Daj nemoj stavljat, bar da zaboravim dok ne dođe.
Printable View
Daj nemoj stavljat, bar da zaboravim dok ne dođe.
Mene sav taj CG previše bode u oči. :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Novi Naruto chapter je nešto nevjerojatno...zadnja strana :pray:
Odgledao Death Note, sve pet sve super, no teško sam prožvakao zadnjih 10tak epizoda.
Može kakva preporuka animea do nekih 40 epizoda max?
Cowboy Bebop ti je must watch. Nakon toga pogledaš i film koji je kronološki smješten negdje pred kraj serije.
Evo trailer da "osjetiš" atmosferu. :)
Previše epizoda, nisam spreman za tak neš još..djevica sam što se tiče animea.
Pa nema puno epizoda, 26 komada + film. :)
Ne znam, jedino ako sam te nešto krivo skužio.
Gle, stvarno, 26. epizoda.
Di sam ja onda vidio da ima više..glupi Wiki!
kk, budem odgledao onda : )
Hvala
Obavezno Cowboy Bebop, i ne bih to bio ja da ti odmah ne preporučim i Samurai Champloo. Tako da, preporučam i Samurai Champloo! :D
Bebop je čisto savršenstvo.
Samurai Champloo je čak dosta bolji, Bebop je imao 2-3 epizoda koje su mi bile baš čisti nepotrebni filler.
Ali to je sve subjektivno jer su ionako skoro sve nepovezane. :)
AFRO! DON'T FIGHT THIS GUY! HE GOT ARROWS 'N GRENADES 'N SHIT! YOU GOT NO CHANCE DUDE!
Afro Samurai je zakon xD
Steins;Gate= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Ili Noein kao dobra alternativa, ako voli sci-fi sa putovanjima kroz vrijeme i alternativnim dimenzijama.
Eto uz to dvoje neka pogleda Afro Samurai i ima sveto trojstvo, sva 3 animeja su nevjerojatno stylish i zakon.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Slažem se. Totalno sam zaboravio na Afro Samurai, pogledao samo Resurrection. Ostala mi mini-serija, tj. prequel x)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Krivo ti je Trojstvo - čine ga Legend of the Galactic Heroes, Monster i 20th Century Boys. :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pa serija je prva bila. Budem i film pogledao, ali vidim da je generalno mišljenje kako je nepotreban i dosta lošiji.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
To i kažem, ostao mi prequel. Pogledao sam film da vidim isplati li se gledati mini-seriju, pa zaboravio na nju xD
@Arbiter, što se mene tiče, Cowboy Bebop, Samurai Champloo i Fullmetal Alchemist. :)
Pa prequel je nastavak koji se odvija prije prijašnjeg :D
Ako sam prvo pogledao film, pa ću tek onda gledati seriju koja je radnjom smještena prije filma, za mene je to prequel :P
Novi Naruto chapter, đizs fakin krajst, ovo je nešto najbolje ikad :pray: :pray: A jednog dana kad to dođe u anime...ne želim uopće ni pomišljat.
Hellsing: the Dawn. Vani je. Subbana epizoda, jel'te.
Haha kako crkla tema kad nema Prede i njegovih multi nyah~ postova :rotfl:
Mislim da je sezona jednostavno loša. Fate/Zero je jedina stvar koju osobno pratim.
Cekaj, sta je bilo s Predom?
Da fakat, nema ga, tek sad skužio. Di je?
Nema struje na Korčuli.
Dobiva pičke malo i već je zaboravio svoje otaku korijene.
Ooovaj... već ne znam koliko godina stalno slušam o Death noteu, a što više čujem o nečemu to slabiju želju imam gledati nešto. Jel' mi može netko od vas reći u čemu je fora s tim anime-om, zašto je (i da li je) tako zakon?
usput, skinula sam Papriku, jel' valja to šta?