Do not driftati u krivinama :nonono:
Printable View
Do not driftati u krivinama :nonono:
Jos jedan frend je imao taj ruter.
Noz, vilica i bat te prijava kvara novog rutera did the trick, ali se mora naglasiti da se trazi neki drugi model rutera, odnosno neki ne-thomson.
Ma može i thomson, ali neka bude speedtouch a ne to govno. Makar je i speedtouch govno i svaki idiot mu može probiti wireless enkripciju, ali bar možeš sve živo narihtat.
Zyxel ili D-Link i ja hepi.
Okej, onda 20 000- deset za sheltr i deset za pun penis naoružanja i municije.
@croat1gamer: a baš si mogao zaigrati TNM ili Planescape za vrijeme dok ti net nije radio :)
Net radi, ali komp ne.
Prvo jer moram popravit neke predmete. Njih 5 da budem precizan.
Drugo je da se mozda nesto ujebalo kada je otisao ruter.
Šta si dobio -5 iz pet različitih predmeta?
Ne zezaj leprekone. Nemaš ti takve starce. :(
I da imam brzo bi ih preobratio.
O ne, nebi, vjeruj mi :)
Ja jesam. Prije mi je govorila kad bi dobio pet da je moglo bit bolje, sad mi za trojku kaže ok, za sve jače od nje me pohvali, a za dva i jedan naravno pokori. :)= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Kako si to uspio? Mora da ti je majku lako obrlatiti... Gdje živiš, da vježbam na njoj...?
Pa cilj je spustiti standarde, tsk tsk. To radiš postupnim pogoršavanjem u ocjenama. Roditelji likova koji su imali 5.0 u osnovnoj imaju visoka očekivanja za srednju, pa onda oni jadni štrebaju ko ludi. Ja sam već u 8. razredu bio na trojkama i dvojkama, a sad da imam dvojke sve bi bilo super.
Aaaaa ne hvala, nisam lud da sad spustim standarde :)
Štreberu.
Ja nisam lud da prolazim godinu bez popravaka 8)
Kad sam bio u gimnaziji razrednica nam je pričala o nekom tipu pred par generacija koji je non stop vukao dvojke, tu i tamo koju trojku.
Onda je jednom dobio peticu iz nekog ispita iz informatike i sav se usro, i molio razrednicu da stavi prst preko te ocjene kad mu starci dođu na informacije, jer bi onda skužili da može bolje.
@Sonic: Tako ti ja na faksu, svako ljeto učim i nikad mi nije dosadno 8)
O majke ti. xD
Ma da, bio bi red da više prođem uredno godinu da se odmorim preko ljeta, ode mi mladost.
@chameleon: Lik owna svakog ljenčinu :)
@xero: bar nisam leprekon.
Možeš ti učit, i uči, ali neka te boli neka stvar za ocjene. Onako, ležerno, one ionako ništa ne određuju u životu. I na kraju briljiraš na državnoj maturi i sve ok.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
da je red alert OST najbolji OST ikad :pray:
My man.
da ne kontam što zapravo znači taj Slartibartfast u rankovima :(
@Chupi, http://tinyurl.com/3xqs253
No shit. :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Samo sto ne moze da se meri sa pravim ruskim patriotskim pesmama.
I Red Army Orchestra.
Naturally, petak navečer a ja doma. :(
I share your pain. :(
:hug: