Geekovi, rejoice :pray: Pre jebeno izgleda :pray: :D
Printable View
Geekovi, rejoice :pray: Pre jebeno izgleda :pray: :D
= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
Šta je najbolje da izbije zombie apokalipsa lik bi žešće ownao zbog ovakvog dobro naoštrenog šarolikog arsenala oruzja. Da ne spominjem umjetničke pokrete, lik je očito vježbao na bocama puno. Sramim se sada malo, ja bih mogao uzeti jedino onaj kuhinjski jadni s kojim jedva kruh prerežem :C.
Što se sve rodi xD
EDIT:
O lol :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dd5wUwubE#!
1:50 Malo je falilo da čitavu Zemlju unište.
:pray:
ROFL
Rebecca, oprosti im jer nisu znali koliko gore može biti.
:pray:
Za slučaj da niste šta razumjeli, evo vam lyrics:
La la la la la
La la la la la
La?
Najgore LA koje sam u životu čuo :'(
Ovo je očito najgora pjesma u povijesti.
Da su joj bar dali autotune pa da zvuči ko nešto.
A na videu zabranjene ocjene i filtriranje komentara :pray:
A to filter radi? Ja sam mislio da ljudi jednostavno trollaju ili koji kok :D
Sa autotuneom bi zvučala kao i svaka popularna MTV kurva na sceni, ne vidim što je to tu točno toliko loše i drukčije od smeća koje se vrti po raznim antenama i hit fm-ovima.
Tako sam vidio neki novi spot od Danijele Martinović u kojem gostuje Zuhra. Pjesma i spot su užasni, a ocjena nema, a anotacija u ćošku kaže "Hit ljeta" kako bi narod znao da je pjesma dobra.
@Duke: Ja isto ne volim autotune kurve, ali s tim bi bar zvučala nekako.
Ta pjesma je uvredljiva za duh i razum. Najviše mi je zuhre žao u toj cijeloj priči, apsolutno nevjerojatno kolko se čovjek uspio srozati. Od jednog od najsmješnih komičara na balkanu do reklama za bauhaus, zuhra showa, i sad sudjelovanje u spotu jebene danijele martinović, koji kurac.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Pazi ti jebene genijalce u komentarima:
Svi znamo da se ovdje neradi o brodiću :))
MarinCRO1
Brod je metafora hahahahhah
Bowser167
Tako mi svega kad sjednem na njega...to bit će brodolom...
Sanela Rakovic
U PIČKU MATERINU.
WAT
Ane.
www.youtube.com/watch?v=EMUx01Yl-mE
jel to bilo ovo?
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
2:40
SICK BEAT!!!!!!!
@Duke: Slažem se. Zbog tih komentara sve te svrbi da joj ispičkaraš sve šta možeš na komentarima i staviš 2 tone dislajkova.
@Duke
Ja sam čuo par ljudi u prolazu da pjevaju tu pjesmu :(
:")))))
kako je to još dopušteno na JT :D
Captain of /b/
Pa ako ovdjeSmogu bit dopuštene vagine, onda mogu bit i pimpeki. Mislim da su oba videa ART.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Tu su negdje po zaraznosti.
Nemam pojma, poslusao sam
S:pray: :pray: :pray: :pray:
http://youtu.be/Ph0SjLC_lqk
Isle of Man Tourist Trophy je utrka koja se održava svake godine na otoku Man blizu Velike Britanije. Po ovoj utrci je taj otočić i najpoznatiji, s time da je atraktivan za bilo kakvu vožnju jer zbog unikatne političke situacije (Isle of Man jest unutar UK, ali ima svoj parlament i tako nešto) nema ograničenja brzine izvan naselja, a ceste su brze u vražju mater. Čak i ako ne volite motore, ovaj video diže adrenalin.