Imam zaljepljen komadic papira sa gornje strane CD-a. Koji bi bio najbezbolniji nacin da to uklonim? Upravo sam cuo od stare, veli da je negdje procitala kako se nesmije cistiti alkoholom!?!?
Printable View
Imam zaljepljen komadic papira sa gornje strane CD-a. Koji bi bio najbezbolniji nacin da to uklonim? Upravo sam cuo od stare, veli da je negdje procitala kako se nesmije cistiti alkoholom!?!?
u vodu uroniš i čekaš da se počne skidat
Naravno da smiješ čime god hoćeš, samo se ne smije oštetiti palstika i gornji sloj Diska, jer su podaci na tom gornjem sloju, donji sloj koji svi čuvamo je u biti samo plastika. Uroni ga u toplu (ne vrelu) vodu, pričekaj da se navlaži i da ga možeš skinuti. Ono što ostane lagano alkoholom i tekućinom za skidanje laka. Ako je papir naljepnica za Diskove ili ljepljena s nekim specijalnim ljepilom, bolje ne skidaj, jer ne samo da nećeš uspjeti, nego ćeš uništiti cijeli Disk.
ovako, frend ima problem. Ima laptop, dosta star i winsi nikada nisu bili rušeni. Od jučer mu je mozila i internet explorer prestali raditi, znači ful se sporo otvaraju i kad se otvore jako sporo rade. Mislio sam da je možda do neta, ali msn i skype rade normalno. Pa sam onda pretpostavio da je virus, pustio sam mu da mu AV skenira i pustio defragmentaciju harda. TE sam skenirao sa ccleanerom i očistio. Sad dali imate kakve savjete ili da srušim winse, jer svi ostali programi rade normalno.
Ja bi to pročešljao s EMSI-em, i otkrio bi, i Boga i Vraga, te ga time očistio, nakon toga bi pročešljao svojim znanjem registry startup ključeve i startup obični, te vidio ima li uljez. Ako nema uljeza, ili ima a opasan je i zajeban (a pri tome mi se ne da bakćati njime), ili mi čak EMSI kaže da nema pomoći, bajakon dios, i novi Windows.
Sutra sam slobodan iza 12, ako hoćeš dofuraj ga u kantinu kod sebe ili kod mene, u ERC ili EDULAB, sve jedno, nađemo se, pa mogu pokušati pomoći.
Doktore, doktore! Boli me desno uho sa lijeve strane, sta da radim? :P
Šalu na stranu. Da li se ovo moze izmjeniti i kako.
http://www.imagesforme.com/out.php/t515284_untitled.JPG
Otisao sam na file na kojem je pjesma - otisao sam na properties >summary i izmjenio ime. NIJE UPALILO.
"F*ck you", prostačenje je zabranjeno na forumu! :D
Uploadaj tu pjemsicu, da ja to vidim, ako upsijem popraviti, pošaljem ti ju nazad. :wink:
Gdje mogu uploudati takve fajlove?
www.rapidshare.com
uploadaj pa ti ja editam tagove
Evo ga.
http://rapidshare.com/files/238337611/5 ... _.mp3.html
Ako uspijete, svejedno ce te mi morati objasniti kako ste uspjeli jer imam malo vise pjesama za izmjeniti.
Oke ovo je pomalo ludacris al ajd. Erm... tagovi su uredu. Nemaju cenzuru. Očito WMP ne prihvaća prostote (?). Što je po meni kao što rekoh ludacris.
Ovako... skini si AIMP 2S(gore desno stavi na EN ako je na ruskom sajt). To ti je po meni najbolji player za reprodukciju glazbe. I ima vrlo lagan sistem. Možeš editat info s lakoćom, možeš kopirat neki playlist na neko drugo mjesto (pjesme kopirat s playliste na MP4 naprimjer). I još ima dodatnih sitnica. NEMOJ skinut ovu najnoviju BETU nego običnu verziju. I da... player je free
Joooj pjesme boze :rotfl: :rotfl: .
Otvori u audacity, i odmah idi na save, pa ce te prvi prozor koji se otvoriti biti za podesavanje contenta pjesme.
Probam kada dodem kuci, sada sam u skoli.
Evo ti skini su, sredio sam, ništa lakše. Sve sam izbrisao. :D
http://rapidshare.com/files/238503610/5 ... _.mp3.html
Znaci...odem na properties>general, izmjenim naziv, a na summary>title izbrisem sve?
Bah! :yuck: Nije to to. Morati ces ti meni objasniti kako izmjenis ime. Jer kao sto sam rekao imam ja toga malo vise.
Pa gledaj, mi svi to možemo napraviti, jedini ti ne možeš, što znači da možda imaš virusa ili skupern Windows.
Da..stvarno zanimljivo. :o
Skupern? Mislis na promjesani martini? Imam martini od windowsa, ali ne mogu vjerovati da zbog toga ne mogu promjeniti ime pjesme. :yuck:
Hvala na trudu decki, Morati cete mi oprostiti ako sam vam uzalud potrosio vrijeme.
Nema veze dal je martini wins ili ne. Caka je u tome kaj je fakat čudno to sa rinejmanjem tagova.
Evo ga! Kad ovako napravim onda je sve u redu. Probao sam vise puta i sad radi.= Citat =:
Znaci...odem na properties>general, izmjenim naziv, a na summary>title izbrisem sve?
Valjda prvi put nesto nisam dobro napravio. Zahvaljujem jos jednom. :D
Nisam ništa, samo sam sve iz nje obrisao u desnom kliku, u Properties-u. :roll:
Moze mi ko reci kako da si definiram tipku Scroll Lock, na tipkovnici, jer je nemam..(imam Logitechovu)....jako mi je ta tipka potrebna..znam da nekaj treba modifirat, s f12, ali..nez tocno...ako ko zna...plisssssss
Imam jedan problem.
Jucer sam stavljao friske windows xp na komp od stare.
Nakon prvog pokusaja instalacije, instalacija nije uspjela zbog ostecenog cd-a. Kad sam ispolorio cd i pokuso opet, komp vise nije prepoznavo dvd-rom.
Zatim sam uzo dvd-rom iz svog kompa sve spojio, pokuso i opet mi se javila greska tijekom instalacije zbog ostecenog cd-a. Nakong toga sam dobro ispoliro cd tako da je izgledo ko novi i kad sam htio pokusat opet, komp nije prepoznavo dvd-rom.
Nakon toga sam poludio uzo hard i dvd-rom i spojio sve na moj komp te sam od tamo bez problema instaliro friske windowse. Kad su windowsi bili instalirani opet sam hard vratio u komp od stare i sve je najnormalnije radilo osim dvd-roma kojeg komp uopce ne prepoznaje. Dvd rom inace normalno radi na mom kompu, ali na kompu od stare dvd-rom se da otvoriti i zavoriti, ali dok se u njega stavi neki dvd-e ili cd samo blinka i to je to, a komp ga uopce ne prepoznaje.
Provjerio sam i bios i ne vidim nigdje da prepoznaje dvd-rom. Pa vjerojatno nesto treba tamo podesit.
Ima netko mozda ideju sta? Hvala unaprijed na pomoci
Imaš na tastaturi tu tipku, ali ti ne radi kada ju pritisneš, zato prije nje trebaš pritisnuti i držati tipku "Fn", i pritisnuti tipku za scrool lock koja inače ne radi kada ju se samo tako pritisne. Fn ti je inače na tastaturi dolje lijevo.= Citat =:
Izvorno postao miska10
nemam..pa nisam glup...Logitechova je tipkovnica...
Rijeseno= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Pa pojasni svoje pitanje onda.= Citat =:
Izvorno postao miska10
Pitanje za g5 mis.
Kako da stavim da kada udem u odredenu aplikaciju da mi koristenje scrolla prepoznaje kao da sam stisnuo lmb?
Ono preko setpoint drivera nije pomoglo.
Pa ako nisi njubaro glupav zasto onda trzis ovdje pomoc :thumbs1: .= Citat =:
Izvorno postao miska10
A nemoj srat, imam samo 4 Logitechove tipkovnice, hoćeš bezžičnu, veliku, malu, sa puno tipki, sa malo tipki, etc.
Reci nam koji je model tipkovnice.
Tvoje pitanje je točnije, kako uključiti/isključiti scroll lock?