Ass-kickS(hu hu hu)
Rula.
9/10
I ono bit će nastavak 100%, s obzirom na to kako je film završio.
Printable View
Ass-kickS(hu hu hu)
Rula.
9/10
I ono bit će nastavak 100%, s obzirom na to kako je film završio.
svaki film ama baš svaki film današnjice ima nastavak
Duboko se nadam da neće napraviti nastavak, a ako ga naprave, vjerojatno će ga upropastiti.
Inače, jedna od najboljih scena:
Slažem se .Film je vrlo dobar i nastavci bi bili forsiranje.Nemaju ti likovi baš nešto novo i zanimljivo za ponuditi.Guštao sam u svakoj minuti i jedva čekam blu ray .
Sin City
http://www.imagesforme.com/upload/c05e7593.jpg
- napokon sam ga pogledao iz trećeg pokušaja. Sviđa mi se naracija odnosno monolog glumaca, način snimanja je atmosferičan i originalan te samo boosta taj noir štimung, igra bojama unutar crno bijelog filma je također odlična, film zbilja ima savršeni stripovski štih, ali sve u svemu nisam impresioniran.
- Radnja je u najmanju ruku besmislena i jadna. Hrpa loših scena, sise, guzice i bespotrebna brutalnost (ziher Tarantinova ideja) samo masakriraju film. Film nema nikakvu dubinu, nikakvu priču, samo hrpa nabacanih scena gdje je cilj istaknuti nemaštovitost ubojstva, prekomjerno nasilje i golotinju. Svaka čast Rourkeu i Willisu, odlično su odglumili, ali to nije dovoljno. Ne znam da li je strip loš ili je samo ekranizacija stripa smeće, jedno od toga je...
5/10S- vizualni dojam ne može nadoknaditi za svu tu silu gluposti, ali može donijeti "prolaznu" ocjenu.
uf...ne bih se složio.Po meni je ovo , možda i najbolja ekranizacija nekog stripa.
Vizualno definitivno, ali onda mora da je strip loš ako uzmemo u obzir radnju :D
PS: Watchmen je bolje ekraniziran :P
5/10? :shock: Ti baš nemaš ukusa, jedna od najboljih ekranizacija stripova, vjerojatno i najbolja zajedno sa Spidermanom i X-manom. Drugi Millerovi radovi i nisu baš tako dobri, 300 je nekako bjedolik (mada ni sam strip nije tako dobar, patriotizam izvire na nozdrve) dok je The Spirit bio izuzetan fail ali opet, nastavak Sin Citya se čeka i to od onog trenutka kada sam pogledao prvi dio. Film je odličan u najmanju ruku. Da si i dotakao stripove znao bi kako je ovo tek dio serijala. Svašta Bartuče.
Watchmen je lošiji u usporedbi sa Sin Cityjem. Ne znam, Watchmen je naporan za gledat. Odličan, ali naporan.
Sinoć sam pogledala Daybreakers.
Onak, komedija. :D Kad je onaj frajer raširio krila, u glavi mi je bila facepalm slika. :rotfl:
Dajem 5/10. Al samo zato jer Ethan Hawke glumi glavnu ulogu. :oops:
Prvi post na 49. stranici
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Žalosno :(
Jooooj....
Bartuc, srce... :( Da se nisi malo zaigral s tim?
Transformers možda 6/10
Iron Man 7/10
National Treasure 1 i 2 8/10
I Transformersi i Iron Man su mi odlični, al ne zaslužuju tolko velike ocjene. Al ajde, kužim, Megan Fox i tak to. :p Doduše, ona meni uvijek u licu izgleda nekak zmazano, kad god ju vidim. :s
Thought so.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Preloše bartuče, preloše.
ajme :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
transformersi su mu 10/10 a 5x bolji iron man 6/110,tužno.
Dobro ljudi, to je bilo prije dvije godine. Možda mu se mišljenje promjenilo :?
Da, ajmo sad svi jadikovat zato jer ima drugačiji ukus za filmove. :(
Transformersima je dao 10 zbog Megan Fox. :D
Lol, pa jesi vidio njegov post o Sin City-u?= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
E. I?= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Sva četiri su žešće smeće. Al Ironman ima RDJ-a.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Neg zbog čega :D A i to je bio prvi čistokrvni SF što sam u kinu gledao, tako da je overhype radio - veliki ekran, odlični zvučni i vizualni efekti itd.. Danas bi Transformerima 1 dao 8/10, Transformerima 2 6/10, a Iron Manu 7,5/10. Transfomeri i Iron Man su akcijski SF filmovi, od njih očekujem da budu akcijski SF, svaki pokušaj uozbiljavanja radnje (Iron Man) samo narušava tok filma (previše priče, premalo akcije i SF-a). Ako želim priču, sigurno neću taj dan gledati SF žanr, uzeti ću misteriju ili triler.= Citat =:
Izvorno postao Helena
Ali još nitko nije dao niti jedan jedini argument što je toliko dobro u Sin City-u osim stripovske ekranizacije. Evo, objasnite mi radnju/priču iz filma, ukrasite je koliko god želite i umijete, baš me zanima da li ćete uspjeti napraviti zanimljivu radnju iz toga. Puno mi znači fenomenalna ekranizacija ako je film gore-fest zamaskiran u ozbiljni Noir setting :(
Svaki film koji pogledam argumentiram (gotovo u svim kategorijama) i onda krenete pljuvati po meni bez argumenata. I onda sam ja loš :roll:
Pa niš, film je samo preslikan strip. Hoćeš-nećeš.
Od takve stvari očekivati nešto smisleno je suludo. Isto i od Watchmena. Onako, ne znaš tko je manje talentiran, Miller ili Moore.
Bartuc, kužim da ima dobre sise, al ono... Ima puno zgodnijih glumica od nje. :(
I to vodi do toga da je strip loš. Ili kako kaže Bull, da će biti još nastavaka, ali to ne umanjuje činjenicu da ovaj dio stripa nema radnje. Tri vigilantea rade kaos, svašta...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
EDIT:
@Helena, definitivno, pogotovo kad sam vidio palčeve prije par tjedana :D
Ja sam Sin City shvatio kao pokus redatelja koji se kasnije pretvorio u umjetničko djelo. I to masterpiece!= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Al dobro, o ukusima se ne raspravlja.
Ja sam danas gledala Wall E opet. Jednostavno ga obožavam. Ona scena kad ju prati okolo, kad svira La Vie en rose je predobra.
Imaš u Profilu stripove. Prelistaj ih kad budeš u prolazu. Nema veze s vezom ta stvar. Grozota za oči.
Nitko nikad nije čuo za SinCity dok nisu snimili film. A on je dobio pozornost zbog scene s Albom u kafiću.
Tak da ono.
Meni je film oke doduše. Kul je.
Fala bogu da to nikad nisam gledao.= Citat =:
Izvorno postao Helena
NISI GLEDAO WALL Ea?!!! Marš gledat. Wall e rula. :pray:
A da Rudeboy, ti si prekul za dugometražne animirane filmova. Oprosti što smo zaboravili.