Vidio već i probao Betu. Stvar je prejebena.
Printable View
Vidio već i probao Betu. Stvar je prejebena.
Ne bi me iznenadilo da si ovih dana igrao simulaciju građenja nasipa.
Ahaha...ha!
Za 12 dana izlazi novi Farming Simulator. Mmmmmmm...
Možda će mu sada otežati platinu.
Igram God Hand na PS2. Zgazili su me jedno 20 puta u prvom području. I rike it!
God Hand je najbolja igra ikad.
Ali to je konzološka eksluziva. Razočarao si me.
Ali on ju igra na PĆ-u s emulatorom i mišom.
Your argument is invalid.
Igram Max Payne 3.
+ klanje je sočno sa i bez bt-a
+ animacije kretanja i ubijanja, al to sam mogao stavit i pod klanje
+ priča i likovi donekle
+ mjuza
+ leveli
+ bullet time
- cutscene se ne mogu preskakati uvijek
- ima ih previše za svaki k, a i onaj efekt mamurluka je uništio gotovo sav gušt gledanja animacija
- obvezno usporavanje u hod kad se približi vratima
- premalo oružja odjednom
- AI vjerojatno ni ne postoji, osnovne skripte za pucanje i to je to, kao i u prva dva.
- cover sustav je spetljan, treba to mnogo preciznije i fluidnije biti
- grafika previše muljava s blurovima i SSAO, pogotovo u daljinu kad gledaš, iako sam isljučio bullet time blur jer mi to nema smisla, najljepše je kad je kristalno čisto sve a usporeno
- Nema stripolikih cutscena, nema onog esktravagantnog patetičnog vokabulara koji je Max koristio prije za opis neke situacije i osjećaja, ovdje priča 'normalno', a bogami i prečesto.
Nekako je osobni dojam da je igra kao TPS super, ali mi fali ona atmosfera prva dva nastavka, ne paše mi setting većinu vremena osim onih flashbackova, ali to ne znači da leveli sami po sebi nisu bili super, samo mi za Max Payne igru nisu poželjni.
Spoznao sam da mi se brazilski portugalski jezik apsolutno gadi kompletno i najviše na planetu, ko neka prljava izopačena divlja verzija španjolskog koji je tako tečan i elegantan i zvuči puno sofisticiranije, ovi svi zvuče ko neki divljaci.
Stoga sam uživao ubijaći apsolutno sve što se moglo, i onu bandu odvratnu i murju i civile di god se moglo, da se moglo bacit nuklearnu na favele tamo, mislim da bih imao totalni boner.
Nakon što sam je završio, skinuo trainer, išao u favele, lijepo u hod prebacim i ko terminator u svakog po 1200 metaka tako da maksimalno se mogu iživit.
Mislim da imam problem. :D
Max Payne 3 je najbolji Max Payne.
Ljudi se žale da nije dovoljno mračan jer ima boje i sunce ali najmračniji je i najbolji.
Ma nije stvar u mračnosti nego jednostavno nema onaj noir feeling ko prva dva, trojka je izvrsna igra ali mi jednostavno fali taj filing. A i te nepreskočive animacije će definitivno bit negativan faktor kad budem mislio opet prelaziti, jedinicu sam jedno 20 puta sigurno prešao, dvojku nešto manje, obično ih oko Božića igram i to su mi baš onako savršeno isprezentirane third person pucačine. Trojka je bolja samo u osjećaju napucavanja, dok mi u svemu ostalome kaska iza, ili se uopće ni ne trudi poboljšati neke elemente iz prethodnika, dapače ni nema ih.
Mene je najviše smetalo mijenjanje oružja nakon cutscene. Nekad tih par sekundi znače život i smrt.
Koji točno element jednog noira ti fali? Mračna priča, destruktivan glavni lik pun cinizma, depresivna atmosfera, femme fatale. Jedina razlika je što se ne događa cijeli po noći što nije toliko bitno. Kad god čitam neke osvrte ne Payne 3 u odnosu na prošla 2 imam dojam da je ljudima "nema noir atmosfere" šifra za "nije mrak i nema kiše".
zasto kazes da je maksov recnik bio patetican u prva dva dela?
Mravojed, animacije su u igri da ne bi bilo loadinga. Nijednog.
Glupa tvrdnja.
pa bolje gledat animaciju nego LOADING (Please wait....)
mada nisam igrao novog Maxa tak da ne znam koliko je animacija i koliko valjaju...
Sve igre imaju loading. Tko brine za loading?
Ja bi radije gledao loading nego jednu te istu animaciju više puta za redom (ak više puta umrem na istom mjestu, jel).
Jer ponavljanje iste radnje i dijaloga za redom umanjuje im vrijednost.
Kao i igranje filmske igre odmah po završetku. Jednostavno ne ide.
Treba pričekat neko vrijeme da se opet zaželiš pa će biti bolje.
Zato sam sve Unchartede i The Last of Us prošao samo jednom. I mogo bi ih ovo ljeto ponovit (osim TLOU koji ću tek na PS4 kad nabavim).
Meni taj mamurluk efekt nije smetao. Naviknuo sam se odmah na njega i kasnije mi je jednostavno bio dio igre.
Nego sokole, odigraj Last of Us više bogamu :D
A ti si prošo na hard iz prve, jel?
nemam ga, a trenutno nemam ni para za kupovat igre (eventualno za neku siću, ispod 50kn)...do kraja godine ću sigurno nabavit no trenutno je malo kriza u novčaniku...
inače imam frenda koji ima jailbreakanu plejku i još nije odigrao TLoU, a ni RDR...glavno da je Black Flag prešao, biser
Pa kad je pirat.