Nije bio pri kraju wotlk. Tada se i hc pugo. Al dok je tek izasao,da. Mogao si mozda s pugom prva 4 bossa i to ak je bila dobra grupa inace...= Citat =:
Izvorno postao SHODAN
Printable View
Nije bio pri kraju wotlk. Tada se i hc pugo. Al dok je tek izasao,da. Mogao si mozda s pugom prva 4 bossa i to ak je bila dobra grupa inace...= Citat =:
Izvorno postao SHODAN
TBC dungeoni>Vanilla= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
evo stigla mi Cata i ja nju odma turnem instalirat, odem van po drva, vratim se i sad skida neki klinac od 8 gige ? koji je to klinac ?
kaj ni dosta kaj mi je pojelo 5 gige za onaj patch, 11 gige za instalaciju i sad još 8 ?
Strašan si, ne trebaš ništa inastalati već samo aktivirati.
Sve ti lijepo piše di/šta kako na lančeru, tako i na stranici.
O dragi Isuse!
Zaslužio si.
ma di piše ?
EDIT : nvm evo dela ^^
Ae, tako i meni. Rekord u instalaciji, nekih 5 sati je trajala.
I onda po završetku počne skidati još 6 giga.
Ossom. :D
Enivej, mislim da ću rerollati za Cata neš drugo. Malo mi je naporan više shaman i alijansa. Vrijeme je za gay paladina i pvp server.
faction change - dwarf GG =)
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
ma skidalo mi se to nekih pola sata, i onda sam ošal upgrejdat acc, i nisam moral dalje to skidat
btw rerollar sam worgrena, fora su
O jebem ti pugove retardirane da ti jebem, sve sto pokusavam je napraviti jedan daily hc. Jedan. Imao sam 6 pokusaja i jos ni jedan nisam dovrsio
Guild runovi ^__^
ja evo završio Mount Hyjal :D predobro svaki kvest čitan, sad sam u Deeholu dosadno za popizdit, dosadni su mi ovi earth gianti, početak mi je još bio dobar sa onim cepelinom, ali ovo sad majke ti jednostavno samo klikam accapt/compleat q
valda mi još malo ostalo...
Mozda si ti kriv. :D= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Taj Cathaclysm je izašao nedavno, dobio je na gamespotu 8.5 znači da je dobar.
Da, ja sam kriv sto se dps nezna maknut sa ground aoe spella i moram potrosit pol mane na njega i ofc nestane mi mane za one bitne stvari ^^= Citat =:
Izvorno postao HrcaPrca
Bas to. Ti im moras reci,pokazat da se maknu. :D= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
A ono, prije svakog bossa se uvijek pita jel ima netko tko nezna taktiku, ocito svi znaju sve i ja failam :p
ma najgori boss ikad mi je stonecore prvi boss, igram kao tank al tu se wipe s pugom da se zaseres ostali bossevi su prelagani skupio pola achi vec za hc :D
evo odigral i ja Stonecore, i onak lagana instanca, jest da čekam na ulaz po pola sata, al do sada sam svaki put prešal, ništa posebno, tank and spank
Normal ili heroic?
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
normal :P ^^
I mislio sam :p
Ja sam danas napravio neku džunglu.
= Citat =:
Izvorno postao flander
ma normal je tank i spank, mada i hc je tank i spank , ono meni item lvl 349 al na tom bossu znam wipe samo tako i grim batol je teski 3 boss ekipa ne kuzi da ih mobovi ne smiju doc do njih pa onda jos na to breath i wipeova samo tako dobis
ma da sad je vec ok al na pocetku cate znao imat po 10 wipe po bossu -.-
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
EDIT: Šupci iz Hp Expressa dolaze s mojom catom u utorak
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8320608_n.jpg
evo simbolično ^^
gz :D
= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Cthun>>>>all
Ja nisam nikad došao do C'thuna, ali što je svima bilo toliko epic kod njega?
Kolko znam cijeli je bio zbuggan i nemoguć za skinut.
stvar je u tome sto to nisu bili bugovi...
i four horseman je bio jebeno tezak. zamisli na cthunu; imas 40 ljudi, svatko u svakom trenutku mora znat gdje mu je pozicija i sta radi, moras bit jebeno uigran i jos jebenije gearan. Cak sam u tbcu iso par puta na njega, nijednom ga nismo srusili.
Cthun trash mi je bio očajno težak, mozda tezi i od bossa :rotfl:
Dobro danas ekipa faila AQ achi runove xD.
Što bi tek bilo da stari naxx postoji...
sram me rec da sam wipeo na Twin Empsima s full 80 grupom XD
al ajde, i bacanje AoEa ko majmun je za ljude :rotfl:
Stigla Cata fajnli, 85. hir aj kam!
meni sutra stize, zvala me ona zena i algoritma, ima seksi glas
digao 85lvl :D ima rip off qvestova kolko oš :D
recimo sad sam doša u Twilight Highlands i qvest sa Dragonmaw :
This is madness !!
MADNESS !?
THIS IS...
DRAGONMAW !!!!!
:D
The First Rule of Ring of Blood is You Don't Talk About Ring of Blood XD
meni je najjači bio Harrison Jones xD Uldum je precarska regija
Onaj dwarf u Highlandsu mi je zakon, Flintlocke :D
Kao, plan za srušiti zeppelin od Horde..
Doc Schweitzer says: Flintlocke, if we have a big giant cannon, why don't we just shoot ... a cannonball?
Fargo Flintlocke says: Bah, predictable! They'll see it comin'!
Fargo Flintlocke says: But once ol' [player name]Shere blasts through their bulkhead in a hail of splintered wood, blood, and phlegm then starts crawlin' across the deck with both legs broken, oh aye, they'll not see THAT comin' by a sweet mile, no sir!
Fargo Flintlocke says: It's almost here. Get ready!
Fargo Flintlocke says: She's here! Get in that cannon, damnit! Get ready to fire!
Ovaj dio s polomljenim nogama me odvalio :D
si čito Flintlockea? :rotfl: