Vjerojatno će spoilati neke stvari, i par misterioznih likova. Ali ne znam zasigurno, pošto nisam gledao još. Možda ipak da prvo pogledaš Fate/stay night.
Printable View
Vjerojatno će spoilati neke stvari, i par misterioznih likova. Ali ne znam zasigurno, pošto nisam gledao još. Možda ipak da prvo pogledaš Fate/stay night.
I ja, ne treba mi još ovo iščekivanje :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Što se novela tiče, stao sam na 13. danu i već tjednima mi se ne da dalje :(
Pogledo Ergo Proxy. Brezveze skroz, zanimljivu pricu su upropastili sa pokusajem 2deep4u spikama. I koji kurac u stvari, to se tako dobro sve moglo objasniti, a ne pokusavati biti artistican pa sve zamrsiti bez objasnjenja. Ostalo je sve vrhunski, animacija, muzika, atmosfera.
Eda, citam i JoJo's Bizarre Adventure, jako skroz. Dem gentlemen.
F/Z ti neće ništa bitno spoilati jer je u originalu prethodni rat jedva spomenut osim toga da se dogodio i koji su bitni igrači bili, iako će ti neke stvari biti jasnije što se tiče određenih likova u F/SN. I vidjeti ćeš kako je Shirou zapravo loš kao MC u usporedbi prema Kiritsugu.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Hm. Budem to ipak ostavio za lejter. :/
Nego, došla mi je konačno Serial Experiments Lain majica!
Samo koji kurac, jebeno je duplo veća od druge M size majice istog proizvođača koju sam ranije kupio. ;(
This:
http://toylet.net/4531894415763.html
Bil neko kupio da si ja lepo naručim S size? D:
Šta je tu čudno lol, imam XL majice koje su mi preogromne, imam XXL majice koje mi jedva pašu, te oznake ne vrijede niš.
To su brojevi za debele otakue, zato standardan broj M je u biti neki XL il sl. :D
Zadnja epizoda Ao no Exorcista je katastrofa. KATASTROFA.
Sotona se pretvori u divovska vrata i laserima uništava random lokacije po gradu, a Yukio se iz čista mira pretvara u golemu plavu vatrenu pticu i spašava dan.
http://ml.techyoshi.com/Smileys/default/psyduck.png
Dalje niti ne želim opisivati, toliko je loše. Znam da kvaliteta obično pada kada se ne drže mange, ali čak bi i ja mogao smisliti daleko bolji kraj od ovoga.
^Toliko o tome da gledam to.
Nego, kad će više onaj Guilty Crown ili kakoveć...
Bar ne zvuči kao rip-off Indexa... :(
Neznam, skeptičan sam nekako. Djeluje mi previše generično.
Idk bro, ali ak niš, art bi trebo biti fakat faptastičan.
Nije rip-off Indexa nego Code Geassa. :)
= Citat =:
The story takes place in Tokyo in 2039. After the outbreak of the unidentified virus "Lost Christmas" in 2029, Japan has been under the control of a multinational organization called GHQ. Ouma Shu is a 17-year-old boy who has a psychic power in his right hand. He can use the power "Ability of King" to extract tools or weapons from his friends. He has been avoiding making trouble for others but his life changes when he meets a girl named Yuzuriha Inori, a member of a resistance guerrilla group called "Undertaker", whose members pilot mecha weapons to fight against the government.
Loša sezona za sada. :(
Usput, IT BEGINS.
Premalo seinen/josei naslova u ovoj sezoni. Ali svejedno, nađe se dobrih stvari.
Chihayafuru je lijepo počeo, a Working je čak i bolji od prve sezone. Ika Musume mi je nekako meh, kao da gledam reciklažu prve sezone.
Jel provjerio tko Mirai Nikki (Future Diary)?
^Ja planiram, ali nešto sam lijen ove sezone. Općenito mi nije neki ukupni dojam... :/= Citat =:
Izvorno postao Raz
Inače, opet je u điru Saimoe. :)
Neoficjalni eng. sajt za glavni, japanski Saimoe:
http://www.animesaimoe.org/
Trenutni rezultati:
https://s3.amazonaws.com/SaimoeArchive/ ... urrent.png
Internacionalni Saimoe:
http://www.internationalsaimoe.com/
... Dissapoint sam jer je Kurisu izbačena u japanskom, a u internacionalnom nije ni prijavljena. Pa wtf. :(
Erm, počeo sam gledati ovo Wolf's Rain's Synopsis, zanimljivo je.
iz it good? voč ja sej?
Kakav Synopsis, šta?
Wolf's Rain je jako jako dobar.
k, onda nastavljam gledati.
Ovo mi je drugi put da gledam anime, tako da sam totalni njubek..imate što za preporučiti, ne više od 30 epizoda.
Blood, gore, raping, etc, etc.
Kad budes bio na zadnjoj epizodi, ~3 minute prije kraja prekini video i nikad nemoj zavrsiti te 3 minute.
Bit ces mi zahvalan, kraj je tada mnogo upotpunjeniji i ljepsi.
Berserk.= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Najbolji animeji su od 13 i 26 epizoda, tako da praktički moš gledat što hoćeš. :)= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Ima ona jako lijepa lista sa vrhunskim stvarima iz svih žanrova, neka netko ponovno stavi.
E a dajte sad meni neki light hearted akcioni. Al da nije debilan tipa rocket tits i uguu curica.
Ovaj mi je za sad najbolji.
Light hearted akcioni... pogledaj si Tetsuwan Birdy OVA epizode.
E i pogledaj si Baccano ako nisi. Priča ti je u Pulp Fiction stilu, tako da završava na samom početku i zatim se polako odmotava.
Hvala momci, preporuke spremljene sa strane. Sam da svršim ove vukiće pa ćemo vidjeti što dalje.
Kažem vam, tek se upoznajem sa anime. Nisu me nikad neš spešl privlačili, no u proteklih par tjedana uvatila me neka izrazita želja da si pogledam koji anime i tako to : )
Dobrodošao :friends:
Uđi kroz ona vrata, čeka te... dobrodošlica.
Hvala, hvala..
@Sonic; bolna i uzbudljiva?
Oh my god, pomoću
Tako je, sve spoilaj