Da ih bar ima više svake godine.
Printable View
Da ih bar ima više svake godine.
Dialeri rade samo na 56kbps starim modemima? Na ovim novim adsl modemima hardverski im je onemogucen rad? Moze netko pomoc, treba mi info, guglanje je zakurac :cry:
Dialeri, kao što ime kaže bili su namijenjeni da ti dialaju konekciju i kad ti to ne želiš trošeći ti pare, a danas kad se ne mora dialat gube svrhu. Eventualno možda postoje kakvi slični programi koji troše promet bezveze i tako.
Znam za svrhu i nacin djelovanja, jedino ta mjera prevencije me je interesirala posto mi se cini da sam negdje to procitao (hardversko ogranicenje). Hvala :)
ZAŠTO MI SENATOR ŠALJE MEJL I JEL' TO SAD ZNAČI DA ĆE MI UPAST NA KOMPJUTOR?!!!111= Citat =:
Thank you for contacting the office of Senator Johnny Isakson. We have received your question or concern. If you need immediate assistance, please call the Washington office at xxx-xxx-xxx...
Pa ti si osoba od velike važnosti za američku vladu.
Samo se pravi važna jer si je dobra s Đonijem.
Tako je! Sve vrvi od važnosti, garant' ću puknut' :D
Ako mijenjam proc i matičnu, moram li raditi reinstal winsa ili postoji neki bezbolniji način da to odradim?
U 90% slučajeva kad mijenjaš chipset moraš reinstalirati Windowse :)
:( Nadao sam se da ću moći to nekako izbjeći... Ipak, hvala na odgovoru. :)
Sjećam se vremena kad sam iz nekog čudnog razloga uživao u reinstallu windowsa i radio to svakih 2 do 3 mjeseca.
Trenutne Windowse imam instalirane preko godinu dana i nije mi na kraju pameti da ih reinstaliram.
A sad ih je tako jednostavno za reinstalirat ;(
ja sam to radio bukvalno svaki mesec, bukvalno sam bio skoro opsesivno kompulzivan što se tiče održavanja kompa, sad ni antivirus da apdejtujem :(
Odakle ti izronio bogova ti.
de si druze
prva ljubav zaborava nema <3<3
Sta je web pretrazivac?
Isto što i web preglednik i web browser.
Vidis to sam i ja mislia, al recimo na wikipediji kaze da je zapravo sinonim za trazilicu. A spominje se u oba konteksta ocito, ima ko mozda rjecnik? :)
Krivo.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Pretraživač= tražilica= search engine-> google.com
Preglednik (nekada i prebirač)= browser-> Firefox, Chrome, Opera.
Prebirač :pray:
Jako često se web pretraživač koristi kao sinonim za web preglednik, što mi nije nelogično jer se browser može prevesti na oba načina. Čak i u literaturi koju imam na faksu se nekad koristi taj termin. Baš ću ići provjerit u rječnik Hrvatskog jezika dal se spominje.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Rječnik Hrvatskog jezika, jel? :eyebrows:
Pa da, zanima me baš što je pravilno. Ovo tvoje je logično, ali u praksi se baš ne koristi.
Svaka čast što si mi našao gramatičku grešku. Častim pivom drugi put.
Pravopisnu.
Ok, to su več dvije.
Več, a?
Enikejs, znam to jer nam je jedan profesor (ljubljeni Stôjanov) pričao o tome. Mislim, nije da je manga ili nšeto takvo: http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... yskVzScC6Q
fukyea :D= Citat =:
Izvorno postao Portada, 2009.
To su već dvije, valjda ne bude i treča.= Citat =:
Ok, odsad ispravljam ljude kad mi kažu da koriste Chrome web pretraživač.
Ja kažem Bowser
http://mascot.crystalxp.net/png/flas...owser-2727.png
http://i.qkme.me/1t0m.jpg= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
prosao JiR i html= Citat =:
fala kurcu pa ga vise nemam nigdje.
uzasan profesor i seljacina 3. klase
Ane :D
Ovak', evo još jedno garant glupo pa ga tu stavljam.
Snimih sa Dxtory-em nešto gameplaya, skroz sitno nekih 6 minuta i sad kad to gledam u VLC-u, GOM playeru il' classicu vidi se slika al' nema zvuka. Kad gledam u Windows Media, ima zvuka al' slika se smrzne i crasha se program. Znači, audio je snimljen. KAK TO SPOJITI?
Uploadaj svejedno pa ako youtube to ne uspije sredit, ono uvijek mozes obrisat :|
Mislim da i hoću, al' svejedno bi htjela znati za ubuduće što napraviti. Da ga bar znam sinkronizirati pa da mogu kasnije editirati stvari normalno.
Snimaš s čim? :D
Fraps or GTFO.
Nema šanse, ovaj program mi izbacuje bolju sliku i nema trzanja/usporavanja, a inače je zvuk bio sasvim kul dosad. (čak i kvalitetniji nego u Frapsu)
edit: dok sam ovo tipkala, Pingu mi priča sa tevea u pozadini. Hihi.
I be famous. Kaj je bilo na programu? :)
Idem baš vidjeti kako funkcionište taj program. Inače, ako staviš "record in half resolution" u Frapsu dobiješ jako bolje performanse. True story ^^
Sad sam malo kemijao...
Kad pokrenem snimljeni fajl u VLC-u, ima zvuka ali nema slika i VLC javlja grešku, ali reproducira fajl. Kad otvorim u Vegasu sve je OK, iako ima ogroman DXTERY.COM natpis na sebi.
Po pitanju resursa... Igra bez snimanja: 110 FPS-a, Dxtery 45 FPS-a, Fraps half size video 60 FPS-a. Meni fraps i dalje bolje radi :)