Naravno da još uvijek aktivno igraju, jer još uvijek nema igre koja prelazi Đavla na njegovom polju.
Heh, još uvijek mi je najveći broj postova na ovom topicu. :P
Printable View
Naravno da još uvijek aktivno igraju, jer još uvijek nema igre koja prelazi Đavla na njegovom polju.
Heh, još uvijek mi je najveći broj postova na ovom topicu. :P
tu se slazem, igra je fakat zarazna :) . A ono, igram je gotovo barem jedamput godisnje i to onda potraje, hehe.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
evo hja sam vec 13 lvl, sorcerica, prije sam igro ali sam presto bio sam 65lvl paladin
ja diablo krkam od kad je izašo a to je duuuuuuugo, za svakog početnika :nonono: casteri nego tenkeri barba connan npr on je za početak jer je jednostavno igrat s njim ili ona dudata amazončica s lukićem i strijelama a pogotovo nikako s druidom jer s njim treba znat jer
on je jedini lik koji ima kombinaciju: sumon-caster-meler ako krivo iskombiniraš :toilet: jer uvjek dvoje od to troje najbolje čak nit samo jedno od to troje znam što zbori... ja lupam s necrom,assasinkom,barbarom ostale imam do lvl 25 neda mi se s njima a sa svima sam prošao(riječ je o starim likovima na pogodite kojem lvlu :) ) no sad guštam s ova zadnja 3 lika :boohoo:
usput uzeo sam hero editor da iz zaj..je vidim kako izgleda neki lik kad ga naj do maximuma nabriješ rezultat je prebolestan hehehe :rotfl:
ako se kome da igrat imam necra na normal 5 act mislim na 3 q ili 4-tom neznam lvl39 ugl je moj lik ako ima zainteresiranih nek javi za coop :friends: :gitara:
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
kad sam ovo vidio morao sam se nasmijat :boohoo: curseam svuuuuudaaaa svuuuudaaa ookooonaaaaassss miniona previ šeje bon spirit castaaaaam jaaaaaa :boohoo:
Ja peglam s Amazonkom i dalje 8)
A i sa Sorcom :D
Imam dosta dobrih stvari :evil:
I treba mi nesretna SHAEL runa da si napravim Rune Word za Amazonku :cry:
lol?= Citat =:
Izvorno postao lexaurin
Moj stari (54) je presao nightmare sa nekrosom bez koristenja tipkovnice (da, on potionse koristi sa misem :( ), tak da ti pada teorija o tome da je najlakse igrati sa tenkerima, jer tenkeri zahtijevaju brdo potionsa i jace reflekse nego casteri koji horde zla rijesavaju iz "daljega", tj. sigurnijega...
Uglavnom slabo si mi ti nekak taj diablo igrao ^^
potpis na ovo. Posebice dok se dođe na hell, pa di doleti pojacani monster sa spectral hitom i velikim cold damage-om a barbarian bez stita najcesce, zna biti zajebano...= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Inace Sickmanno, imas bomba avatar :D
vidim da nitko dugo nije ništa postao na ovoj temi pa bi bilo super da počnete opet ajmo skupit ljude i nabacit zajedno koju partiju svi koji su za nek dignu ruke!XD
kako nabrijat necromancera do savršenstva (ili bar blizu tog stanja) za single player
imaš nekoliko kombinacija..
moja omiljena je bone armor i 3 skeletona, dok ne dobijem clay golema. nakon toga pumpam golem mastery do bone speara. nakon toga kombinacija bone spear i golem mastery. preskačem iron golema i idem na fire golema. par skillova na iron maiden, dok se ne dočepam bone spirita..
tu igra postane monotona dok ne dođem na Hell difficulty :D
Bone wall lvl 20, bone spear lvl 20, bone armor lvl 20, bone spirit lvl 20, teeth lvl 10, corspe explosion lvl 1, amplify dmg lvl 1, iron maiden lvl 1, ostalo u teeth, ako teeth dode do max, onda u bone prison
Kad dodes do hella pocinju se pojavljivat neprijatelji imuni na magic, dignes bone wall, bacis im iron maiden i sami sebe ubijaju... simple as that. A opet imas tu i bone armor da te stiti. Probaj dic cast speed na nekih 300% i drzi sve zivo kaj ti povecava skill na poison and bone i curses. Cropse explosion je koristan, ali charmovi i itemi ce mu dic korisnost, ne treba se puno ulagat u ove kaj imaju samo lvl 1 dakle.
To je dakle svih 100 skill pointova u bone dijelu. Naravno, ko oce ima i dobrih golem buildi za SP, al po meni ovo je podjednako dobro iza SP i za PvP uz dobre iteme sa strane. Ionako dobije se jos visak pointova putem questova pa se to moze ulozit u bone prison kad se postigne ona gornja razina da digne dmg ovim ostalim bone magijama.
Ja sam s ovom buildom mogo komotno surfat i u paraleli dic prison i bacat maiden pa nek sami sebe ubijaju. Uzevsi u obir da je bone wall imo svojih 20k+ hp-a :)
Je li iko ikada uspio skupit cijeli komplet ja sam, mnogo puta sam pokušo i na kraju odustanem uvijek :( ,jedastavno mi se neda igrat sa istim likom ispčetka iako je veča težina.
Pa tek onda počinje igra, normal je trening koji na bnetu prođeš za koji sat il prije ako se nađe party. :kill:
Pa da :?= Citat =:
Izvorno postao Hoff
Ja i frendo odemo igrat i za 2 sata riješimo svaki Act, ako ne i manje i za jedan dan sredimo Normal težinu
necro jeah gad dejmn ja ga koristin sa blood golemon i iron maiden samo me još uvik muči šta odabrat teeth, spear ili corpse explosion
ovo zadnje ću najvjerovatnije odabrat ako mi zatriba zasad je ovako dobro p.s. iman pun k mane
http://www.widescreengamingforum.com/fo ... hp?t=16131
Sljedite gore navedene upute i igrajte Diablo 2 na svojim 22" inch monitorima bez problema ;)
Link za download "resoultion hacka": http://www.widescreengamingforum.com/do ... s-v102.zip
ček pa gdje je nestala temsa +60 stranica :o
tema je u gaming općenito, zaboravili je prebaciti...
viewtopic.php?f=7&t=24787
pmat ću moda tamo da je prebaci ovdje, kk? :)
prebac ogog
Kako je uopce dospijela u gejming opcenito? o.0
Ja ću je prebaciti :)
a da, zaboravih... globalSmod... :D= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Sređeno! Nastavljamo u revijalnom tonu :D Javite kako vam se sviđa resoultion stvarčica :)
Evo ja poceo opet igrat diablo 2 prije 5 dana(singleplayer) i sada imam assasina na 34 lvl-u i s njim sam presao na prvoj tezini(bokte ima jedan lik kojeg spawna na kraju baal(bartuc)koji mi je bio tezi od baal-a...onako wtf,a o diablu da ne pricam taj je barem deset puta tezi od baal-a i sto je najbolje brijem da sam podosta krive skill-ove nabrijavao na njemu no sta se moze.No jucer malo poceo sa barbarianom i s njim sam stigao do 12 lvl-a,sad cu skoro doci u drugi grad
nisam baš dugo peglo diabla, imam lvl 84 amazonku ak je neko zainteresiran za kolektivno bashanje :)
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Za sada dobiješ jedan prequel ovoga - :pray: :pray: ... pošto još nisam isprobao mod :D Ali upravo instalirah igru i naletio na tvoj post sa osmjehom od uha do uha. Ako ću moći igrati igru na 1024x768 ili 1280x1024, onda te ljubim u oko :pray:
Nego, ne znam jel ste znali, ali Blizzard je u Patchu v1.12a maknuo zaštitu sa igre. Tako da je dovoljno imati odgovarajuči ključ te prekopirati 2 video (mpq) fajla i igra radi bez ikakvih NoCD-a. Što je odlično pošto me živciraju igre kada moraš imati medij u optici, pa onda to bruji na sve strane itd. Do jaja.
Mislio sam po prvi put za ozbiljno odigrati sa Amazonkom. Jednom sam već igrao sa njom ali nisam došao daleko, tak da ovaj put mislim napraviti lika od nje :D Išao bi na Bow granu. Kakva je Bow grana naspram Spear grane?
Flander ima ljutu Amazonku, kaj on kaže? :D
Ja sam instalirao igru, ali kada pokrenem, nije mi u full screen-u, nego imam crne rubove. Ne mogu nikako to sloziti :( Je imao tko problema s time?
Evo meni radi kako spada. Ali ne kak piše u ReadMeu, moram imati Direct3D pošto mi na DirectDraw NE radi. Stavio sam na 1024x768 rezu pošto bolje radi nego na 1280x1024.
što se rez peča tiće morate imat instaliran 1.12a patch
nakon toga prebacite D2MultiRes.mpq,D2MultiRes.dll,D2MultiResGame u D2 directory,dakle tamo di ste igru instalirali, i onda pokreneš igru sa D2MultiResGame.exe
kad uđeš u igru, bit će ti onak smanjeno na pola ekrana slika, jednostavno odeš u options i u video options di ti piše resolution klikni na prazno tamo gdije bi inaće pisalo 800x600
i kad klikneš na to prazno otvorit će ti se panel sa svim rezama i odabereš onu koju oćeš
@Bartuc - što se Amazonke, da opasna je, recimo ja sam fan lukova tak da uvijek igram taj build, Strafe mi je preopasan, fakat odličan spell, samo sam to cepal, kasnije na hell kad dobiš onaj neki Ceremonial bow kaj ima extra mega super duper fast shot, sa strafeom je prezabavno igrat,još plus Valkira koja je IMBA, ima xy više deffa,attac powera ma svega sa time da dobiva bonus iz svakog pasiv abilitia kojeg si stavil, tak da ti je ona dmg meele a ti sa strane dereš sa lukom, još ak imaš onog lika iz acta 3, onog plačenika koji je frost, ma milina
jednom sam igral i sa kopljima, ima onaj neki Tunder strike na kraju,zadnji, pre imba isto, daje ogroman dmg na lighting i cepa se sa svakim impactom kad zdere moba, recimo na lvl 10 zdereš jednog moga i od tog moba se "rascvijeta" 10 lihting boltova
sad ako bi probal oba builda treba čekat patch 1.13, tamo su navodno najavili da će biti moguće respecat se, dakle restartat talente
sad kad izlazi taj patch pitaj Boga :/
Meni se ne da čekati patch, budem krenuo sa Bow Amazonkom, a Valkiru sam odmah znao da moram imati pošto je jedini jači summon od Shadow Warriora od Assassinke. Ta 2 summona se jedino i mogu zvati summoni, jedino oni mogu opstati u borbi prsa o prsa, ostali summoni su loši što je žalosno pošto bi jedan Necromancer ili Druid morao imati bolje summone od Assassina i Amazonke :(
A za sidekicka volim imati ili tog Frosta iz Act 3 ili Might auru iz Act 2. Lik sa Might aurom je pre pre brutalan, dođe ti kao da imaš paladina u timu :D