da jos samo 2 dana i odlazim iz ovog usranog grada.
Printable View
da jos samo 2 dana i odlazim iz ovog usranog grada.
Da jedva čekam vidjet District 9.
:pray:= Citat =:
Can mainstream Hollywood ever produce something this fresh? Is it even possible? Whether or not the scions of Tinseltown can truly duplicate Blomkamp's feat is irrelevant. He's set a new gold standard for genre filmmaking, and reminded us that even the humblest science fiction film can rise to heights that put the Michael Bays and Stephen Sommers of the world to shame.
da, sada rekreativno, ergo, kad mi se da, fejlao sam muzičku i tak to.= Citat =:
Izvorno postao m777
također,sviđa mi se plot poprilično= Citat =:
Izvorno postao Raz
Koliko dugo sviraš, i koliko dugo si išao u muzičku? I koliko dobro sviraš?= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
4 godine, 3 razreda cijela, 4. pola, znam osnove, no nisam dale, znam odsvirati prvu stranicu fur elise (vjerojatno jedina stvar koju sviram a da je poznata), al dalje sakam i nemam volje. lijeno sam govno i to mi ne ide u korist. zašto?
Jer ja sviram (nazovimo to tako) pa me zanima. Možda mi možeš pomoći i tako, jel...
logiraj se na msn. vidjeću što mogu, al preporučam ti daleta, on je pro.
Spoznao sam da obožavam bizarre sekciju Sankaku complexa. :pray:
:pray:= Citat =:
Rapist Charges Victim: “She Didn’t Tell Me She Was HIV+!”
A man is pressing charges against a woman he is accused of raping, accusing her of not informing him she had HIV.
The man apparently had sex with the woman at his residence in Helsingborg, Sweden, after the pair took a taxi there.
She alleges he lured her back to his apartment with a promise to give her the fare, then raped her. She allegedly begged him to use a condom, but he refused, and only relented and released her when she told him her children were waiting for her.
He alleges she was a prostitute who he drunkenly paid the equivalent of $500 to have sex with, and only pressed charges against him to avoid charges stemming from potentially having infected him with HIV, as she was HIV positive.
The man has not been confirmed as being infected.
Lol, nedavno je bila jedna u kojem je lik kada su mu plavci uletjeli u stan, za skidanje child pr0n slika optužio svoju mačku :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Spoznah da se ponekad isplati pogledati u nocno nebo. Vidio sam par meteora kako izgaraju pri ulasku u atmosferu. Vrlo zanimljivo, samo kratko traje.
Moja mačka je hakirala sve banke na svjetu i tako stvorila krizu :(
Spozno sam WOW.
= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Ja ne mogu jer je oblačno u Zagrebu,I'll try my luck later.
Inače danas je vrhunac.
Jebem ti oblake,ja zbog toga još budan a nemogu gledat :(
Edit: jebem i cenzuru
Suze Svetog Lovre. Obično se to događa svake godine u ovo vrijeme. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Spoznao sam za divotu zvanu ''minus''
Spoznah da napravih poveći UPDATE u temi TDU2
Ja sam jedan od njih. :P= Citat =:
Izvorno postao n3r3o
Spoznah da sam failao namjestiti datum na Winsima, po meni je danas trebao biti 20.8. :(
Da su lude 70-e predobra serija.
+1. :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Tek sad sam otkrio Electric RetardSstripove, prebolesno nešto. :D
Da Mesić ima hebena muda... ili je samo skrenuo pred kraj mandata.
Dva-tri su me nasmijala, ali ono, vecina je random MS Paint gore :(= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Čovjek je počeo svađu s najvećom mafijom na svijetu...
:(
A autor trenutno radi na igri Link Dead (zaduzen za grafiku), koja bi navodno trebala naslijediti Soldat.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
E, grafiku radi taj isti tip. :)
Gg, nemam pristup internetu na poslu jer se nesto sjebalo na kompjuteru na kojem radim kada sam prespajao monitor. :(
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
http://www.oglaf.com/noblesse-oblige.jpgS:rotfl:
Hvala ti arby :pray:
Arby je niži bog :pray:
Sporo zamjecujete. :)
Gadovi. Sad je postalo mainstream i više nije kul.
Više sam iznenađen činjenicom da netko zapravo gleda moj profil. :)
svaka ti dala Arbiteru!
ne mogu se prestat smijat! :rotfl: :rotfl:
Kada padne noc i postane ti hladno ti se sjeti mene jer ja švercam deke iz Turske u pola cijene.
:D
http://store.apple.com/us/browse/home/s ... co=MTE2OTU
Pecto kuna
:(
Warhmmer 40k The Dark King - The Lightning Tower (Audio Book) owna, fakin' owna. Totalno. Boguje.
u tom slučaju idem u japan po besplatnih 8gb ;Đ
Nda, vjeruj mi, ne želiš znat kakav je. :(= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
stigla ti je. umri :@
Sutra mi je rođendan. Starim. That sucks!S:thumbs1:
Babo. :)
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R