Thief nikad nije ni bio namijenjen da bude realan :D On je uvijek bio neki "moderni srednji vijek"= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Printable View
Thief nikad nije ni bio namijenjen da bude realan :D On je uvijek bio neki "moderni srednji vijek"= Citat =:
koju igru da prvo odigram iz serijala Legacyof Cain?sve me vuče Soul reaver,ali nisam siguran....
Blood Omen 2 ti je gg.
Inaće i Defiance nije loš.
Blood Omen 2? Zaobilaziti u širokom luku... loša stvar za LoK serijal, bilo da je u pitanju Lore ili gameplay.
Defiance nije loš, ali je promašio bit Soul Reaver serijala.
Inače, kronološki ti je po redu Blood Omen (prvi mislim, ne ovaj... drugi) pa nadalje.
Aj ne kenjaj. Kaj fali LoK:BO2? Meni je odlična igra.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ako se dobro sjećam, Blood Omen 1, Blood Omen 2, Soul Reaver, Soul Reaver 2, Defiance.
Blood Omen 2 je pričom ok, iako slabiji od svih ostalih u serijalu, a gameplay je preloš, odigrao samo zbog priče.
Zapravo je bio prvo Blood Omen 1, Soul Reaver 1, Blood Omen 2, Soul Reaver 2 te Defiance.= Citat =:
Sigh.... kad moram:= Citat =:
Izvorno postao Flippy
- diskotinuitet od priče LoK serijala (velikim dijelom zahvaljujući činjenici da originalna ekipa nije radila na BO2)
- određene kotradikcije u samoj priči zbog kojih se neki fanovi prave da igra nikada nije ni postojala (Vorador živi?)
- po meni postoji samo da bi se zaradilo na kul faktoru Kaina dok svi ostali padaju u 2. plan
- gameplay je jednostavo... bleh (nema svrhe da navodim ovdje još 2-3 točke po tom pitanju)
Moram li nastaviti? Po čemu je tebi bila dobra igra?
@mravojed20:
Tako sam i ja mislio na početku, ali iskreno priča nije nešto jer pokušava kopirati Soul Reaverov pristup priči i jeftinim zapletima, nešto što definitivno ne paše Kainu kad se pogleda kakav je kao lik kroz čitav serijal. Like I reko, za mene je to slab pokušaj zarade na imenu LoK franšize (moje mišljenje naravno).
[quote=Arbiter of Change][/quote:13cjia4f]= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Meni je igra bila i još uvijek je dobra zato što je dobar pokušaj odmora od original serijala. Igra te ne tlači sa pričom ili nečim takvim. Gameplay mi je bio dobar a naročito one Moći koje dobiješ nakon svakog bossa (osim telekineze koju dobiješ od one vampirice na dar). Igra je jednostavno ok.
Post je bio upućen Choliku jer je pitao koju igru iz serijala prvo odigrati pa sam mu stavio kronologiju radnje, ovim redoslijedom će lakše shvatiti ionako opširnu i kompliciranu priču.= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Meni je Blood Omen 2 isto sasvim dobra igra. Najgori u oba serijala je Defiance, u kojem je gameplay izgubio svu umjetnost pokreta i pao u mediokritet jednolične konkurencije.
Care. Care. :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Mogu reći samo jednu stvar. CARE! :pray:
Koliko sam shavtio,igre su izlazile ovako:prvo Blood Omen 1, Soul Reaver 1, Blood Omen 2, Soul Reaver 2 te Defiance,a priča ide ovako:Blood Omen 1, Blood Omen 2, Soul Reaver, Soul Reaver 2, Defiance.
Hvala vam na pomoći,odigrat ću po priči jer me ona najviše interesira.Hvala svima.
Tlači pričom? Ne znam kako ti, ali ja Soul Reaver prvenstveno i igram zbog priče tako da ti možda igraš krive igre u tom slučaju. Moći nakon bossova nisu nikakva novost u serijalu, ali nemam ja nikakvo pravo glumiti ti šefa i govoriti što da igraš - svakom svoje. :)= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Ja sam rekao da ne tlači pričom i da je odmor od serijala BO2.= Citat =:
Pol moći u BO2 su unique i ne pojavljuju se više u serijalima. :(
Exactly.
:wink:
Da, a ja sam mislio na to da općenito igraš krive IGRE (mislio sam na serijal) ako je priča nešto što te tlači i treba ti odmor od toga u vidu Blood Omena 2, budući da je glavna SNAGA serijala PRIČA.= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Ček ček, what? Moći da se ne pojavljuju serijalima? Drugima možda, ali skoro sve te moći su viđene u ostalim nastavcima LoK serijala (mislim da su iznimke onaj pojačani Jump, Berserk i još jedna (Fury mislim?), a ostale (kao telekineza ili Charm) su prisutne u možda drugom obliku, ali su tu) u ovom ili onom obliku.
Svak' je sam sebi šef. :D
Blood Omen 2 nema nikakve veze sa glavnom pričom u serijalu= Citat =:
Da, te moći. I ako se dobro sjećam nema ni pyrokinesis...ima samo onaj u Defiance-u moć od maća al to nije to.
True.
Naravno da ima veze s pričom iz ostalih nastavaka, otkud ti to da nema?? :o
Samo da kažem da ipak igram Overlorda :D= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Igrao sam FEAR prvih par "nivoa" ali treba mi neka igra koja ne traži tolike reflekse, nekaj kaj potpuno baca mozak u stanje zena. Tak da sam si snimio Overlorda, a kad ispiti prođu, onda možda odigram FEAR...
Zat FEAR ima bullet time, ne trebaju ti refleksi. :P
evo ovako,jel mi može neko preporučiti neki dobar besplatan mmorpg?po mogućnosti da nije prevelik.
Perfect World ili Silkroad
Po meni 2 najbolja besplatna mmorpg
Dungeon runners, nije prevelik
Mythos,mislim da je izašao kad i Hellgate Londeon,napravljen je od Flagship Studiosa,i odličan je.Konceptom dosta podsijeća na Diabla,ali je po meni bolji.I mislim da je besplatan.
Stick to the Perfect World!!! Jednostavno predobar besplatni MMO.= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
ima neka besplatna igra sa vukodlacima?
hehe možda ovo http://bitefight.org/bite/index2.php?join=1
Kako sam čekao da to netko posta. :)
Mislim da nema nijedna (Werewolf: the Apocalypse je davno otkazan), samo jedan mod za Redemption, ali to nije to jer je baziran na MP.
Empire Earth? Rise of nations?= Citat =:
Izvorno postao LL21
EDIT
Age of Empires?
neki stariji rts-ove nove sam odigrao-dobre
Bez base buildinga? Nije u nekoj velikoj skali, ali Ground Control 2Sje dobar.
Knights of Honor, dosta slično medival:total waru, gg igra
SWINE :D
Pretpostavljam da bi bilo bolje kad bi postao popis svega što si igrao? :D= Citat =:
Izvorno postao LL21
Iskreno, najbolje ti je da čekaš ono što i ja čekam - Dawn of War 2, koji neće imati base buildinga, epsko će biti i dobro će izgledati (base buildinga neće biti samo u kampanji). U međuvremenu možeš probati Codename PanzersSako već nisi igrao. I da, SWINE, kako se toga nisam sjetio prije Jopaxa, predobra igra sa dozom humora.
SW Empire at War(ak volis SW tematiku) ili recimo World in Conflict= Citat =:
Izvorno postao LL21
Rush for Berlin???
jebemu,zaboravih...= Citat =:
Izvorno postao la50
zahvaljujem se!!!werewolves rule!!!
dakle zelim multiplayer online igru kao world of warcraft da se netreba downloadat i da nije puno komplicirana
E da, sjetio sam se da Perimeter više manje spada ovdje.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ima proizvodnje i svega, ali sama čudnost i originalnost igre zahtjeva da je spomenem. :)
silkroad ili cabal online.u najgorem slučaju archlord online,sve su besplatne i imaš ih na novom pcp dvd-u(osim cabala ako me sjećanje dobro služi...)= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Slična je dosta codename panzersu, nisam je previše igrao ali igra se čini dobrom, Stormregion je pravio :D= Citat =:
Izvorno postao LL21
Također, Perimeter preporučavam, igra je dragulj unikatnosti, malo prespora ali opet, unikatna :D