Heroic Age je baš ok. A-G-E hehe.
A Candy je preluda, žena mi svako malo pjevuši vatašiva vatašiva kandi :D
Printable View
Heroic Age je baš ok. A-G-E hehe.
A Candy je preluda, žena mi svako malo pjevuši vatašiva vatašiva kandi :D
Počeo gledat drugu sezonu Kaiji-a, ljudska psiha i razmišljane na djelu :) Odličan anime!
Procitao Shin Angyo Onshi, odlicna manga. Ima zanimljive likove, odlican art. Prica je ok, bazirana na nekim Korejskim narodnim pricama, samo zna na trenutke biti zbunjujuca. I dekapitacije su odlicne. :D
Preporuka svima kojima se svidio Berserk, Vagabond i Blade of Immortal i inace te mracnije seinen mange.
http://www.bookdepository.co.uk/search? ... rch=search
Znači vjerojatno najbolja manga ikad napisana/nacrtana za sitniš od 50 kuna po svesku s besplatnom dostavom. Treba mi 1400 kn za svih 28. Računam se da ću kroz godinu-dvije sve kompletirati. Slikam kad dovršim kolekciju.
Pročitao sve chaptere Billy Bat-a koji su za sad prevedeni. Sad čekati po par tjedana za svaki novi chapter.
Anyway, za sada sam vrlo zadovoljan. Priča lijepo napreduje, artwork je dobar, likovi su zanimljivi, a to da su mnogi od njih bazirani po osobama iz stvarnog svijeta samo još pridonosi napetosti.
Sada natrag na čitanje Sundome.
Konačno dovršio Death Note. 3 mjeseca se nisam mogao prisilit da nastavim gledat. Predosadno je postalo oko 27-28 epizode... Trebali su skratit priču za 10 epizoda, bilo bi puno bolje.
Ovaj Kaiji je valjda najnapetiji anime ikad, druga sezona jednostavno rula.
Moram i ja odgledati drugu sezonu. Vidim da je sa kutija za salvete presao na nesto ozbiljnije. :)
Bogme je :)
kako je umrla ova tema odkad nema prede, bas mi fali nekako :(
btw, nije toliko povezano za anime, al ova pjesma mi rula toliko mnogo
Ne sviđa mi se, zvuči generično. :(
<3
Btw, gdje je shaft nestao? Mislim da nisu napravili ni jedan anime još od Madoke. :(
edit: nwm, sjetio se da rade Nisemonogatari. Phew, već sam se uplašio da su nestali.
Evo pogledao drugu sezonu Kaiji-a, i dalje, pored prve sezone, drži titulu najnapetijeg i najneizvjesnijeg animea ikad napravljenog. Pogledao sam ga praktički u jednom dahu i uživao sam u svakoj sekundi.
Završio sa Xam'd: Lost Memories.
Dobar kraj, ali sam malo zbunjen budući da nisam baš polovio tko tu koga. Tko je ustvari Hiruken Emperor, što je bio prvobitni naum Lady Sannove i zašto se uopće vodi rat između sjevera i juga? Osim toga, nisam shvatio koji su uopće motivi onog generala Kakisu-a? Ne znam... morat ću još jednom pogledati neke scene.
Uglavnom vrlo dobar anime. Čak mi je malčice draži od Eureke 7 budući da nema toliko angsta.
A gotova je i druga sezona Working. U nekim segmentima je bolja od prve, ali kraj mi je svejedno ispao meh. Vjerojatno će biti još jedna sezona, iako bi mi bilo draže da su ovdje sve završili.
Solidan za pogledati ako volite slice of life komedije.
Jer je Jug bio za ropstvo :P
Odgledao Fist of the North Star (1986.)
Manly.
Totalno.
Sad pogledaj novije filmove, tj. Fist of the North Star: The Legends of the True Savior. :)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
http://i.imgur.com/9N936.jpg
Pogledao Blood: The Last Vampire. S jedne strane sam impresioniran sa skoro svime viđenim u filmu... ima dobru atmosferu i soundtrack, vizualno je pravi eye candy za pogledati, a akcijske scene su fenomenalne i stalno se nešto događa tako da ni u jednom trenutku ne postane dosadan. Problem je u tome što film više djeluje kao neki bonus sidestory, a ne kao samostalna cjelina. Motivi likova i neka pozadinska radnja? Toga ovdje nema, uopće.
Uglavnom, mislim da ga vrijedi pogledati samo što ćete na kraju filma istovremeno biti i impresionirani i frustrirani jer 45 minuta za ovako dobar film nije dovoljno.
7.5/10
Jel gledao tko Blood+ ? Arby?
Odustao sam od Blood+ nakon negdje 10 epizoda... Neznam, meni nije pasalo.
= Citat =:
Izvorno postao Raz
:))))
Hey! Those are my feelings you threw away!
Kasnije primijetiš da se dosta segmenata u radnji ponavlja, praktički kao da je čitav anime sastavljen od 3 jednaka dijela koja se ponavljaju sa određenim izmjenama. Naravno, nije ovo Haruhi Endless 8 glupost, ali ćeš primijetiti ponavljanja uz neke dijelove koji su ne znam zašto tu (Schiff, npr). Uz sve to rečeno meni je Blood+ jako dobar i nije mi jasno zašto ima tako negativnu reputaciju, tim više jer je daleko bolji Blood-C koji je jad i čemer u usporedbi. Otaku gonna otaku. Sam anime se mogao slobodno zvati Badass Normal: the Anime koliko likova ima koji spadaju u tu kategoriju. Vrijedi pogledati jer prema kraju postaje bolji kad se ulozi poveći.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Odgledao sam BECK do kraja... I sad sam tužan :cry:
Ima šta dobroga ove sezone?
Tko je pratio Fate/Zero, kakav je?!
Potpuno sam zaboravio na to.
Odličan. Obavezno gledanje, posebno nakon jadne ekranizacije F/N-a.
Another je odličan. Lik se zbog osobnih problema prebaci u drugu školu, svi taje nešto od njega pa polako postaje sumnjičav i tako... jako Higurashi-like. Samo što nema humora, što mi odgovara. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nisemonogatari je isto OK. Gledao si Bakemonogatari, tako da znaš što otprilike očekivati od ovoga.
Kill me Baby gledam tek toliko da malo ubijem vrijeme. Chibi likovi, predvidljiva komedija i tako... nebi baš preporučio.
To je sve što sam za sada pogledao. Javim dojmove ako još nešto provijerim.
higuraši liek?
eto, dovoljno da čekiram :D
Za Naruto fanove, 242. epizoda Shippuudena je zadnja fillerska, tako da je od 243. krenuo main story. Naruto je napokon započeo trening u Zemlji Munje, na zanimljivom otoku.
Naruto fanovi to vec znaju