Ne pa mi se nije kosa digla na glavi, doslovno! :D
Koj adrenalin... početak mi je najjači kad protutnjaju! :)
Printable View
Ne pa mi se nije kosa digla na glavi, doslovno! :D
Koj adrenalin... početak mi je najjači kad protutnjaju! :)
Evo i gdje frajer vozi istu stazu sa Imprezom STI. Možda postiže manje brzine od motora, ali imao je gadan trenutak usred naseljenog mjesta i vrhunski ga je izvukao.
Mislim da se ovako nikad ne bi mogao vozit, stalno bi me pratio osjećaj da će mi nešto izletit pod kotače :(
prison bodies? :) svaka čast na snazi i izdržljivosti, ali me baš zanima kakve su im noge-izgledaju li pomalo nakaradno ili rade vježbe i za njih?...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Onaj video par postova prije sam vidio pred koji tjedan, bolesno. Ekipa radi čuda, prkosi zakonim fizike doslovno. Kaj bi sve dao da mogu gore otić vozit :) A ovaj sa Subaruom je ludnica.
Gledao sam ovog Subarua prosle godine, kruzi je clip po internetovima, bas zbog toga kako je uspio iskontrolriat auto u sekundi. A ove s motorima sam uvjek gledao nekakav crash compilation. :D
Reklama za Xperiu T snimana u Zagrebu, križanje Masarykove i Gunduličeve :D Neboderi u pozadini su dodani, valjda im je bilo prazno ili nešto... ili se možda vidi onaj dimnjak od toplane odozgo pa su to micali :D
lijepo ju je razbacao :)
Malo sam se uplašio:)
:o :o
Wierd part of youtube :D
Drugi nastavak :pray: :D NBA legende zamaskirani u starce trolaju amatere na igralištu :D
Lol
A recent study has shown: I will not pay taxes under any circumstances.
:pray:
Kraj pogotovo
Romney wins.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
:pray: Sve ruske epičnosti u jednom videu
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
:D :D :D
Nije potpun pogodak
Al
"KO TE JEBE JA SAM PRVI REKO"
:rotfl:
Maplestory
= Citat =:
Izvorno postao Delirium
:pray: :pray: :pray: Isus Bog, di si ovo našo??
koliko je ovo staro :(((((((((((((((((((((((((((
sad ce jos neko linkat siniša i bog