Latinski je kul.
Stercus stercus stercus moriturus sum, morituri nolumus mori
EDIT:
Ne smijem u VG gimnaziju. Moram u ZG.
Printable View
Latinski je kul.
Stercus stercus stercus moriturus sum, morituri nolumus mori
EDIT:
Ne smijem u VG gimnaziju. Moram u ZG.
latinski je govno usrano, shvatices kad upises. promro sam kad je prozivala prekjucer.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
zasto ne smijes u vg? pa gvg je po statistici medju najboljim skolama u hrvatskoj.
Pokvario bi vam statistiku.
Zato sto mi je stari emo i vrlo komplikovana osoba.
Koju treba tuc.
Tata će si rezat žile, ako budeš išo u gvg?
Aha.
Ne pitaj, ali zbilja hoće. :|
a ono, znam gro ekipe koja je pozalila sto ide u zg u skolu. utrine su ti ionako govno kvart, a ekipa je kurac. a gvg je po tezini i profesorima na najvecem nivou. mislim, tvoj izbor al kad ti dopizdi i zet i sve u picku materinu vidjet ces:D
A jos cu vidjet.
Nego, ako mi nadjes link koji dokazuje tu statistiku sa gvg, mozda jos ima nade.
http://www.gimnazija-velika-gorica.skol ... 5#mod_newsS - mislim to profa iz inf pise pa je zakurac al mozes vidit i sam.
edit: odnosno nemozes jer je maknuta slika al bilo je uglavnom : )))
btw imas 20.4. dan otvorenih vrata, mozda budem jedan od vodica pa mi se predstavi samo kao chupacabra da znam. btw to ti skola opravdava izostanak brijem, znam da smo mi prosle godine cijeli dan markali pod tom izlikom.
Kako vam je anketa retajna isusbog :pray:
A sta je zapravo taj dan otvorenih vrata
EDIT: nvm, kuzim. Samo nekontam jel smijem ja koji nisam iz vg.
dodjes, vodici ti pokazu ucionice i to, s tim da cemo se mi sprdat tak da ce vjerojatno bit komentari nemojte ic na kemiju jebenu zadavit ce vas lastricka : ))
mozes uc u razred, sjest i vidit kao sta se radi i to, s tim da na latinski neces moc vjerojatno jer ova kurva ne dopusta nikog : ))
edit: pa smijes vjerojatno, dan je otvorenih vrata za sve.
btw imas na sajtu kao neku radijsku emisiju koju smo frend i ja sklepali jednu vece, pa pricamo o skoli itd
I uleti neko sa uber latinskim psovkama i zapanji tu kurvu. Pa nek se misli.
Nego, ako budem u VG, vjerovatno dođem.
Ti si sad 4. razred jel?
prvi bogte:D= Citat =:
btw latinusu nemoze zapanjit ni cak noris jebeni : )))
Leo je moja generacija, fazan :D
vidjece latinusa kad ja uletim.
btw, nemoj govorit rijec "bogte", podsjecas me na onu huskanovićku kojojsu pola VG samo bivsi decki, ona kuja, vjerovatno je znas
gl.= Citat =:
za ovu kurvu neam pojma, koji je to kvart?
najbolje se mece u devedeset i pete= Citat =:
Izvorno postao Azer
Imas srecu.
Ja sam uvijek mislio da si ti 3-4 razred srednje... Ne znam, tako se drzis :(
o/
Nego, da odem malo oftopik, šta Marijana ima nekih problema sa knjigovodstvom ili šta? :D
ane bar sad nece u gimnaziju jebo joj mater : ))
a ja sam bio retaj kad sam upisivo kao : ))
Marijana? :?
Da, trebo sam i ja. Ono, likovi iz osnovne bez jebemti prolaze u gimnaziji, a ja puko matematiku i skoro kemiju.
Longstoryshort.= Citat =:
Igrom slučaja od 1. osnovne moj razred i Terabajtov razred su bili u nekom programu za neke prijatelje pičkematerine. Kao posjećivali smo jedni druge par puta godišnje i to. I onda od 4. raz se nismo ni čuli ni vidjeli, al smo onda mi na kraju 8. ošli do njih, ono za stara vremena valjda. A Marijana je cura iz Leovog razreda, upisala ekonomsku (puj, grozna škola) i sad fejla knjigovodstvo kolko vidim.
A knjigovodstvo je onak najlakši predmet.
Jel dovoljno glupa da ju se nagovori za blowjob
Uleti joj i izderi se "Pedicabo ego tu et irrumabo!"
Čak mislim da je bio neki screenshot sa njom ovdje. U vezi daleta (?) čini mi se.
My brain is full of fuck.
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Tsk, tsk. No need to be rude.
Ali opet, mogu se izvuc na to da su prije tako dečaci zavodili devojčice.
...nah.
Sredim ti ja blowjob za 50 kuna, ali moraš doć u Vinkovce.
Ne, bojim se da ćeš me ugristi.
Za 50 kuna neću, ali ozbiljno. Znam jednu curu koja to obavlja, ali kao što sam reko moraš doć u Vinkovce.
I jos ti plate? Gdje to ima?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Pa u Vinkovcima.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Roxbury.
Meni mama pricala da je u njenoj mladosti bio neki seks klub ali interesantno da tebi jos na kraju plate
pa to se vuče još od starih rimljana, prostitucija je časna i korisna stvar, naime voljeli su činjenicu da će im kčerke ostat djevice.
Hoce neko na IRC par minuta..dok ne odem na utakmicu?Da mi pravi drustvo.
ali mislim da su samo njoj placali= Citat =:
Izvorno postao .
Šta je tvoja mama radila u seks klubu? :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pravila Admira.
sto nas ujedno i dovodi na pricu kako su se moji upoznali ali to je sad za neku drugu temu