Watch Dogs. Najbolja igra ikad.
Printable View
Watch Dogs. Najbolja igra ikad.
Upravo sam 15 minuti gledao tv u GTA IV i Ricky Gervais se rugao patuljcima i Stephenu Hawkingu. Do not know what to say.
Ja sam znao blejat tam u TV samo da bi Pißwasser reklamu vidio xD
Meni su od tih R* stvari bile najdraže radio stanice u Vice Cityu. Sve su rulale, al VCPR je baš bio žešći rulež.
Sve postaje gdje su imali neki Talk show su genijalne.
Probao sam malo Demon's Souls i uhvatila me depresija nakon sat vremena igre. Ovo će čekati neka vedrija vremena.
Ali barem sam vidio da su mi kontrole u malom prstu, Dark Souls je učinio svoje.
kupio Dead Space 1+2 u paketu na steamu, 5 evra
Super atmosfera, dobra grafika, inovativan UI i apsolutno odvratne kontrole.
Starim ili nešto, ne znam. Ide mi sve ovo na kurac. Hoću natrag first person ili odjebite s ovim over the shoulder glupostima.
Sa gamepadom su kontrole odlične.
Ubio Tower Knighta iz prve, jeben osjećaj. Uz njega se vratio i osjećaj iz Dark Soulsa kad se osjećaš totalno nebitno u igri. Sve je tako mračno, ti si tako mali, iz svakog kutka te nešto želi sasjeć, i štit mi je podignut 90% vremena. Horor, a ne rpg.
Also, Final Fantasy III.
Došao sam do Dwarven Cavea. Sad treba ubiti onog vragolana koji je ukrao nekakve Specijalne Trublje (tm).
Inače, igra se crasha u startu ako je pokreneš sa gamepadom. A gamepad podržava. Tj. trebala bi. Ili barem x360.
ffs :(
Cekaj da probas cetvorku, hu hu hu.
Dark fantasy, kakav horor. To što ste pice je druga stvar.
Igra je veći horror od novijih Silent Hilla, Resident Evila i svega što se svrstava pod horror.
Je, pica sam što sam igru prošao šest puta i uživao u svakoj sekundi.
Al ak kažem da je horror (pogotovo Latria), onda je horror.
Ubio i Armored Spidera iz prve :cool:
Ovdje se već vidi genijalan souls design, pogotovo sa otključavanjem onog lifta. Tako jednostavno i nenametljivo, a dobar dio puta bi skratio.
uzeo Resident Evil Bundle pa pokrenuo prvi na petnaestak minuta da vidim na šta to liči...kontrole mi se ne dopadaju no već ću se priviknuti na njih kad krenem to igrat...a voice-acting je toliko loš da je zapravo smiješan, al je zbog toga na neki način i zabavan pa se onda i ne može previše zamjerit igri - paradoks :)...
al čini mi se da bi moglo bit ok što se tiče atmosfere
Nadam se da igraš sa Jill.
S Chrisom je puno teže prvi put.
jep, Jill...ali to sam ionako samo isprobao, neću sad igrat RE, završavam RDR pa će konačno i Demon's Soul doći na red :)
Far Cry 3
Završio jedno Ubisoftovo govno pa ajmo na drugo. Za sada ok, iako bi silovao lika koji je odlučio uvesti RPG elemente. Još ajde oni skillovi, al' kada moram radi tobožnje imerzije ubijati svinje po mapi da mogu nositi više od dva oružja, dođe mi da napravim instant uninstall.
Stealth killovi su bili zabavni. Meni su išli nenormalno na jetra oni tornjevi za otkrivanje mape što Ubi fura u sve svoje igre između ostalih baljezgarija. inFAMOUS je imao sličnu stvar gdje bi trbao vraćatio struju u grad ilitiga isto tako otkrivanje mape. I to bi imalo smisla jer bi osim otkrivanja svaki put otključao novu moć i dok otkrivaš taj dio grada odradiš i mini tut da naučiš koristiti tu novu moć. I to radiš jedno 4-5 puta u igri i bok. A Ubi natrpa 20-tak besmislenih komada sa nekim šlampavim platformiranjem jer eto ajmo umjetno produžit igru. Ono otljučaš novi dio mape i onda sljedećih 10-15 min se penješ po tornjevima da se uopće počneš igrati.
Meni je FC3 sa igranjem isključivo na stealth način bio dosta zabavan. Nož, bow i takedowni cijelu igru. Je da je priča smeće i ima klasičnih Ubi gluposti unutra, ali baš sam ga s guštom odigrao.
Ubisoft plitkost svojih igara pokriva gomilom grinda, mini igrama i exploringom. U Far Cryu to mi načelno ne smeta budući da je dosta lijepo napravljen i oživljen cijeli svijet (vjerojatno kao i AC4).
Što se tiče stealtha, ima fora takedownova koji su dobro animirani, al' prejednostavna je to igra da to silujem. Ovako nema izazova, sa stealthom ima ga još manje.
igram Trine, valjda prvi platformer koji sam zaigrao od super mario-a na gameboyu ili onih prastarih s comodorca 64... uglavnom, ovo je i više nego dobro... predivna grafika, super soundtrack, divota... nadam se da je dvojka barem jednako dobra... savršeno za pustit mozak na pašu...
hahaha, "od super mario-a". kaze se "od super marija"
i nije exploring nego istrazivanje
lol
i mene bas briga, samo mi je smesno jer dok citam zamisljam nekog kako izgovora reci "od super marioa"
Da, tak i ja zamišljam.