusade i lich king ...
reko si da imaš trial. ako imaš trial neznači da imaš wow. u svakom slučaju ako nemaš expanzije kupi ih jer i one dodaju 30 dana na acc i ako namjeravaš igrat kad tad češ preč taj lv60.
pa da al mislim imam ja sve tri expanzije ali tbc i lich king su mi na proslom accountu vec ukucani kodovi ...
Onda ih nemas, ako imas novi acc moras sve kupiti novo, nemos iskoristit neki stari kod koji je vec iskoristen.
Ako imas trial da bi ga upgradea moras kupiti wow, s wowom dobis 30 dana igre, i onda kupit bon da aktiviras wow il karticom, dobro to se da rijesit. Onda mozes dodati trial od tbca dobit jos 10 dana igre iskoristis to kupis tbc, onda wotlk trial i jos 10 dana za to, i kad to iskoristis ukucas i wotlk.
ja stvarno nekužim ljude koji brkaju tragove i isprobavanje igre :(
Pa i pricam da nisam jos iskoristio taj cd od Classic wowa prvog to mi frend bio dao jos je spakovan xd
Kakve tragove :?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
I da jos pitanjce :) kako da povezem account i battle net email ... :/ nisam jos stari account povezo s battle netom
[quote=Devil Dog]Kakve tragove :?[/quote:88vzsrwg]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":88vzsrwg
trial trail ovo ono.
Netko moze odgovoriti ??
[quote=Rang€r][quote="Devil Dog":2rhjjzk5]Kakve tragove :?[/quote:2rhjjzk5]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":2rhjjzk5
trial trail ovo ono.[/quote:2rhjjzk5]
Mlaka fora
@Shadow
Mislim da to više ne možeš, bio je neki rok za merganje starih accova s mejlom.
Znaci nemogu vise nikako igrat na starom accountu :S
= Citat =:
Izvorno postao Shadow031
ma možeš, logiraj se na
https://eu.battle.net/login/en-us/login ... ml&app=bam
create new acc i merđaš ga
Šalji PM Arbiteru, on je otvorio tu temu, ja se više ne sjećam.
E zahvaljujem se :) :) eto merđo ga i gotovo :)...Upravo stavio 10 dana trial lich king i igram na tom starom :) fala bogu i uplaticu kasnie= Citat =:
Izvorno postao flander
eto vidiš ^^
welcome back ^^
Na Dunemaulu sam 25 gnom war ARMS uclanio se u LoEg pro Guild balkanski pa cekam oce me prihvatiti :)
iskreno
zadnji blak guild u kojem sam bio...
i sad mi se plače zbog toga
ugl. sda igram sa ljudima koji me ne razumiju dok psujem i dobro mi je :D
bjez od nasih sto dalje. Ja nemam bas nekih pretjerano lijepih iskusatava u igranju s nasima. Najljepse mi je bilo sa dancima i englezima koji imaju otprilike isti bolesni smisao za humor kao balkanci :o
Meni su i Laponci kul. I bolje pričaju engleski od Engleza :D
ma najbolje je igrat s našima i onda nakon 2 godine skuzite da zivite u istom mistu