Pravilnik? To je formalnost koje se nitko ne pridržava. Mi smo bez beda imali po dva ispita dnevno.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Printable View
Pravilnik? To je formalnost koje se nitko ne pridržava. Mi smo bez beda imali po dva ispita dnevno.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E al onak, stvar je u tome da se moraju pridržavati?
Lul ono, kad neki profesor nas tak krene zajebevat mi komotno svi odšećemo sa sata.
i onda se krenu nastavnici osvecivati.
svaka akcija ima svoju reakciju, upamti to. vise ce najebat oni kaj ce inzistirati na pravilniku neg profesori kaj ce testove odgadati
Da, svi bi da se profesori pridržavaju svih pravila dok ne dođu zadnja 2-3 tjedna polugodišta/godine :wink:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
wat did i say?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Sto je najgore, aljbanac je u pravu.
on nije albanac. on je pekar
STOP! :killyou:
Humor policija! Lose vam se pise!
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Kaj vas briga, ja sam spoznao, ne vi!= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Sutra test iz fizike, dobro da mi je to najdraži predmet. :)
Spoznao sam da me jedna cura škica i stalno promatra, a na blizinu se svaki puta zapilji u mene kao da je vidjela duha (ali doslovno tako izgleda), pozdravim ju na ulici po treći put, ona zanijemi i gleda u mene, ne pozdravi me nikada. :?
:)
Mozda jer tako izgledas?= Citat =:
Izvorno postao C
Onda je ona jedina osoba koja zanijemi kada me vidi, ali jedina. :nonono:
da APB postaje free...
Pozovi ju na ćevape i šampitu kasneje. Svaka cura voli besplatnu klopu...= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
pozovi ju na kurcolizanje i teoriju reptilima.
sve curice vole lizalice i bajke
Spoznah da mi engleski opasno saka :(
btw, I herd da tražiš kvalitetnu narodnu muziku.= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
Sve škole u gradu imaju neku glupost danas, bilo šta, nema ispitivanja, nema nastave, nekakva zajebancija, u nas sve ide kao i obično, pička im materina
To bi bio međunarodni dan učenika :)
I djelili su neke ulaznice za neki klub, kao afterparty lol.
Ufff, to je cak i prekvalitetno, ja trazim nesto ovakvo:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I da ne bi bio OT, shvatih da sam razbio završni iz računalne grafike ^^.
I da nam na fuxu sljedeće godine vjerojatno ukidaju blokove :(
O, rly?= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
5tvNO1d5k8I
WAIT, WHAT????= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
Kruže takve pričice (po kvartu vo no). Navodno ovaj novi dekan koji je došo želi vratit na staro, i to je već više ljudi reklo pa je možda čak i istina :(
To bi bilo iznimno loše :( Još mi samo to treba...
Ma bolje da ne diraju blokove, ali kad bi barem uveli da možeš položiti predmet preko kolokvija (što i je jedna od poanti bolonje) ...
Koje ismijavanje čovječe :rotfl:= Citat =:
"Howdy, Adventurer!" says the jovial man behind the bar. "I'm Bart. Bart Ender."
"Nice to meet ya, Bart. I'm <Player Name>," you say. "The Council says you need some help with something."
"Yup. We've got a bit of a rat problem, y'see. Whole cellar's just thick with 'em. I mean, sure, there are always rats down there -- rats are a crucial part of the fantasy tavern ecosystem. Our problem is that there are too many rats. I need you to figure out why there are so many of 'em, and put a stop to it somehow." he replies.
"So there are... rats... in the cellar... of the tavern," you sigh, "and I have to kill, what, like, ten of them?"
"This isn't a simple matter of 'kill ten rats,' buddy. You need to track 'em back to their source and put a stop to it, whatever it is. Here, lemme unlock the trap door for you. Careful. It's dark down there."
Neki ljudi ne zavrijeđuju živit!
:bravo:
Da mi je rođendan.
:D