Malo mi je precrn,dodaj još malo bijeloga.Ona mrežica je :thumbs2:
Printable View
Malo mi je precrn,dodaj još malo bijeloga.Ona mrežica je :thumbs2:
Koje kučište imaš?= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
cooler master 334, plaćeno 275 kuna :)
S obzirom na cijenu, predobro je
Stigli cooleri... iz Samobora... Uroniš u vodu i rade...
Ma svaki cooler bi ti mogo raditi u vodi jer rade na malom naponu i voda im nesmeta. :roll:
A sok? Prirodni gusti?
zahvaljujući drugom dobrom prijatelju, ta bočna stranica sad izgleda ovako:= Citat =:
Izvorno postao Gwin, tamo negdje u ožujku
http://www.imagesforme.com/out.php/t673991_DSC00624.JPGhttp://www.imagesforme.com/out.php/t673990_DSC00623.JPG
PrePrePremočno :pray: :pray: :pray:
Samo steta one slike sto je prije bila. :D
slika je još uvijek gore, samo je kompletno izrezano.
na drugoj slici se čak nazire silueta lubanje
Aha.
A jesi stavio iza plexi ili je samo rupa.
danas je stigla stranica.. pa je zasad samo rupa.
u ponedjeljak zatvaram, ali ne sa pleksijem nego sa kristalnim staklom.
Super izgleda.
Zasto se ja toga nisam sjetio? :?
Premalo gledas filmice na yutubeu o modanim kucistima :)
ekčuli ideja je došla sa prvog trailera za Punisher:Warzone
kad se kamera popne a svjetla velegrada formiraju lubanju..
lubanja, svjetlo, komp..
samo mi se upalila lampica u glavi (?! meni idejno, a kompu doslovno)..
ali moram priznat da je jedno nalijepit lubanju na kejs.. ali dat izrezat stranicu sa kejsa od 1200kn je bilo zastrašujuće. sa knedlom u grlu sam je gledao kako odlazi u frendovom gepeku..
Jok, ti gledas...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Evo bas sad radim na svom vec nekih dobra 4 sata. Nije problem napraviti nesto nego to osmisliti da se u pola posla ne zapitas sto sad da radim ili da sve razmrdas i ides opet nanovo...
Mene seksaju kablovi u mozak i proklinjem hardverajSsto nije blize da si uzmem OVO, OVOSi OVOSpa da ih malo sredim...
Ja ću kupiti ventove za ovoS. Imam oko 150 kn pa koje veličine da kupim i gdje koji da stavim. Imate u opisu kućišta sve. Ajde pls help. Mogu kupiti u bilokojem dućanu u splitu ( links je najbolji pa tamo tražite.
E, može neki mod premjestiti ovaj moj gornji post u novu temu pod naslovom ćuftek modanje, a ovaj post izbrisat, molim vas :)
Stigla nova kanta, kad stignem stavim fotku... Kablovi više nisu špagete, već je sve lijepo uredno složeno....
COOLER MASTER ATCS 840.S:D 8)
ne znam, meni je taj kejs ružan za poludit..
zato se wedranu sigurno dopada..
Meni se baš sviđa r8_1cQkYTO4...odlično kućište.
Bezimeni njubu, dobro linkanje :P
Meni je isto case ruzan :(
Bio je dobar link ali nakon nekog vremena je nestao .
Pokušaj broj 2. klik
Samo ti fali razmak :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Inace jako mi se sviđa kuciste. Medolina di i kolko? :)
Pa nije loše kućište i mislim da košta oko 185 £.
http://www.coolermaster-usa.com/prod...roduct_id=2870
Evo kako izgleda...
A koštalo je oko 2200,00 kn... :D
Trgovina je Links!
megalomanija... za 2200 kn si napravis neku uredsku konfu, ili pak skoro vec neku low-end gaming konfu...
Zasto ne. Ja sam uvijek da se uzima komponenta po komponenta, al jebenica. Kuciste je mega kul, ali izgled mi je banana.
a gle... jasno mi je da smo populacija takva kakva jesmo i da nas veseli kad potrosimo (ako imamo potrositi ofc) par kilo kn za novu grafu ili proc... ali za kuciste mi je osobnoSfakat debilno davat takvu lovu zbog toga jer ne gledam u njega prilikom korištenja kompa, već u monitor... a ni kad ga ne koristim jer je pod stolom u vecini slucajeva...= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Evo ja npr. volim prostrana kucista s dobrim protokom zraka koja imaju vrata naprijed i daju se skroz rastavit. Mozda je to zato sto mi je u zadnje vrijeme veci gust osmisljavat sto bolji protok zraka, riktat kablove i opcenito prckat po kucistu nego igrat igre. Ionako otvorim lap dok to radim pa imam zikicu i mogu skoknut online. Podjetinjio sam ocito...