-
Re: Koju igru trenutno igrate?
Hunting Unlimited 2008.
Sviđa mi se igra. Dosadašnje zamjerke su: main menu glazba (ovakav tip igre treba imati country temu da te baci u pravi redneck mood, a ne iritirajući rock) i teren koji me zasad nije ničim impresionirao.
Mogućnost lova na slonove je nice touch, i challenge mode izgleda jako zanimljiv.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
počeo syberiu
Ja taman zavrsio, fenomenalna igra sa odlicnim krajem ... No prica se nastavlja, uskoro cu na Syberia 2
-
GW kompletnu kolekciju. btw. čekam WAR.
-
Ja samo znam da padam u napast, ma koliko to mazohistički zvučalo, da repriziram čitavSMyst serijal (svih 5 igara, Uru na stranu), kojeg sačinjavaju vjerojatno jedne od najboljih PnC avantura ikada, dobre koliko i teške (a teške su, mamicu im).
-
Igram samo Cod 4 MP a ponekad Pes 09 nabacim s frendom
-
-
Day of Defeat : Source :pray:
-
-
Beyond Good & Evil.....odusevio sam se :thumbs2:
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Beyond Good & Evil.....odusevio sam se :thumbs2:
To ći i ja uskoro probat, baš me zanima kakva je...
-
Danas sam baš Pikachua ulovio 8) Malo pre kasno pošto sam vodeni dio već prošao, a on mi treba baš za to :D
Imam:
Charmeleon - Level 27
Graveler - Level 29
Pidgeotto - Level 29
Pikatchu - Level 3
Imam ih još, ali ovo mi je Main Team (za sad - još mi trebaju vodeni tip i psyhotic tip) 8)
Jebate riža, ne igram STALKERA zbog faking Pokemona :rotfl:
-
Jel ih igraš na DS-u ili prek emulatora?
-
Na Nokia N82, preko VBagX emulatora :pray:
-
Re: Što se igra...
Prešo sam Phoenix Wright: Ace Attorney
Preprejebeno nešto. Nabavljam nastavke prvom prilikom. :pray:
Aktualno igram
Chrono Trigger [NDS]S:pray: :pray: :pray:
Iako, možda je preuočljivo da Akira Toyirama ima prste u igri. :(
Devil May Cry 4 [xbox360]. Igram na hardu, tj. na "son of sparda" težini. Zna bit sjebano. :(
-
Re: Što se igra...
Trenutno igram Okami.
Zanimljiva igra sa prekrasnom grafikom.
-
-
Trenutno samo Empire TW, a planiram kasnije jos jednom proc Mass Effect
-
Nedavno prešao Fallout 3 Broken Steel, tu sam igru završio potpuno osim ako ne bude još side questova i nekih DLC-a, Shadow of Chernobyl sa modom Oblivion Lost igram pomalo, predobra je stvar, ogromna razlika, a budući da izlaze sva prokleta sranja u zadnje vrijeme, jedino što sam odigrao je The Path...
-
= Citat =:
Izvorno postao Bara
Nedavno prešao Fallout 3 Broken Steel, tu sam igru završio potpuno osim ako ne bude još side questova i nekih DLC-a, Shadow of Chernobyl sa modom Oblivion Lost igram pomalo, predobra je stvar, ogromna razlika, a budući da izlaze sva prokleta sranja u zadnje vrijeme, jedino što sam odigrao je The Path...
najavljena su jos dva DLC-a za fallout 3... :D
-
ja trenutno igram MoH: Airborne i Codename Panzers P1 i moram rec da je MoH cool igra, Codename stvarno igrica sa stilom! Inače volim WW2 igrice, pogotovo pucačine pa se ne obazirem previse na likove koji, kad god neka ww2 igrica izadje sad u zadnje vrijeme, seru kao prozvakana tema ili been there, done that, ali da je pitanje o modernom dobu pucačina niko ne bi ni pisnuo, kao što se i vidi. Nisam retro, ali nemojte pljuvat po novim WW2 igricama. Svaka je dobra, bar u necemu :rambo: sorry ssto sam se raspiso na jednostavnu temu :P :P
-
= Citat =:
Izvorno postao drakkar57
ja trenutno igram MoH: Airborne i Codename Panzers P1 i moram rec da je MoH cool igra, Codename stvarno igrica sa stilom! Inače volim WW2 igrice, pogotovo pucačine pa se ne obazirem previse na likove koji, kad god neka ww2 igrica izadje sad u zadnje vrijeme, seru kao prozvakana tema ili been there, done that, ali da je pitanje o modernom dobu pucačina niko ne bi ni pisnuo, kao što se i vidi. Nisam retro, ali nemojte pljuvat po novim WW2 igricama. Svaka je dobra, bar u necemu :rambo: sorry ssto sam se raspiso na jednostavnu temu :P :P
Dobro dosao na forum :) Nitko ne kaze da su WW2 pucacine lose, nego je problem da smo ih malo vec previse odigrali na tu tematiku pa smo postali razmazeni i ocekujemo puno. Airborne je dobra WW2 pucacina, al joj je velik problem manjak sadrzaja, a Codename Panzers jedan predobar rts i drago mi je da ti se sviđa. I da, ubuduce probaj izbjegavati rijec "igrica". Previse je tu truda ulozeno da bismo takve naslove nazivali "igricama" :wink:
-
Oblivion...Shivering Isles...
-
-
= Citat =:
Izvorno postao drakkar57
ja trenutno igram MoH: Airborne i Codename Panzers P1 i moram rec da je MoH cool igra, Codename stvarno igra sa stilom! Inače volim WW2 igrice, pogotovo pucačine...
Prvo: Dobrodošao. :)
Drugo: Odigraj Brothers in Arms serijal ako već nisi, preporučam.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao drakkar57
ja trenutno igram MoH: Airborne i Codename Panzers P1 i moram rec da je MoH cool igra, Codename stvarno igra sa stilom! Inače volim WW2 igrice, pogotovo pucačine...
Prvo: Dobrodošao. :)
Drugo: Odigraj Brothers in Arms serijal ako već nisi, preporučam.
Potpis, obavezno odigraj Brothers in Arms. Ima malo više taktike nego u Call of Duty ili Medal of honoru ali kada se navikneš zabava je garantirana. Definitivno preporuka :thumbs2:
Trenutačno nemam previše volje za igranje ali povremeno zaigram The Path, Plants Vs Zombies, Jericho, Fatal Hearts i Simse.
-
ljudovi, hvala na preporuci za BiA, ali ta igrica me malo razocarala, probo sam ju i nije mi neka. Grafika mi je najvise sranje. Neki partovi levela su odlicno " grafikirani" ali neki i ne.
-
-
-
Instalirao Devil may cry 4 i nikako da se nakanim da počnem malo,a Chillstream samo čeka.