Yep.
Printable View
Yep.
jako zakon animacije. preskočite prvih 33 sec ak vam se neda.
jebote illuminati i jebeni idioti po jutubu, kako su ti ljudi jebeno ignorantni, ama bas nista sta je ovaj lik reko nema nikakve veze sa nekim jebenim illuminatima
i ovaj lik je opisao cistu ekonomiju hrvatske, ogromni porezi, nestajanje srednje klase, pa ne vidis iluminate u nicemu igdje
Illuminati = vlasnici korporacija koje spominje.
SDP su Iluminati.
Olimpijske igre = Iluminati.
Britanska kraljica = Alien.
Ivo Sanader = Gušter.
Josipović = Križar Templar
Kako ti ne vidiš zavjeru?!!!
Josipović nije templar nego assassin~
http://www.experimentalhumor.com/= Citat =:
Izvorno postao Aerial
WAT.
Jep, imaju dobrih :D
:pray: :pray:
:pray:
kasniš= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Jebem ti boga hasni jel ti palo napamet da neki ljudi možda nemaju vremena 20 sati dnevno browsati 150 besmislenih stranica da bi bili u toku sa svježim random videjima i slikama.
kradem :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
:/
ima još 'fora' videa na njegovom channelu:D
nije= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
horsing 'round the city...
E, al ja sam u zadnjih 20 minuta pogledao jedno 30 videa zaredom s njegovog channela i doslovno vrištao od smijeha, sve me boli još. U životu se nisam tako jako smijao nečemu na youtubeu, pogotovo dok to gledam solo u sobi kao sad. Još jedan favorit:= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Yep, sinoć sam ih odgledao hrpu komada (mada ih ima preko stotinu na kanalu), gušio sam se na nekima :D :D
E kladim se da lik ovo radi potpuno gol jer nema šanse da ovakva sranja razdrkava po odjeći :D
*PAF* *PAF*
Al jebeno mi je što mu se svi videi zovu "How To" i neki imaju po milju pogleda, pa mislim da dosta ljudi koji nisu upoznati s ovakvim tipom humora sasvim slučajno nalete na njega, volio bi vidjeti njihove reakcije :D
:pray: :pray: :pray:
Jel lik fakat toliko otisao ful retard ili se zajebava? Reci mi da se zajebava
Prije dosta godina je on otišao full retard :D
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13076442_n.jpg
Gleda se u IMAXu
wat