dobro je, dobro je... ovo ne govorim motiviran nekom mržnjom prema intelu ili nekim "fanboy-izmom", nego jednostavno treba kažnjavati ovakvo ne-fer ponašanje u tržišnoj utakmici...
Printable View
dobro je, dobro je... ovo ne govorim motiviran nekom mržnjom prema intelu ili nekim "fanboy-izmom", nego jednostavno treba kažnjavati ovakvo ne-fer ponašanje u tržišnoj utakmici...
Ta kazna je sitniš za Intela...prava kazna je ako će od sada stvarno poslovati donekle pošteno...to bi se već moglo odraziti na ukupnu zaradu.Ali nitko im nemere osporiti da imaju vrhunske proizvode...ovakav blamaža im stvarno nije trebala s obzirom da je konkurencija u vidu AMD-a minimalana.
Pa naravno da je minimalna kad su ih doslovno istiskivali sa tržišta.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Na redu je da vidimo sta ce reci ludi Ameri :D
Dajem pola centimetra kose ako ovo nisu neispravni trojezgreni i cetverojezgreni phenomi koji su se AMDu nakupili u posljednje pola godine. :|
Pa je sitnis je...kad uzmes u obzir da im je profit bio 7 milja :D...sljivis jednu lol= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Milijardi sicko, milijardi... ne milijuna :shock:
Stari moj koje su to pare :cry:
milja je kod mene skracenica sa milijardu :(
lol pa znam da nisu milijoni, milijonski profit ima vemil lol...
Check this out guys!
A shop in europe listed the AMD Phenom II X2 550S :thumbs2:
http://www.computerbase.de/bildstrecke/25647/2/
Check out the price!
Oh man... :pray:
Bye bye Intel?
AMD Phenom II X2 550 ce silovati Intel Core 2 Duo E8XXX seriju... HAHAHA
kaj se veselite, kod nas ce kostat minimalno 850kn dok se smiri cijena...
e takav proc meni treba, moglo bi to upasti u moj socket :)
Kaj se veselim? Pa X2 550 > ili = E8500, a cijena je manja! Ne vjerujem da ce kostati vise od 750 kuna kad stigne u ADM, jer X3 710 sad kosta nekih 900 kuna. Nema logike...= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
How to fit 300 DVDs on one disc
izvor je malo netipičan mozda (bbc) ali nonetheless vrlo zanimljivo... :)
[quote=h3@dhunt3r]Kaj se veselim? Pa X2 550 > ili = E8500, a cijena je manja! Ne vjerujem da ce kostati vise od 750 kuna kad stigne u ADM, jer X3 710 sad kosta nekih 900 kuna. Nema logike...[/quote:2c654gf3]= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":2c654gf3
ako kupuješ novi proc ispod X3 710 ja nebi išao nikako ..
posla preko glave nemam vremena ni 5min za forum više :-x
Nije novost al je zanimljivo :) jako.
http://forum.thermaltake.com/viewtopic.php?t=2668
Radeon za automate
Iz AMD-a stiže grafički čip Radeon E4690 namijenjen upotrebi u integriranim uređajima. Kompanija kao ciljanu skupinu prije svega vidi proizvođače raznih igraćih automata za kasina uz trostruko bolje grafičke performanse od prethodne generacije.
ATI Radeon E4690 je 55-nanometarski čip takta 600 MHz s 320 shadera, 128-bitnom memorijskom sabirnicom i 512 MB GDDR3 memorije takta 700 MHz. Grafički procesor i memorija su integrirani na jedan PCB malih dimenzija, što omogućuje jednostavnu implementaciju i lakši dizajn novih uređaja.
Procesor podržava sve moderne tehnologije poput DirectX-a 10.1 i OpenGL-a 3.0, a tu su i druga generacija Unified Video Decodera (UVD) za glatko dekodiranje HD videa te podrška za prikaz na dva monitora.
poker karte ce detaljnije izgledat? vise ces platit odstete kad izudaras automat nakon sto zduvas mjesecnu placu?
Dvojezgreno pojačanje iz AMD-a
Kompanija je izdala dva dvojezgrena procesora rađena u 45 nanometara iz linija Phenom II X2 i Athlon II X2
Bug Online, danas u 13:02
X2 550 je moj slijedeći procesor čim stigne u hrvatske informatičke trgovine.
Prvi primjerci procesora bi na naše tržište trebali stići već idući tjedan= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
[quote=h3@dhunt3r]Prvi primjerci procesora bi na naše tržište trebali stići već idući tjedan[/quote:197n3nhj]= Citat =:
Izvorno postao "Hidraulicar Kreso":197n3nhj
eto super, odlične vijesti, kroz 2 do tri tjedna ja bih trebao ubosti taj proc.
Corsair je predstavio novi kejs.
Savršen je po svim točkama optužnice.
http://corsair.com/products/800d/default.aspx
:shock: presavrseno :pray: :pray:
S marsa se vidi da je kucistre prozracno ko... ko, moji đepovi :D
Samo mi je prednji kraj nekako previse monoton al to se moze progutati kad je rjec o corsairu :pray:
ocekivana cijena? 1000kn za kvalitetu+1000kn za ime? ^^
Radije bi si uzeo CM HAF 932 nego taj kejs, ali ja nazalost vise ni ne gledam kejsove bez onih vratasca koja prekrivaju 5.25" slotove tak da...
najrađe bi izbušio rupe u ormaru za matičnu i sve stavio unutra + rupe za par 120mm ventova :D= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
600+kn za case nikad 8)
haf i cors su 2 razlicita svijeta...
haf je napadan, cors je jednostavan...