No, no dečki, ne studirate samo vi na teskim fakultetima... :P
Printable View
No, no dečki, ne studirate samo vi na teskim fakultetima... :P
Misliš da ja nisam lijen? Dobrodošao u klub. A ja sam guildmaster kluba :P= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mogu ti ja biti zamjenik? :)
Ako ima mjesta za još jednog takvog ... :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Count me in boss :)
kako je ovaj forum dosadan kad su svi prijateljski i "what up mate!" raspoloženi :'(
Odi u kurac.= Citat =:
Izvorno postao N.I.B.
Bolje? :P
Ja sam se jednom popišao u gaće po noći jer sam bio prelijen ustati se i otići na WC. Mislim da i tu zaslužujem predsjedničko mjesto :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
:pray: Ako je to istina, ja ti se klanjam i prepuštam ti mjesto guildmastera :pray:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ali još uvijek ti odbijam priznati status nolifera.
Oprosti, to nije za predsjednika. To je jednostavno... loše :P
Onda bi moj mali brat bio bog ljenjivaca ili nešto. :(
Barem se nisi popišao u video rekorder. :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
[quote=Arbiter of Change]Barem se nisi popišao u video rekorder. :)[/quote:3sq7yymj]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":3sq7yymj
Mislim, priča je malo dublja:
Usred noći sam se probudio i osjetio kako mi se piša. Pošto mi se nije dalo, ostao sam ležati u krevetu. Uto sam zaspao i sanjao kako idem na WC. Go figure what then happend ^^
Dogodila mi se ista stvar jednom :D :rotfl:
OK, OK. Touche. :)
Ja se nikad nisam popišao u krevet ali jedan put kad sam išao kod prijatelja, bio sam u liftu a strašno mi se pišalo pa sam tu obavio :D
:shock:
Mislim bolje tu nego u krevet
:o
Možda to i nisi baš morao podijeliti s nama.
:pray:
I neka je jadna čistačica to morala čistit, ti si isti kao neki lik u zgradi mog frenda koji kada se vozi liftom drka sam na sebe pa svrši na zrcalo u liftu, i čistačica mora čistit, jadna žena. Ti si prostak, srami se, treba ti se neko posrati na tipkovnicu pa ćemo vidjeti kako ćeš se osjećati dok to čistiš.= Citat =:
Izvorno postao Strmi
Ovo je sve bolje od boljeg xD
Nije vama dosadno u Rijeci ^^
Bičam po mom kompu kod kojeg zna nestat zvuka, već me ulovila trta da sam starom zvučnike uništio :(
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ovo me sjetilo na jednu epizodu south parka kad se neko posere u pisoar i onda im mr garrison objašnjava kako bi bilo da oni to moraju čistit a svi se smiju.
:rotfl: :rotfl:
Ah da gledao sam Best episode ever
Nakon natječaja za boga lijenosti i disertacije o moralnim problemima pišanja po liftovima, malo ću se vratiti na temu nogometnih pizdarija, huligana i to.
Naime, iz prosvjeda Torcida objavila da neće prisustvovati idućoj tekmi 'ajduka. Brijem da ih baš cijela zemlja sad oplakuje i traži ih nazad, i sami igrači se zaklinju da će igrat ko svjetska klasa samo da se vrate ti divni ljudi na tribine.
Zaboravio sam također reći u našim prijašnjim raspravama o ovoj problematici jedan efektivan potez koji bi se mogao napraviti za sankcioniranje huligančenja. Sve naše vrle navijačke skupine su kod nas lijepo formalne organizacije, a vjerojatno su im dodijeljeni i neki prostori na korištenje, možda im daju i kakve aute i to. Ne samo da je to nepotrebno, već se tako može odmah pronaći i uhititi te navijeke nepoznate huligane.
Italija je zbog istih problema odlučila proglasiti sve navijačke skupine nelegalnim organizacijama, što bi i za nas svakako bio početak. Ako ne to, onda nek ih hapse, počevši od njihovog predsjednika, pa sve do nižih članova.
UEFA kaznila Dinamo oduzimanjem 3 boda i utakmicama bez gledatelja
Nisam neki navijač ali volim kada Dinamo pobjeđuje . Ipak , smatram da je kazna kakva i treba biti :thumbs2: .Poruka domaćim huliganima i nesposobnoj upravi ...nije vam Europa privatna prčija :thumbs2: .
Konačno.
Instaliravam The Two Worlds... komp mi se smrzne.
Instaliravam The Last Remnant... komp mi se opet smrzne.
Hebemu sve :(
opet se restartao... http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Format C:>, Razsputine. Osim ako nemaš CD/DVD od Vindoza pri ruci.
Nemam nažalost... dam se kladit da momci iz servisa nisu ni stavili originalne <_<
No shit Sherlock. :P
Hm... Onda probaj nać neke pod čarobnim hrastom, pa njih instaliraj :P
Situacija se donekle popravila. Zasad ću ostavit ovako, vidjet ću dali će se i dalje blesirat ili ne. :|
I ono, ne znam zašto se ti žališ. Meni ovo moje govno zbloka kada otvorim dva Internet Explorera odjednom. :(
Heh, bez brige... imam i ja takvu jednu kantu kod koje je vjerojatno grafička ili nešto otišla jer ne želi nikakve malo zahtjevnije aplikacije pokretat.
Bitcham po jebenom napajanju koje je sad naslo crknuti. Oh well, it was about time for dat PeeSee to die.
Bičam po kompu koji je kad otvorim 3 ili 4 programa odjednom glasniji od gradilišta.
Ček, stroj ti je još uvijek na popravku?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Oda. ^^= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Poslao sam ga na popravak u Split, pošto bi mu lokalni ''stručnjaci'' učinili više štete nego koristi, pa se tu potezao od moje stare, preko djeda, pa do servisa, neko vrijeme bio tamo, pa se opet potezao iz servisa preko djeda do nekog tipa koji dostavlja stvari po narudžbi. Sve to skupa potrajalo je oko tri tjedna. I onda mi je došao doma, skupa s teveom, i tri dana radio ''ko ura''... I onda su ga se, prije nego što sam se ja vratio iz škole dočepali moj mali brat i stari, nešto izvodili, išli na neke random stranice s flash igrama... I tako, kasnije kad sam pokušao pokrenuti komp- ne želi ući u windowse, fali neki fajl, ne želi očitati hard, štajaznam. Nakon toga sam se cijeli dan natezao s BIOS-om i setupom Winsa, uz telefonsku pomoć tipa iz servisa... Ali ništa. Morao sam ga ponovno poslati u Split, gdje je već tjedan i pol, i eventualno, eventualno, uz malo sreće [koju ja nemam]Sbi mogao danas biti popravljen, i poslan natrag.
Pa za to je vjerojatno dovoljan reinstall winsa... Ili možda čak system restore. Ne znam jel se isplati za to slat ga na servis. Jer kao što si rekao, nađe se podvuda tih "stručnjaka". Ponekad je bolje po "uradi sam" principu.
Pokušao reinstalirati, ali ne da. ^^= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Onak, krene setup Winsa, i nakon sekunde ekran poplavi i izleti neki error. :(