Pa dobro ima tu tona posla, treba to naći, poslikati, urediti, nacrtati i sve to, nije to malo posla, uostalom radi na pilot epizodi serije istoga naziva :)
Printable View
Pa dobro ima tu tona posla, treba to naći, poslikati, urediti, nacrtati i sve to, nije to malo posla, uostalom radi na pilot epizodi serije istoga naziva :)
Da mi je ovo nakon dva vikenda prva NERADNA subota! Hell Yeah! :pray:
kul,captain je najjaci= Citat =:
Izvorno postao Jopax
S :D= Citat =:
It summons cancer
Da mi se instikt jebeno poboljšao. Ljudi kažu da sam paranoidan, ali zato samo ja i još jedan dečko koji me poslušao smo ostali nezapisani od strane pandura. Kako me pukne onda nekakav nadnaravan osjecaj, ko da me nista ne dira. Jebeno. 8)
Također, spoznao sam da sve vise i vise vjerujem u karmu... Sve se vraca sve se placa brate!
Zapisan od murje? Pa to ti je totalno bezazleno. Mene su jednom kao klinca zapisali usred bijela dan dok sam s bratićem sjedio na klupi. To im je posao. Sranje je jedino ako razbijaš uokolo, pa te otpeljaju u stanicu i onda te stara usred noći mora skupljat. Srećom pa sam tad živio 500 metara od murje...
Stvar je u tome šta je ovaj lik na kvartu spuca drugog u glavu i izbio mu zub, a ovome je stari bivši specijalac (a uz to sve je to počelo tako da mu ovaj nije htio dat za šitpu) . I svi ti koji su zapisani će morat ić na ispitivanje. Tako da i nije bezazleno provest par sati u stanici.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
A pa onda odmah tak reci da je bilo ...when the shit goes down... i spašavaj se tko može. Bolje se kloniti Hrvatske policije radi tog što je većina - ajmo to tako reći - "prljava" i nedo ti Bog da "nekog bitnog" drukaš...
Hell yeah, nova povišica od 300kn. :friends: :friends:
I, sad ti je plaća 300kn? :)
Da je tek 6 sati i da ću crknit ako si ne nađem neku zanimaciju :(
Da sad idem na rizik kod frenda,a u ponoc za Veneciju.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:|
Ne, sada mi je samo 3400 :(
Sve oke dok ima za kruh i mlijeko
Danas prvi put u životu nisam dovršio otvorenu pivu. Casual sam postao u svim pogledima. :(
OH NE!
ako si mali moderator dal to znaci da imas malog il da si patuljastog rasta?
Imamo smokića umjesto čune.
bobi flipsi na pipici
Da mi iz nekog razloga WoT beta ne radi. Jebo joj mater da joj jebo skup sa svim svecima govno jedno, dabog dati stara jebala starog pičko ružna deblina
EDIT: JEBO TI JA MATER GOVNO USRANO OD MORSKE VODE I ONOM KRETENU KOJI JU JE USPIO STRGATI PA JA SADA PATIM SA ZAŠTOPANIM NOSOM, KADA NAĐEM TOG DEBILA IMA DA GA RAZBIM I POPIŠAM U LUBANJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O.o you got hooked son
Ja: Say my name, bitch!
SCV: You're The Boz!
Doh!...oboje= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Jel to znači da ti je za tvoju visinu sasvim prosječan?
:eyebrows:
Da Warzone 2100 koje sada razvija community ima hrvatski prijevod, ovo će biti presjebano O.o
Da je jedno od jaja koje sam pojeo za dorucak bilo pokvareno i sad mi je muka pod predavanjima :yuck: ..ugh valjda ce proci uskoro
Da se jedva krecem od jucerasnjeg trcanja
Nisam bolestan, jej, a računao sam na izostanak iz škole, jej
da nds nejdem na predavanja da bi mogao ucitiUvod u uredsko poslovanje.
tako jebeno dosadan predmet da to nema nigdje....