Bravo oni!= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Printable View
Bravo oni!= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Brijem da ni jedan anime koji je dulji od 100 ep ne valja. Ali baš ono, fakat da nakon toliko epizoda postaje smeće. Naruta sam gledao i imao sam neku ideju da prestanem nakon 250-e epizode, ako ne prestanu sa filerima. Ali sad kad pogledam, najbolje da ni ne započinjem, jer če se sigurno kad tad vratiti staroj formuli. Naruto valja, a Shippunden traje dok ne spase Garu. Sve ostalo je preseravanje i izvlačenje love od fanova. (A kako bi bio opak anime da čitav serijal stisnu u 100 epizoda i izbace sva ona suvišna sranja.)
Mislio sam poslje ovoga DB i DBZ gledati, ali mi je frend rekao kako se nabrijavaju 10 epizoda, pa tek onda počinje šora, tako da sam i od toga odustao.
A ništa vrijeme je da se pređe na stare američke crtane, nema druge. :D
Može neka preporuka za website sa novostima o animeu? Zanimju me novi anime i obični japanski filmovi.
http://www.animenewsnetwork.com/
Pogledaj si Fullmetal Alchemist Brotherhood ako želiš dobar akcijski anime.
A Naruto je smeće, lol.
@Miro
Pogledaj Dragon Ball Kai, sve sažeto u 98 epizoda zaključno s Cell sagom.
Točno.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Zapravo vrijedi za bilo koju seriju da može preživjeti toliko samo ako ima neku epizodnu formulu, gdje nije potrebno sve pratiti. Nemoguće je napraviti 100 epizoda kontinuirane priče da to bude zanimljivo ikome osim baba i mazohista.
moguce je
Prestani gledati shounen trakavice. :)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
E ali je izjava bogovska.
Nego, pogledao The End of Evangelion u nadi da ce nesto normalniji zavrsetak biti od serijala i da ce mi popraviti misljenje o animeu. Ali nije, samo je pogorsalo, pretenciozno izdrkavanje i pokusaji 2deep4u fazona. Stvarno ne kontam po cemu je toliko popularan i visoko cijenjen. Ajde ono animacija je ok, sondrack isto ali prica je katastrofa.
Pogledao prvu epizodu Mouretsu Pirates. Well... očekivao sam neki bedasti moeblob, no ovo je počelo iznenađujuće dobro. Ukratko, otac glavne likice je bio space pirate i sada bi ona trebala naslijediti njegov gusarski brod. No izgleda da se nekima ta ideja baš i ne sviđa tako da ju na kraju epizode pokušaju ubiti... i tak, zanimljivo je. Samo se nadam da 90% posade broda neće činiti školarke sa kratkim suknjicama, želim vidjeti raznolike likove! Pratit ću za sada u nadi da će i ostale epizode biti dobre kao ova prva.
I argh, zašto je opening toliko energičan i catchy! Ne mogu ga prestati pjevušiti. :)
Lol evo i ja upravo pogledao dvije epizode i htjedoh da postam. Druga epizoda je ok. Takodje mi se svidja sto je glavna likusa inicijativna i odlucna. Anime je pravo iznenadjenje, i barem za sada je dobar. Sa druge strane OP mi je uzasan i nigdje veze.
Nije mi se dalo tu pisat, mislio sam da će netko drugi stavit. Gledao zadnje dvije epizode, konačno gotovi filleri. Iako, trenutno manga owna, tak da mi je to zanimljivije. A animeu čekam da se radnja još malo zahukta, onda će rulat.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Inače, već skoro dva mjeseca nisam pogledao niti jedan jedini anime, osim kaj malo mangu pročitam; skroz me pustilo, nisam mislio da će se to dogodit tak odjenom. Nije ni čudo s obzirom kakva nam sranja serviraju ovih dana...između ostalog. Ajde, možda bi mogao bacit oko na Planetes, moram ga pogledat do kraja.
Pogledao sam prvu epizodu "Another".Dosta jezivo,tek je 1 epizoda izisla,jedva cekam ostale...
Opis
Odlucio reprizirat DMC, da lagano umrem od smijeha! Rape rape rape rape
:D :D
Najbolja komedija ikad.
Definitivno :D Plakao sam od smijeha doslovno kako je urnebesan ovaj anime.
:rotfl:
Pogledao drugu epizodu Another, onako za laku noć. Sada ću sanjati jezive lutke i duha sa povezom preko oka. ;(
Bas je kul onaj kraj,taman ocekivo da vidim sta se to krije kad ono zavrsi :D= Citat =:
Izvorno postao Raz
:gitara:
Sad se gleda Kaiji druga sezona. Odmah u cugu sam 10 epizoda polgledao, kako jebeno napeto. Imam toliku navalu adrenalina da mi nije dobro, mogu misliti tek kasnije kako ce biti. I naravno taj supreme voice acting.
Sve u svemu.
I like it.
He likes it!
Jesam se ismijo na Danshi Koukousei no Nichijou
U svakoj epizodi ima po par prici,glavni likovi su 3 srednjoskolca,defnitivno pratim :D
Daily Lives of High School Boys. Ne, ne trebate okrenuti guzove prema zidu kad god me vidite. IMOUTO.
*stalk stalk*
A šit, vidi neka pizda mi je obrisala postove.
Dakle Arby, gej Nichijou nije gej? Vrijedi išta?
Ako je imalo u điru Sexy Commando, gledam definitivno.
Jel itko bacio oko na onaj roflćušpajz Symphogear?
falijo si mi luka, disi bio
= Citat =:
Izvorno postao hansi
Jel' došao internet na otoke konačno? :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Valja, premda su samo dvije epizode za sada izašle.
Dopizdio mi PCP, ljudi i atmosfera ovdje. Proklete kolotečine lošosti. Pa nemrem vjerovat da se još svakodnevno izdrkavate oko istih spika, tipa što je ČRUU smiješno u Smiješnim slikama. Kako vam se da više oko istih stvari srat matere vam. Ili gledaj ili ne, koji prozor moraju svi ovdje bit diplomirani inžinjeri dobrog ukusa. Isto vrijedi i za ostatak foruma. Fakat je ono... Odbojno. Izuzev Hardware i inih helpdesk foruma- skidam kapu- na praktički cijelom forumu svi samo gledaju gdje će tko koga zajebat i pametovat. Ma ajde marš. Mislim PCP mi je prvi forum i sve to, ali sad kad imam nešto više exp, mogu reć samo, ljudi- baš ste u kurcu. Čast izuzetcima.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Also ona finska avangarda je bila dobra na prvu, al onda ste ju izforsali ko Čaka Norisa.
E i ona Mafiozorova slika s tablicom psovki je preobv paintjob originala.
Inače nešto kvazilajfam. Imam klan u onom MicroVolts pa se time bavim, al sad mi nešto tlaka pa se bacio na Kane's Wrath. Animeje hvatam i gledam kako znam i umijem, al to volim na miru a kod mene toga rijetko ima. A da imalo više izlaziš iz kuće hansi, već bi me i ugledao negdje po Splitu jer sam tamo cirka svaku drugu subotu. Ako ti uopće živiš u Splitu. Više se ni ne sjećam.
Raza još čujem na MAL, Babića na MSN. A ti Sonik, majmune jedan, poslo sam ti SMS nekidan, ima da mi odgovoriš, ja sam tebi uvijek odgovorio. Ak si promjenio broj, jedi govna. Al boga ti, nemoj se durit što mi je draže da mi cura puši. Imaš ti kome, koliko me pamćenje služi.
Plus ono, nije bed se javimo jedan drugom, ali ne očekuj neke odveć inteligentne razgovore, pošto još mislim da si retaj što si opetSpao razred. Učenje na pogreškama, nula.
E i Babić ti poručuje da su mađijanje i slične spike glupe ko prozor, da ne bude da samo ja to govorim.
Kakogod, kvitam sahranu. Prestao sam postat sa 9001 postom jer je to ko fol kulerski broj, pa mi je lakše pazit da mi se ne omakne. Inače tu i tamo bacim oko na 2-3 threada al fakat mi je tlaka više postat, osim evo sad kad su se zalomila ta 2 posta pa eto da vratim na kulerski broj. Ak se nekad tako neš opet dogodi možda i banem, bumo vidili. Al ne i ako mi sad nestane pol postova preko noći, zajebi to.
Ciao~
Nisam mislio da cu docekat da Predo nekom govori da izadje iz kuce lol i da se hvali kako mu netko (stovise zensko) pusi.
>2012
Lik koji je pao razred se smije i sprda lika koji je pao dva razreda.
I ima više exp pa je skužio da ovaj forum ne valja.
Zadnja 3 posta = why i like this forum :)