Ne, zvao se Mak (skraćeno od Marlon), ali ps1ho ga je tako prozvao :D
Printable View
Ne, zvao se Mak (skraćeno od Marlon), ali ps1ho ga je tako prozvao :D
:( I meni je ljubimac uginuo.Tesko je to,previse se covek veze za psa/macku,bude tesko posle.
Ne bi se baš reklo da tuguje, pogotovo jer stavlja smajli u svakom postu o Dževadu.
Prvo sam ti htio napisati da odeš u tri pm, ali nema smisla.
Da, stavljam smajli zato jer imam lijepa sjećanja na tog psa. To što mi se stegne grlo kad prođem kraj njegove prazne kućice je druga stvar.
My apologies.
Ajme Đevad... :cry:
Drž se Pingu:(
Žao mi je, znam kako je kada ti ugine pas. :(
koji kurac meni je dosta pasa uginula(jedan se čak objesio :pray: :pray: ) i nikad nisam nikakvu tugu ili nešto osječo. also umro mi je i deda prije 2 mjeseca i isto nisam imo nikakav sječaj tuge, štoviše sreće, jer prije bi umro nego živio kak je on živio u zadnjim godinama života.
Someone is pushing their luck
Upravo sam spoznao da je Ranger nadljud!!
Tebi je smiješno što ti se pas objesio. Nuff said.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Meni je psa nedaleko od kuće pobrao kamion dok je jurio neku kuju. Našao sam ga rastavljenog na proste faktore i lopatom utovario u tačke da ga maknem s ceste. Iako je bio pravi nevaljalac i često radio nepodopštine, svega se tog sjećam s nostalgijom. Sad imam dvije umiljate kuje koje mi idu na živce, jer su preposlušne i dosadne. Fali mi njegov pustolovni duh i nepredvidivo ponašanje. Kuje samo jedu, spavaju i ulizuju se svima, osim poštaru. Njega mrze više od ičega. xD
Aww, izgleda baš lud. :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
lol. šta bi je trebo plakat jer mi se pas objesio? btw tad sam još bio negdje 4. osnovne, osim toga taj pas je bio jebeno lud, i to totalno jebeno, ne onako uobičajeno ko svi muški psi, taj dan kad se objesio je strgo več jedno 2-3 lanca, da bi se išo tuč s psima koji su se cjepili kod veterinarske(preko puta moje tadašnje kuće), also zadnji lanac je bio za bikove, to su starom tipovi iz veterinarske dali, kad je ludi terijer i taj prepolovio, stari ga je tom polovicom povezo za balkon(negdje 1m iznad površine) i ovaj retard je tolko skako, tako da je napravio par krugova oko tog govneta na balkonu za koji je bio privezan i eventualno mu je lanac bio kraći od tih 1m visine od balkona do poda. epic pas is epic.= Citat =:
Izvorno postao GDra
Nije normalno da je to ikome smiješno.
Spoznao sam da na netu ima Abbey Road webcam, lul.
http://www.abbeyroad.com/visit/
šta je normalno?= Citat =:
Izvorno postao GDra
Neznam, možda ne smijat se kada tvoj pas umre?
da si ga vidio onak obješenog(skoro mi je sad bio typo ovješenog :)) i ti bi se smijo.
Brijem da tvoja obitelj nije baš sposobna u držanju pasa.
da e svi psi mi umiru jer ih moja obitelj nemože uzdržavat.
[quote=Rang€r]lol. šta bi je trebo plakat jer mi se pas objesio? btw tad sam još bio negdje 4. osnovne, osim toga taj pas je bio jebeno lud, i to totalno jebeno, ne onako uobičajeno ko svi muški psi, taj dan kad se objesio je strgo več jedno 2-3 lanca, da bi se išo tuč s psima koji su se cjepili kod veterinarske(preko puta moje tadašnje kuće), also zadnji lanac je bio za bikove, to su starom tipovi iz veterinarske dali, kad je ludi terijer i taj prepolovio, stari ga je tom polovicom povezo za balkon(negdje 1m iznad površine) i ovaj retard je tolko skako, tako da je napravio par krugova oko tog govneta na balkonu za koji je bio privezan i eventualno mu je lanac bio kraći od tih 1m visine od balkona do poda. epic pas is epic.[/quote:80jrby5d]= Citat =:
Izvorno postao GDra
:rotfl: :pray: LOL OMG
Još uvijek rikavam od smijeha :rotfl:
napokon neko normalan.
Baš je obješenjak taj pas.
Spoznao sam da mi Vedran već ide na kurac.
Spoznao da moram naći dobar razlog za komšiju da kog njega skinem 15GB podataka :>
15Gb,,sta skidas sinko bogte?
Usmena ispitivanja iz elekričnih instalacija graniče sa stand-up komedijom.
Iako mislim da se profesorica ne bi složila.