-
Re: Anime & manga everything related
Blade of the Immortal gotov... stvarno treba pročitati mangu jer je ovo bio praktički uvod za 2. sezonu, ako je bude.
Minami-ke Okaeri također završio... za razliku od prethodne ovo je bila bolja sezona i nadam se da ćemo vidjeti još jednu.
A od novog materijala, izgleda da ima ova jedna duhovita koji bi mogla biti nečemu - K-On!SPrati 4 srednjoškolke koje oživljavaju "light" music club u svojoj školi i kao četvrtog člana benda/kluba moraju uzeti jednu nespretnu curu koja bi trebala svirati gitaru o kojoj nema pojma (glavni lik). Dobar znak je taj da sam se cerio većinu 1. epizode zahvaljujući 2 spaljene likuše... to be continued.
-
Pogledao prosli tjedan bas zadnju epizodu Gundama 00, druga sezona...genijalno nes, i prva i druga sezona su me drzale za monitor stalno! Danas cu pogledat The Sky Crawlers a inace gledam Kaiji, anime koji bi svaki covjek treba pogledat da vidi u biti sta je ljudska nemoc, oholost, moc, novac, snalazenje kad si na dnu...jednom rijecju najnapetiji anime there is, savrsenstvo. Paralelno s time gledam Gits 1st GIG. Nakon toga Real Drive, pa Ergo Proxy...dobro je imat raspored ^^
-
Jel gledao neko Samurai Champloo...meni je predobar
-
opening novog FMA
El-P4XWNg24
odličan :D
-
Odličan u FMA znači prosječan.
Nego,fak idem gledati FMA.
Stao sam na 6,7 epizodi.
(bili su u onom vlaku i razbijali dupeta)
-
evo i Dragon Ball Kai OP
yAYAMmvCQuQ
-
Čisto iz znatiželje,koliko DG ima epizoda ukupno?
-
DB 153
DB Z 291
DB GT 64
DB Kai 100 (toliko će imati)
-
Ček, jel'to remasteran DBZ? Bez fillera, ako je vjerovati broju epizoda?
-
= Citat =:
Izvorno postao olio
DB 153
DB Z 291
DB GT 64
DB Kai 100 (toliko će imati)
Ufff loše...
Gledajući da je DG prvi put air-an 1986(Eng-2001)...
Da je airan svaki tjedan to bi bilo 50 puta 22 =1100 epizoda.
Mislim ono istina,ne mogu nabrojati 1 anime koji ima više od 500 epizoda...
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Jel gledao neko Samurai Champloo...meni je predobar
Baš ga danas odgledao do kraja. Yep, dobar, naročito ako voliš samuraje, mačevanje + hip hop.
Btw, oću znat sve o novom FMA (najbolji anime ikad igdje, trunite u gnoju vi koji ne mislite tako). Navlažen sam veoma. Čuo sam da počinje s prikazivanjem od četvrtog mjeseca i zaboravio da je već četvrti mjesec.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ček, jel'to remasteran DBZ? Bez fillera, ako je vjerovati broju epizoda?
da
u vezi FMA izašla je prva epizoda sa titlovima :pray:
-
LINKAJ ODMA MAJKETIIIIIIIIIIIIIIII
-
Odgledao 2. sezonu GITS: SAC
...
Kao i na kraju prve sezone, postavlja mi se pitanje "koji ku*ac se događao cijelo vrijeme"? :o
-
cuo sam da je veki bio tard pa benao babitja, i sad mi on ne moze dat link od nove epizode full metal alchemista.
pa dosao pitat jel me moze tko linkat http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
-
Ja ga upravo FMA gledam, skinuto sa rapidsharea, Shinsen-Subs subovi, al cisto iz znatizelje, prvi dio sam pogledao samo 3-4 epizode pa ono, nije me se bas dojmilo nes posebno...Jos cekam za DBZ Kai, ili je vec doslo, pojma nemam.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Jos cekam za DBZ Kai, ili je vec doslo, pojma nemam.
1 ep je dosad izasla, u isto vrijeme kad i FMA
-
DBZ kai je ono sto su govorili da ce uzeti namek sagu i remasterat je tako da to nemorate ubrajati kao epizode... jer su vec izasle sada su ih samo usminkali...
-
Sta nije to cijeli DBZ al bez fillera? 100 epizoda mi se cini previse za namek sagu
-
mozda nije samo namek saga
ali taj period svejedno (prije i poslije namek sage mozda, zajedno sa njom?)
-
A ne, naletio na još jedan anime koji je tek počeo i koji planiram pratiti - Sengoku BASARA. Znam da je baziran na drugoj igri (Devil nešto), ali ovo izgleda kao da je netko animirao Samurai Warriors što je za mene odlično (dakle; feudalni Japan sa ogromnim brojem klanova koji se bore za prevlast i zanimljivom postavom). Posebno me iznenadio pravi mačo humor koji nisam očekivao (kad se likovi šaketaju kao pozdrav). Odlična animacija i glazba (sam početak je bombastičan)... preporučam da bar pogledate 1. epizodu.
-
Svršavam na FMA,na epizodi 16. sam.
Slažem se s Babčem
-
Napokon počeo ozbiljno gledati Maria-sama ga Miteru. :D
Zasad je sve uredno slatko i nevino jer se radi o light yuri seriji (nisu cure napasne kao u Strawberry Panic)... Lijepo je znati da neće biti "OMG SHE'S GONNA CONFESS, SHE'S GONNA DO IT" cliffhangera.
Soundtrack je predivan, radnja zanimljiva... Sonic likes.
-
Pogledao prvu epizodu K-ON! Ovo ce stvoriti potpuno novu anime generaciju, varijacija lucky stara ali o osnivanju muzickog benda i pomalo ozbiljnije ali toliko ima situacija za nasmijat se. Jako jako dobro napravljeno i osmisljeno. Svakako pogledati :thumbs2:
-
Evo, pogledao i ja prvu K-onSepizodu. Arby, proklet bio, ovo je predobro. :D
Sad si stavljam trial - naučiti svirati gitaru prije Yui. :wink:
-
Jel da je dobro? :D Ima ono nesto i bas je zabavno gledat :D Steta kaj je ongoing, hocu odmah sve epizode pogledat :rotfl:
-
Da se i ja malo javim :D ... pogledao sam prvih 5 epizoda X-a, po meni odlična anime serija, sviđa mi se bolje od filma zasad.
Za sve koji neznate o čemu se ovdje radi... Radnja je stavljena u 1999 godinu, kraj svijeta se približava te se "Dragons of Heaven" - the seven seals i "Dragons of Earth" - the seven angels okupljaju da bi konačno završili bitku koja će odlučiti o sudbini svijeta, a Kamui će biti taj koji će morat odlučit koju će stranu izabrati, hoće li spasiti svijet ili ga odvesti u propast... eto ukratko, ne želim dalje govoriti da nebi bilo spoilanja ako netko namjerava gledati. Ako je netko slučajno gledao Tokyo Babylon... ovo je njegov sequel.
Pogledao sam i prvu epizodu K-on... sviđa mi se, radnja je zanimljiva, glazba dobra i ima puno smiješnih scena. Preporuka za oba animea :thumbs2:
-
Ajde, mislim da sam našao ozbiljni anime za ovu sezonu - Higurashi no Eden. Da ne razglabam staviti ću c/p sa službene stranice, ali meni se sviđa dinamika između likova i općenito prizemni, a opet lagano "SF" osjećaj. Uglavnom, nešto što rijetko uspješno viđamo u anime industriji. Najjači citat: "Let me see your Johnson."
= Citat =:
November 22, 2010. Monday.
Ten missiles hit the territory of Japan.
However, this unprecedented terrorist act, later to be known as "Careless Monday" apparently did not cause any casualities, and was soon forgotten by almost everyone.
Then, 3 months later...
Saki Morimi is a young woman currently in the United States of America on her graduation trip. But just when she is in front of the White House, Washington DC, she gets into troubles, and only the unexpected intervention of one of her fellow countrymen saves her day.
However, this man, who introduces himself as Akira Takizawa, is a complete mystery.
First of all, he appears to have lost his memory.
Secondly, he is stark naked, except for the gun he holds in one hand, and the mobile phone he's grabbing with the other hand. A phone that is charged with 8,200,000,000 yen in digital cash.
-
Opa...djeluje zanimljivo, ako je imalo SF idem bacit oko, tajanstvena prica i opis ^^
Inace pogledao drugu epizodu K-On, loool :pray:
edit:Hmmm, nemogu to nigdje nac, cak ni na ANN nema naziva...idem malo bolje potrazit :?
edit2:SAha, nasao...Eden of the East je sluzbeni naziv
-
Ane, pogledao sam i drugu epizodu K-on... rula jako :pray: .
Damn... nemogu se strpjeti do sljedeće epizode :D
Kaj se tiče mojeg gledanja X-a mislim da budem zadnju odgledanu epizodu morao ponovo pogledat jer neke djelove nisam razumio... morat ću i prequele pogledat očito :D