čekat ćeš još godinu dana :)
Printable View
čekat ćeš još godinu dana :)
Kako li se samo nitko u beti nije sjetio toga nedostatka, pitam li se...
zato sto vecina ljudi to ni ne primjecuje,kao ja naprimjer :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Posalji neki feedback ili stovec microsoftu u vezi s tim problemom,mozda isprave to putem updatea.
SP1 za Windows 7 dolazi već početkom 2010.
Beta SP-a dolazi pocetkom godine. Konacna verzija tek negdje na ljeto :wink:
ok, danas sam otrkio bug ili neki racKu. Htjeo sam poreknut TS preko starta, pa sam u search upisao "Teamspeak" i javilo mi se ono da odaberem s kojim programom zelim pokrenut (?!), i dobro, otiso na Browse i pronasao Teamspeak, pokrenuo i sokirao: svaka ikona (osim foldera) je dobila izgled ikone teamspeaka. ja ono wtf?! odmah ja napravio system restore i sad kad pokrecem mozzilu javlja se sljedece: Firefox nije mogao instalirati ovu stavku zbog neuspjeha kod registracije Chromea. Molim obavijestite autora o ovom problemu.
ja nemam pojma kako ovo rjesit, any1 knows?
Upravo instalirah Proffesional verziju sedmice naspram prijasnje bete koju sam imao. Uglavnom, sve je proslo glatko, napravio sam potrebne updeatove i sada se jos igram s instalacijom osnovnih programa. Neke velike razlike nisam primjetio u usporedbi sa buildom 7100. Professional verzija je jedino lisena Games explorera te jos nekih featursa koji su prisutni u Ultimate izdanju. Nista pretjerano bitno. Nekako mi se cini da su sami windowsi jos bolje ispolirani i stvarno sve radi ko urica. Preprezadovoljan :thumbs2:
Da li je finalna verzija išta drukčija od builda 7600?
Mislim da ne. 7600 je ako se nevaram RTM(ready to manufacture) tj. verzija koja ide na umnazanje :wink:= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
Ma isto to mislim, samo eto malo se informiram :)
danas sam instalirao sedmicu na laptop,upgrade sa vise i uzasno ali uzasno se sporo boota,vise od 1,5 minuta i duplo vise od viste,napravio sam sve moguce optimizacije koje znam ali jos uvijek nista,jel bi clean install rijesio problem.
pa zar itko i radi drukčije osim clean installa??
clean install mislim da bi bilo najbolje rjesenje, al probaj jos ovo napraviti. Dakle, ako imas visejezgreni procesor, upis u search msconfig, odi u BOOT izbornik, kliknes advance optionsSi tamo stavis da ti se komp boota sa svim jezgrama. To moze ti dosta ubrzat proces. Ako pak nemas visejezgreni procor, probaj ugasiti sve nepotrebne start up programe. Ako ni to ne pomogne, radi onda clean install(koji ti preporucam da uvijek radis, s upgreadom imas samo probleme :wink: )= Citat =:
Izvorno postao Constantine
nisam stigo napravit clean install,budem kad budem imao priliku,nego,kakva je to hibernate funkcija,ja to nemam na win7,imam sammo sleep za kojeg znam kako radi.
Nije li to u biti isto? Zadrži ti RAM pod naponom, a kompjuter ode u standby.
da ali zasto onda ima ponuđena i hibernatee i sleep opcija?
Šta da? Onda nemam pojma...
evo ovako , pitam ponovo jer mi prije nitko nije odgovorio/nije znao/htio - ima li tko kakvo riješenje za ovaj problem u win7 RTM (instaliran u kolovozu) kod sleep moda, naime kada stavim komp u sleep te kada ga budim, digne se do desktopa i radi svega nekoliko sekundi a onda se slika potpuno zamrzne, ne reagira ni na miš ni tipkovnicu i jedino rješenje je nasilni reset na kućištu :S Već 2-3 mjeseca trpim ovo i stalno gasim na turn off al više nemam živaca jer mi je sleep/stand by neophodna fukcnija,na XP je super radio sleep/stand by mode, sve mi se ugasilo u kućištu što mi potpuno odgovara a htio bih koristit i ovdje jer nije mi praktično stalno potpuno gasit kompjutor pa ga ponovno palit . :(
I ja imam neke poteškoće s tim - meni pak resetira IP adresu i LAN mrežu nakon spavanja...= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Nesjecam se dobro ali mislim da sam i ja sa tim imao problema,Tj mislim da mi nije šelio ugasti diskove i vent na procesoru.
Zato volim XP koji je djecje bolesti prebolio davnih dana... :D
Meni sasvim ok radi, nikada ne ugasim potpuno PC nego ga stavim u Sleep, te nisam imao nikakvih problema s time. :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jedino što mi pada napamet je možda da u BIOS-u promjeniš Sleep State u neki drugi (S1, S2, S3, S4... ne znam koliko ih uopće ima) pa da malo experimentiraš s tim. Probaj stavit S3 ili S4. Ali sumnjam da će to pomoć :(= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
@cham3leon, i ti pogledaj koji Sleep State koristiš.
= Citat =:
S1 - Stand By (Power On Suspend) - no system context is lost
S2 - Stand By - CPU and system cache context is lost
S3 - Stand By (Suspend to Ram) - system memory context is maintained, all other system context is lost
S4 - Hibernate - Platform context is maintained
Ja svoje racunalo gotovo nikada ne gasim. Vise-manje radi cijeli dan, jedino preko noci(znaci poslije 2h) ga potpuno ugasim. Tak da funkcije hibernate i sleep gotovo i ne koristim.
naravno da nije ugasio vent na procu kad je vjerovatnno radio.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Hvala na savjetu, ali mislim da kolegi gore to neće pomoći, budući da kaže da mu je sleep mode na XP-u radio savršeno, onda je to do OS-a a ne BIOSa. Ja osobno sleepanje nisam koristio na XP-u, pa je možda i do BIOS-a.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Pa tu i je problem. Zašto je radio kad sam ga ja ugasio (tj stavio u sleep mode).= Citat =:
Izvorno postao Constantine
pa zato sto je procesor nesto radio,kuzis,nemoze procesor radit a vent ne radit,ako vent ne radi a procesor da proc se automatski gasi.
Pa da ali ako sam ga stavio u sleep mode onda se i taj proces treba zaustaviti. Cem služi sleep mode ako ce mi procesor i dalje nešto drndati. Komotno sam mogao ugasiti monitor i dobio bi istu stvar.
Evo konačno stavio ultimate verziju na najnoviji vmware worrkstation, zasad radi ko beba sa svim updateovima. Vidjet ću kako će se ponašat pa negdje poslije nove godine stavim i na komp kak spada pošto još uvijek imam rc verziju koja me, ovako i onako, dobro služi.
Eto jedne vrijedne informacije za one koji koriste prijenosno računalo...
Windowsi 7 smrt za baterije