-
Re: The Lord of the Rings Online
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Jos da napomenem ja sam primjetio da svako malo frajeri stavljaju akcije tj discountove na neke quest packove il su prestali sa time?
Da, sad je recimo aktualan 20 % popust na sve skirmish packove u igri (recimo nešto slično instancama u drugim mmoima). Vjerojatno će i u dogledno vrijeme napravit akciju na quest packove i expanzije, možda kad dođe ova nova, Riders of Rohan.
Inače igra prati priču LOTR knjiga kroz jedan ogroman quest line, tzv. epic questovi, cijeli svijet je iznimno bogat lore-om, iznimno je dobro prenesena atmosfera cijelog tog svemira i kroz likove i kroz okoliš. Uglavnom, ako volite Tolkiena, mogli bi se jako dugo zadržat na ovoj igri :)
-
http://i.imgur.com/Wec1A.png
Kako da se ulogiram u igru? :(
-
Nick: Enqzelen...ja sam polu Easterling.
Markec- mozda si napravio turbine account za US servere?
-
Moguće, account je više od godinu dana star. Drugi problem je što ne mogu registrirati novi account. Svaki put mi refresha stranicu kao da sam napravio neku pogrešku pri registraciji, a znam da nisam.
-
http://myaccount.turbine.com/
probaj direkt na Turbine-u kreatati.
-
"To create a Turbine Account, enter your Product Key in the Product Key field above."
Brijem da cu odustat od ove jebene igre.
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Markec- mozda si napravio turbine account za US servere?
Više nema podjele na EU i US servere tako da mu je account vjerojatno prebačen ili izbrisan ako nije primio potvrdu neku.
-
Account mi je živ jer sam maloprije resetirao password, ali jednostavno se ne mogu ulogirati u igru niti napraviti novi account.
-
Hebem ti muke s tobom.
Upravo napravio acc na ovome https://signup.lotro.com/lotro.php?ftui ... -US&abrs=1
i sve je radilo.
Stavi mail koji vjerojatno nisi koristio od prije na Turbineu i nemoj se signat za newsletter (makar ne vjerujem da to ima veze a icim).
Kad sam ja bio u srednjoj prolazio sam muke isusove samo kako bi odigro nekakav mmo a sad kad je jos free nema volje da se malo
radi :/.
-
Isusati, probao sam se registrirati preko tog linka već jedno 20 puta. Svaki put stavio drugačiji mail, isprobao razne kombinacije passworda i sve ostalo, jednostavno mi refresha page svaki put, kao da se neki error dogodio.
Also, probao sam i na 4 browsera.
-
Ja sam instalirao i sad me zanima na kojem ste serveru. I dajte skypeove za FLUIDNIJU komunikaciju
-
Server: Eldar
nick na lotru: Enqzelen
-
LOTRO: DaniaSyberian
-
Spider-foe in action
http://i.imgur.com/X2LQa.jpg
*proud*
EDIT: Dania ne postojis
-
E majmuna im glupog, nisu mi zapamtili ime. Nitko se drugi tak' ne može zvat! -.-
Uglavnom, ime u igri je Loryenn.
-
Ponovo guardiana igras O_O?
-
hfklshlhsdvl!!! Pa sta se dogadja? "That name is taken" Pa maa da kad sam ga ja uzela. NVM, naravno da moram ostat' sa najglupljim imenom na kraju. Sad je: Dyanna.
Nema smisla, mogla sam se zvati i Titty Sprinkles.
edit: da, guardiana, a šta da radim, ovo drugo mi ne paše osobnosti hahahaha
-
-
Skinula mi se igra, instaliram i probam večeras. Valjda.
-
Nick mi je Madred. Elf na Eldaru.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Skinula mi se igra, instaliram i probam večeras. Valjda.
Aj da imam jos nekog tko ce imati RP-like ime.
-
Ja ne koristim Skype jer nemam headset. A igram na Eldaru, trenutno se nemogu odlučiti jel da levelam Captaina ili Burglara, pa igram jedno i drugo dok se ne odlučim. Burg se zove Drotlo, Capt. je Derdollas. To mi je jedna od zasad najvećih "mana" igre, sve klase su mi zanimljive :( Uspio sam suzit izbor na ovo dvoje, s tim da još nisam probao Rune Keepera i Wardena, koji mi isto izgledaju jako privlačno.
-
-
Di si Sonice bokte?
EDIT: nego ovaj monster play ce uvijek biti takav kakav je sad il ima neke sanse da ce oni to malo izmjeniti?
-
= Citat =:
Izvorno postao Dania
DROTLO hahaha
Ispalo na onom ingame name generatoru, ni sam nisam mogao smisliti nešto bolje od ovoga :D
-
http://i.imgur.com/JiZfM.jpg
Ocu ubit ovo :(. Markec, Dania level upajte brzo.
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
EDIT: nego ovaj monster play ce uvijek biti takav kakav je sad il ima neke sanse da ce oni to malo izmjeniti?
Mislim da ostaje isti premda će ga, ako već nisu, otvoriti i F2P igračima.
Na Eldaru ste znači? Možda se pridružim ako nađem DVD pa da ne moram skidati client čitav. Koje ste klase da smanjim šanse za duplikat? :)
-
Dania- Guardian
Ja- Champion
Markec- Minstrel
Duke- Captain (ovaj njegov rank 9 lik)
Ma otvoren je ork za F2P igrace, dobis rank 75 lika i kao idi klati free men. Al ono ti si u stihu samo canon fodder za
end playere :D. A i nemres nikako uredit orka pa mi se nije svidjelo.
-
Duke je lvl 20 Burg, odustajem od Captaina, skužio sam da mi je Burg ipak mnogo zabavniji. Znači Drotlo na Eldaru.
-
Sonic je MiA? Looks like you need a wizard. Ovaj, Loremastera. Samo što je Eldar neslužbeni RP realm, a Loremasteri kao ne bi ni trebali postojati. :eyebrows: