SC-Gamer.net će uskoro imati potpuni website sa indexom HRV igrača i repaly bazom.
Printable View
SC-Gamer.net će uskoro imati potpuni website sa indexom HRV igrača i repaly bazom.
Došo novi patch !!!!!
Ima nekih izmjena u balansu, obavezno pogledajte.
imam jedan problem:instalirao sam beta progam i ljepo udjem upisem podatke za login i onda mi kaze da na tom racunu neam starcraft 2 dodanu igru a imam...jel zna ko rjesenje?
Taj problem se obicno javlja ako skines beta program sa nekog torrenta a ne preko blizzard downloadera= Citat =:
Izvorno postao Luka123
-.-...skinuo sam sa torrent zato jel je ovako uber sporo...jel znas mozda kako da se poveca download speed?
Piratija je zabranjena Luka, ajde samo ću ovako, usmeno upozoriti zasad :)
Znam da će možda glupo zvučati, ali imaš li uopće upad u SC2 betu?= Citat =:
Izvorno postao Luka123
reiko: sry mislio sam da je legalno preko torrenta,al izgleda da sam u krivu,al neke stvari jesu legalne jel'da? bar tako mislim...
arbiter: da imam,dobio sam key na gosugamers.net
btw jel zna ko kako ubrzat download speed?
nebi tolko gnjavio da mogu ostavit preko noci al' svakih pola sata dobivam neki error pa moram ponovo skinut program koji skida client,nesto kao (neznam sad tocno) da nemogu vise skidat ovo ono da moram ponovo skinut program za skidanje clienta,edit cu napravit kad se ponovo pojavi...
Ako si dobio key, zašto ne skineš pravu betu sa Blizzardovog servera?? :O
Da, bolje nego s torrenta u svakom slučaju.
jer, ako sto je naveo, presporo?
EDIT: dobivam nekih slabasnih od 20 kbs-100kbs mozda 150,a preko torrneta(jel se smiju uopce spominjat torrenti? ako ne recite pa ih necu vise spominjat,nisam siguran jel su u svim situacijama legalni...)dobivam i do 500kbs...= Citat =:
btw jel zna ko kako ubrzat download speed?
nebi tolko gnjavio da mogu ostavit preko noci al' svakih pola sata dobivam neki error pa moram ponovo skinut program koji skida client,nesto kao (neznam sad tocno) da nemogu vise skidat ovo ono da moram ponovo skinut program za skidanje clienta,edit cu napravit kad se ponovo pojavi...
2. EDIT: ma kakvih 150 kbs sretan sam ako dodje do 80kbs,fakat je presporo...
Meni je 400kbps išlo preko Blizzardovog servera. To su dedicirani poslužitelji kojeg će malokoji Torrent nadmašiti.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Vidiš da on uopće izbjegava pričati o baš pravom serveru (Blizzardovom jel), dakle - ako imaš serial - utipkaj ga na Blizzardovoj Battle.Net stranici, skini downloadera i to je to.
reiko da ti pojasnim....prvo sam poceo skidati s blizzardovog servera: ukucao sam beta key dodao sc2 betu pod igre i skinuo downloader...eh sad,stalno sam dobivao taj error zbog kojeg sam morao ponovo skinuti downloader i tako nastaviti...i uz to jos je bio uzasno spor dl...pogledaj prosle postove da vdis koliki je speed,i kad sam skinuo s torrenta(ispricavam se opet,al da ti pojasnim)imo sam oko 500 kbs dl speed i instalirao i nisam se mogao loggat zato jel moram bas s njihobog servera skinut...i sad sam nastavio skidat s njihovog servera ali kao sto sam vec 5 puta rekao trazim rjesenje na sljedeci problem: dl speed je uzasno spor kad pokrenem program za skidanje installera ide oko 300kbs i za 30 sec se spusti na 40 kbs(otprilike) i ja se nebi uopce zalio na to jel bi samo pustio preko noci da se skine ali imam jos jedan problem: svakih pola sata moram skinut (kao sto sam prije naveo,sad 6. put navodnjavam il sta vec) ponovo da bi mogao nastavit,a meni se iskreno neda dizat svakih pola sata u noci da bi nastavio dl...
eh sad mene zanima jel neko zna kako maknut taj error ili jel netko zna kako ubrzat dl...
jel sam sad pojasnio?
i btw mislim da nisi dovoljno pazljivo proitao moje postove,nije da namjerno ocu pisat o torrentima nego samo navodim da mi nije mreza sjeb*** sto se moze zakljucit po tome da sam napisao da preko torrenta dobim oko 500kbs dok preko blizz servera il cega vec(legalnog) oko 40kbs...
Prolazi li ti downloader kroz firewall kako spada?
Iako tehnički, ako ne ide, onda ne bi ni mogao pokrenuti uopće. Vidi.
jel mislis da trebam podesti one portove? cito sam nesto na blizz help nesto nesto,jel to to?
Dok sam ja skidao s blizzardovim downloaderom neki dan takodjer sam uzasno sporu vezu imao (trajalo je oko 4h dl) i jos k tome sam takodjer dobivao errore. No meni bi se prikazao fatal error i cuo bi se onaj zvuk winsa no sam bi se ugasio i nastavio download i tako unedogled. Mislim da za vrijeme downloada od 50kb/s sam dozivio preko 100 errora koji su sami nestajali
4h dl? to je super u usporedi s mojim eta 8 hours,ali eo sve je doslo na svoje,digao se dl speed na 300kbs,za pola sata je gotov dl,onda ono silno patchiranje :? ,al ipak decki hvala sto ste barem pokusali pomoc i reiko reg cu se na onaj forum i onda nakon sto se malo spraksam nadam se da cu dobit priliku zaigrat protiv tebe :D
Jes. Teon je pravi Gosu gamer :)
Teon이 세상에서 최고의 스타 크래프트 플레이어이다. :)
Polako, hvala na komplimentu al jos je rano :)
Tek sam u Copperu :cry: (stalno u top 3 nikako dalje)
Me plat boy :)
da i ja sam imao problema sa skidanje s blizz servera
po 20-40 mi je skidali ali nisam errore imo samo sam prek noci ostavio da mi se skine :thumbs2:
ocu keyyy... :(
mislim, krenem igrat WoW i onda mi ovako rekla bude mislim stvarnooooo
kave veze ima SC2 sa WOW-om :P
http://www.imagesforme.com/show.php/112 ... titled.jpg
maju jednu malu vezicu, mislim da se zove Blizzard ali nisam siguran. googlaj :p
Surfam ja danas...onak dodem na njuskalo...gledam hardveraj...reko ajd da baš vidim kakve igre prodaju...ono reko sam sebi idem da vidim kaj ima pod igre...
I vidim prvi oglas...Starcraft 2X KEy...otvorim tu prodaju i piše...dajem 2 starcraft 2 beta keya...za prva dva covjeka koji mi se jave...
Gledam datum i vrijeme izdavanja oglasa....danas u 9.33...gledam na sat...9.34...
Šaljem poruku...za 5 min evo odgovora sa keyem...
Aktiviram key...radi...upravo se skida betica xD
LUDOOO...
bullshit?! :)
http://www.njuskalo.hr/pc-igre/starcraf ... as-1252124
Eto to je taj..pošto je oglas još gore...probajte mozde je ostao jos taj jedan.
= Citat =:
Dajem 2 cdkey.a prvoj dvojici koja se jave!
I'm perplexed. :)= Citat =:
cijena: 200 kn