Paprika je genijalna, Satoshi Kon stil. Ocekuj da provedes jedno 15 minuta pokusavajuci da shvatis sta se dogodilo na kraju. A Paprika je jedan od njegoivh "jednostavnijih" ostvarenja. Atmosfera u filmo je odlicna, ja sam se osjecao kao da lebdim dok sam gledao film. :)
A Death Note je precjenjen. Serija se mogla ladno sa 15. epizodom zavrsiti ostalo je sve na silu. Poznajem neke likove kojima je death note vrhunac "tactical genius/jedan tip ih zajebe sve" tipa animea, iskreno cak mi je i Code Gayass bio bolji, a o Kaiji-ju da ne pricam. Ali ono, moze se pogledati ako bas nemas sta drugo da radis.
24-11-2011, 22:55
Dania
Re: Anime & manga everything related
Super onda za Papriku, a za Death Note sam i pretpostavljala :)
24-11-2011, 23:13
Kid A
lol "sto vise cujem o necem to imam slabiju zelju pogledat"
24-11-2011, 23:28
Raz
Mene je Paprika blago razočarala. Side story detektiva je dobar ispao, a animacija i glazba su odlični, baš kao i prijelazi iz jedne surealne scene u drugu.
Ali glavna radnja mi je nekako mlaka, a na kraju se jedva i može povezati što se tu točno dogodilo.
24-11-2011, 23:32
Dania
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
lol "sto vise cujem o necem to imam slabiju zelju pogledat"
Jel' ti ovdje na forumu čekaš moj post da svaki možeš komentirati sa "lol" i "rofl"? Nešto mi je tog previše u zadnje vrijeme :D
Da, skužili su na što sam mislila...isto kao i za igre, previše hajpa, previše slušam o svakom detalju i o tome "kako je to najbolja stvar na svijetu" i tako izgubim volju da sama proučim kak treba. Takva sam, problem?
edit: kontam danas Papriku gledat', bumo vidjeli :)
24-11-2011, 23:42
Kid A
Ne nego mi nema smisla da zamrzim seriju/film ako je nisam jos vidio. Isto kao sto netko moze nesto popljuvat ali ako ja to namjeravam pogledat to mi nist ne znaci
24-11-2011, 23:44
Dania
Pa jesam li rekla da je zamrzim? Ne zamrzim nego nemam toliko volje više, jer se dogodi da u sred gledanja filma/serije uhvatim samu sebe kako očekujem neku preludu foru i ne bude je. Zato recimo kad planiram gledati nešto nikad ne čitam opširnije kritike o tome.
25-11-2011, 01:13
croat1gamer
Pratim sad na /b/ Hellstar Remina.
Pregenijalna one-shot manga. Usporedio bih sa Hotelom. Preporuke.