Nije , sada gledo na youtubeu, malo izgleda ko da su mu kosti iz svojeg mjestaiskocile, ali barem ide stepenicu po stepenicu, npr. na gta sa ide normalno, ko po ravnom( igra je odlicna, i jedna i 2.)= Citat =:
Izvorno postao Dujma
Printable View
Nije , sada gledo na youtubeu, malo izgleda ko da su mu kosti iz svojeg mjestaiskocile, ali barem ide stepenicu po stepenicu, npr. na gta sa ide normalno, ko po ravnom( igra je odlicna, i jedna i 2.)= Citat =:
Izvorno postao Dujma
Boga ti daj ti meni neka hoda na koljenima samo da mi je igrati :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
LOL... ma glavno da ce izaci igra!! time jos bolje sto je u 12 mjesecu, mozda c biti i bozicni popust!= Citat =:
Izvorno postao Dujma
Pa i ti se nakrivis kad skreces u trku :P= Citat =:
Izvorno postao Dujma
...Kad kompoivi imaju puno jace procesore pa ih mogu vise opteretit :roll:
Ja moram da kupim komp i stara mi rekla kupit ako budem ucio. 11 mjesec ce sada a ja samo dvije ocjene imam i nista neucim :rotfl:= Citat =:
Ma ko je jos vidio ucit :rotfl:
Starci seru, danas mi izmako flat, para se nema ni za PCP :-x
Neznam sta cu sa sobom kad mi je komp skoro u muzeju :cry:
Moj fosil xD Stopa mi tetris xD :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
HAHAHAHAHAHAHHAHA, jebenica... ja bi svojem trebo RAM pojacati za gigu... valjda ce ostati nesto od GTA 4... :P= Citat =:
Izvorno postao Dujma
Ja moram nabavit jos jezgru u procu xD, treba mi jos +300 oznaka na grafi xD i jos giga rama.
Nada umire posljednja :D
Ma nije sve tako crno... barem meni, igrat cu na low postavkama, onda nadograditi komp... ako imas dosta jaki comp da ti vrti gta sa na maximumu, onda ce ti vrtjeti i GTA 4 na low !!= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Meni stopa GTA SA na low :)= Citat =:
Ja imam pola min konfiguracije.Moram ubacit još gigu rama,kupit novi HD(koji je uplanu od prošlog tjedna) i novu grafičku.Od toga kupujem samo HD jer ga namjeravam i za buduća vremena koristit a ovo dvoje nit u ludilu.Ništa ako bude pokretalo super ako ne ništa.
Ma meni treba jos pola gige rama i moja ce beba vrtjet GTA 4 :D .... na low :(= Citat =:
Izvorno postao la50
Problem je sto mreni i SA nece na max XD neam rama ni za njega.= Citat =:
Prije cemo ustedit pare za kartu pa da se skupimo svi u zagrebu pa obavimo onu pljacku :P
= Citat =:
lol, yeah right... kaj si vi umisljate... mozes igrat samo QUB3D u bircu...
Ja se malo sprdam :D
moći ću ga vrtiti na low :(
ako je na ps3 super grafika ond mislim da ce na kompu biti bolja :rotfl:
jedva cekam
LOL, posto sam vidio kolka je grafika na konzoli, a na compu ce biti bolja-one min postavke ce postati vece(vjerojatno)...= Citat =:
Izvorno postao Lenkota
TO SUPER!!!! :pray: :pray: :pray: haha ima Boga...= Citat =:
Izvorno postao Quiet Riot
Odgođena?
A majku mu! Isteći će moja 3 mjeseca flat-a.
Pa sta? :?
Ionako ces se morat prosetat do trgovine :P
Ma daj, sto je nakraju, odgodjena samo za SAD ili i za europu? :?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Svaki naslov je za klasu bolji od prijasnjeg... gle npr. GTA 2 , kolko je bolji od jedinice, san andreas kolko je bolji od vice cityja, a vice city je odlicna igra!!= Citat =:
Izvorno postao mehekek
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ja ne kupujem igre. Samo ih... dobivam. 8)
Da... ni ja nisam kupio ni jedan GTA nego sam ih.... nabavio. ali GTA 4 moram imati org!!!= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ali ak nebudem stigo(ak budu rasprodani) onda sam u galibi.
Pazite sta pricate :?
Neznam bas da ce rockstar dopustit da pomanjka igara u trgovinama jer ovako kako im je islo sa PS3 je nesto nevjerojatno :roll:
Gle ovo ti je hrvatska, a ona ti je rockstaru pri dnu ljestvice "darivanja" igara. Ak znate kaj mislim.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
O, jasno, shvaćam kako je lijepo imati Collectors edition takve igre, ali ja ću radije ovako :)
Za opvo sakupljam pare vec pola godine... nece biti problema! :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
lijepo je kad dobivaš skupe darove... :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA, kada bi dobio.... ne dobivam nista, samo za bozic i rođendan.= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
e ovo bode oči. ne zaključuj tako napamet, nemamo svi isto mišljenje. npr meni je vc puno puno draži od sa :wink:= Citat =:
sa mi je bio dosta promašen tematski, i nisu mi se sviđale one wannabe rpg kerefeke
Da tocno... meni je bilo tak kak sam napisao
A meni se pak nije sviđao vc, pgotovo zbog onih glupih rupa u igri kad nemaš kaj za delat, i sam se voziš okolo skupljajući lovu da kušpiš neke buisnise kako bi mogao nastavit dalje igrat, a to ti nitko i ne kaže...= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
that's the whole point. 100 ljudi 100 ćudi :)
Nijedan GTA više neće ponudit ono što je ponudio VC. To su bile 80-te na 2 CD-a. Atmosferom, okolinom, pa i pričom. Ja ipak radije igram SA jer me je živcirao sustav ciljanja u VC-u, a volim vidjeti ruralni prostor u GTA-u.
upravo to, to si odlično rekao...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ja nisam 80's man :D
Ti si... white gangsta http://i111.photobucket.com/albums/n...eadbangGif.gif= Citat =:
Izvorno postao RIDER32