Ali ovo stvarno nema apsolutno nikakve veze s black metalom :D Čisti Metalcore s natruhama groovea. Jedino ako ovo "black" nije bila pošalica na račun tamnoputosti Indijaca :D
Printable View
Ali ovo stvarno nema apsolutno nikakve veze s black metalom :D Čisti Metalcore s natruhama groovea. Jedino ako ovo "black" nije bila pošalica na račun tamnoputosti Indijaca :D
Ideološki koketiraju s black metalom jer pomalo zagovaraju "tamnu stranu", nešto ko Venom svojevremeno u kršćanskom svijetu. A sviraju mišung svega i svačega, čisto glazbeno je to istina najviše metalcore, mada ste vjerojatno iz mojih postova već vidjeli da mrzim podjelu metala na žanrove jer mislim da bi svaki band trebao iskušavati različite pravce, pa je najgore što im se može dogoditi da ih netko uokviri i onda tukci očekuju da će uvijek biti isti.
Je li Metallica thrash metal? Po meni je to najveća uvreda koju bi za njih mogli reći, no dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje, a i sami su se već navikli da ih trpaju iza bodljikave žice.
Volio bih da više raspravljamo sviđa li se nekome neki band ili ne, odnosno u ovom konkretnom slučaju kako vam se čini da indijski habitus može iznjedriti ovakvu brutalu. Meni je to fascinantno kao da u klaonici stoke puštaju Vivaldija.
Metallica je nekoć bila thrash, a zadnjih 20 godina je drek, ali to je drugi par rukava :D Ali jasniji mi je tvoj pogled sad, apsolutno se slažem da je glupo zatvarati se u neke predodređene okvire, ali to nažalost u metal svijetu čini jedno 99 % bendova.
Kako nebi, tu recimo ima dosta zanimljivih primjera:= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
http://www.metal-archives.com/browse/country
Vidimo da Indija ima zapravo stotinjak ovakvih ili još brutalnijih bendova :D A Death/Black Metala ne fali ni u Pakistanu, Nepalu, Laosu, Šri Lanki, Kubi itd. :D
Jedan od meni dražih Black bendova, koji zagovara teistički sotonizam (što je apsolutni debilizam, ali nadoknađuju to glazbenim dijelom), a dolaze iz Poljske, najreligioznije zemlje u Europi. Ima stvarno hrpa primjera takvih.
Imaju i Kinezi svoje pulene. Tengger Cavalry mi se posebno sviđa jer ne imitiraju previše zapadne uzore, pa se osjeti duh istoka. Ova pjesma je posvećena mongolskom ratniku, vjerojatno Džingis-kanu.
^ovo bi taman pasalo u neku nabrijanu fajter igru :)
Istina, a ujedno smo otkrili kako throat pjevanje dobro paše uz metal. Ideja za band, samo treba naći budističkog svećenika koji bi htio pjevat o vrani koja voli kopat oči ispred crkve nakon polnoćke.
Novi Motörhead dolazi.
01. Heartbreaker
02. Coup De Grace
03. Lost Woman Blues
04. End Of Time
05. Do You Believe
06. Death Machine
07. Dust And Glass
08. Going To Mexico
09. Silence When You Speak To Me
10. Crying Shame
11. Queen Of The Damned
12. Knife
13. Keep Your Powder Dry
14. Paralyzed
Jebački.
Erekcija.
Teško mi biti uzbuđen kad imam 20 albuma njihovih za odslušati :D
Dobro, čuo sam ovaj zadnji, i bio je jebački.
Dizajn CD-a me strašno podsjeća na Brutal Legend igru, možda neki isti crtač?
Jucer sma prvi put cul za njih i od onda mi se ne skidaju s usiju, zena ima vokal koji razara, ima u vokalu Dia, ima Halforda, Doro, malo Federice de Boni i jos toga.
Sad jos samo cekam da ju Arjen otkrije pa da ju na novom albumu stavi uz Floor Jansen, Anneke van Giersbergen, Russell Allana i takve :D
Heh vidis meni Airbourne šiša Down po atmosferi i iskrenosti :D , razlika u percepciji štaš.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Meni oba benda nemaju trunke identiteta ali muzika od Downa meni zvuci jako iskalkulirano, plus ko sto reko ja ne mogu to teksasko kotrljanje dugo slusat.
Kod Illegalsa, ja osobno, cujem jednu dozu iskrenosti bez formula i kalkuliranja koju kod Downa ne cujem, jebiga.
lolwut
kak ova pjesma ubija e.
neznam kako nisam prije cuo ovu verziju
Jel' valja njihov album od prošle godine, onaj prije mi je baš bio ljigav.
helvetios mi je ok, ima par dobrih stvari (luxtos, a rose for epona su mi bile najbolje kad sam slusao cini mi se)
Isusti kako je ovo prekrasan album, Drudkh je jedini black koji još uvijek vrtim na redovitoj bazi.
Meni Isengard u zadnje vrijeme paše.
Helvetios mi je odličan bio, ima dosta dobrih pjesama.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Sviđa mi se što je to concept album o Galskim ratovima.
Lol nisam predugo slušao black, baš mi smeta ova produkcija :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Live stream Rock in ria, za 25 minuta Slayer, u 04 su Maideni. :)
Avenged već bio?:(
http://i.imgur.com/2QJEaBp.jpg
Tracklist:
1. Plagues of Babylon
2. Democide
3. The Culling
4. Among The Living Dead
5. Resistance
6. The End?
7. If I Could See You
8. Cthulhu
9. Peacemaker