A bemti Aral, zar nisi bar mogao staviti Uchiha spoiler ili nešto, a ne ovako na pola rečenice koja ništa ne govori. I naravno da sam ja onda išao stisnuti...
Printable View
A bemti Aral, zar nisi bar mogao staviti Uchiha spoiler ili nešto, a ne ovako na pola rečenice koja ništa ne govori. I naravno da sam ja onda išao stisnuti...
A joj, pa nisam mislio da sam neznam kaj spoilao, čak nisam ni mislio da ovdje netko prati tu mangu :) Mislim, nisam spoilao niš posebno, tak je morate pročitat pa ono...sry ^^
Bude epizoda izašla za 100 godina. Sad kad pogledam, mislim da ipak nisi spojlao, ionako cemo zaboraviti. :)
Pa kaj ti ne čitaš mangu? Ak ne, onda mi je sve jasno :)
Je li ovaj Guilty Crown čemu?
Idk yet, skida se...
Itko gleda Bleach?
Sada je kao neka nova priča ali nisam ziher jel to neki filler ili se tako nastavlja ''na drugačiji način''. Confused.
:pray:
To je to, idem gledati Princess Tutu.
A pa bokte. xDD
Brat mi preporuča Death Note. Yay or nay?
YAY, odmah sada odmah!!!
Oke, oke o_o= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Bilježnica smrti, kako loše
Ponekad doslovni prijevod zvuči loše.
Odličan ti je anime, ima svega pomalo ali briljira po po priči i nadmetavanju likova. Eng dub je isto jako dobro napravljen tako da možeš i to pogledati.
Novi Naruto chapter...Uchiha Madara :pray: :pray: :pray: :pray:
Mene je sve strah kak će to izgledat kad dođe u anime; ne ne ne, ovo je previše.
Pa zapravo i je previše, previše su rastegli sve.
Ok trebaju mi preporuke kvalitetnih filmova, uvrnutost je poželjna ^^
Uvrnuto 'as in' totalno napušeno, otkačeno i vizualno faptastično?
Onda Redline!
Hopy shit, moar plox!
Imaš i Mind Game.
Nisam ga još gledao, ali pošto je od mog omiljenog direktora vjerujem da rula. Mislim, pogledaj samo trailer. :D
Ako može nešto malo kraće, pogledaj Dead Leaves, OVA, 50 minuta:
Od filmova, Paprika, svojevrsni Inception u anime svijetu:
A ako može nešto malo duže, svakako FLCL, serija od 6 epizoda:
... Dao bi i još neku preporuku, ali nisam siguran kako "uvrnuto" misliš? Kao dark and twisted, ili ludo i napušeno? :)
Može oboje, skupljam za jednu anime grupu da napravimo par projekcija ili tako nešto, tako da će raznovrsnost biti dosta dobrodošla :D
Oh, onda ću i ja baciti još par preporuka.
Psihološka drama smještena u alternativnu prošlost.
Hm, teško ga je strpati u bilo koji žanr, recimo da je neka misterija/komedija. Mislim da bi ga najlakše bilo usporediti sa fenomenalnim filmom Groundhog Day, samo sa malo drugačijim konceptom ponavljanja određenog vremenskog perioda i daleko "težim" dijalozima.
Fenomenalan akcijski anime. Ishod radnje jest predvidljiv, ali ne smeta previše kad je sve ostalo tako dobro napravljeno.
Evo hrpa stvari, malo sam se nabrijo. :)
U điru Redlinea, OVA od pol sata, Tailenders:
I svojevrsni prequel Redlineu, s par istih likova, OVA od 4 epizode, Trava:
Nešto malo više light hearted, ali zato prilično šašavo, film koji je osvojio hrpu nagrada, Summer Wars:
I još jedan nagrađivani, Tekkon Kinkreet:
Te klasik koji je pokupio i Oskara, Spirited Away:
A tu su i dva kul omnibusa, Memories i Neo Tokyo:
Nešto "potpuno drugačije", Angel's Egg:
Iiii naravno Akira:
Preporučio mi frend Death Note..stoga, to mi je next koji ću pogledati.
Wolf's Rain mi je bio super, totalno iznad očekivanja.
Sjebao me kraj totalno ^^
Ne vjerujem, došao novi Macross Frontier film :o
Kako je dobar film, neznam jel ima koji bolji anime od Macrossa a da ima tako lude space fightove, nevjerojatno.
Po preporuci jednog kolege forumaša i jedne susjede pogledao Mahou Shojo Madoka MagicaSodnosno Puella Magi Madoka Magica. Dobar je anime, samo što nisam neki ljubitelj tog stila (djevojćice koje se preobražuju u stilu Sailor Moon) i animacije u kojoj svi likovi izgledaju kao djeca. Na MAL sam dao 9/10. Dao bih možda i 10/10 da jedan od prvih animea što sam uopće gledao nije bio Sailor Moon (namjerno ne koristim naziv Mjesečeva ratnica jer u Hrvatskoj je anime prikazivan dosta nakon što sam ga odgledao na satelitskoj).
GRIFFISU! :)
Čini se čudno na prvi pogled jer spajaju CG i tradicionalnu animaciju, ali već sam se kroz trailer naviknuo. Biće dobro.