Iskreno, GTA 4 je po meni nekakva razumna granica grafike s kojom bi ja bio zadovoljan u igrama.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Printable View
Iskreno, GTA 4 je po meni nekakva razumna granica grafike s kojom bi ja bio zadovoljan u igrama.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ma ona je nevazna, dovoljnu kvalitetu su postigli jos u Vice City, valjda jedini razlog zbog kojeg bis ovo igrao jest humor i pregenijalne ideje koje dobivaju. Ovo treba biti zabavno, a neko sranje s kojim ces tjerat comp da crkava samo da bi izgledalo mrvicu ljepse...
meni ništa nije falilo ni vice cityu ni san andreasu po pitanju grafike... gta4 mi je taman... nema dečji izgled, a sa druge strane, nije surovo realan. takav treba da bude i svaki gta...
Ja bih baš volio da bude surovo realan jer bi onda to bila prava simulacija života.
:? wtf, di je nesto edit i kako ovo brishem= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
Svakoj igri preferiram realnu grafiku, ali sad su mi više dosadile igre koje žele biti što realnije. Ja bi nešto posve nerealno poput UT.= Citat =:
Izvorno postao CHOLIK
ja se u gta-u nikad nisam zamarao s grafikom previše...fasciniraju me u super koncipirane misije, odlična atmosfera, radio stanice, zanimljiva priča...nek te komponente ostanu na istoj razini i ja sretan...a glede grafike, ona je vidno napredovala i mislim da igra neće bit prezahtjevna...svatko tko može igrat normalno sve današnje pucačine moći će i ovo bez problema...al opet, sva ova naklapanja su uzaludna kad igra jos nije za pc opće najavljena...
jel istina da izlazi za pc oko bozica
Ne...= Citat =:
Izvorno postao Fireblade_02
[quote=Sgt. Bull]Ne...[/quote:272sawrp]= Citat =:
Izvorno postao "Fireblade_02":272sawrp
kak ne pa šta ovi pričali prije 2 mjeseca da će biti i na pc?
pa kakvi psi i kakve đubradi..pa gta je i postao slavan zbog pc....bio je napravljen isključivo za pc...šta je sad ovo?
a veliki minus kod mene..... :thumbs1:
[quote=GeForce]kak ne pa šta ovi pričali prije 2 mjeseca da će biti i na pc?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
pa kakvi psi i kakve đubradi..pa gta je i postao slavan zbog pc....bio je napravljen isključivo za pc...šta je sad ovo?
a veliki minus kod mene..... :thumbs1:[/quote:2i4c8d8t]
Profit prijatelju.Da je bilo za pc sigurno nebi rušio sve rekorde prodaje svi bi skinuli s neta i doviđorno igram i uzivam.Ovo je prakticki dobar potez,a toj piratiji se mora stat na kraj inace ce ovakvih slučajeva bit sve više!
Nemam niš protiv toga da igra izlazi na konzole, dečki su svojim radom zaslužili ekstra para. Ali ne vidim razloga zašto kod najavljivanja igre nisu mogli odmah i najavit da će raditi verziju za pc(kao što svi znamo da će ju raditi). Umjesto toga rajcaju konzolašku ekipu da se *urče kak imaju ekskluzivu.
Na ovaj način kao da nama pisijašima govore da možemo biti sretni ako uopće krenu raditi verziju za picek.
Potpuno ista situacija bila je i sa San Andreasom, neko vrijeme smo slušali kako konzole ownaju zbog ekskluzive kada je paf, na SA došao na PC. Isto će biti i ovaj put, samo što ćemo se duže načekati... mnogo duže... možda koji nastavak :D
Neka, Mafia II, Mirror's Edge, Empire: Total War... će nas zabavljat do tad, a i poslije. Tolko će nas zabavljat da nećemo ni primjetiti da je GTA izašao. :P= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Već su se počele slične stvari događati. Neki dan sam s frendom pričao. Ja ga pitam šta misli o novom Fallout 3. A on odgovori: " Fallout 3? Jel to neka ekspanzija za Oblivion?"
Nakon 2 minute tišine nisam znao što odogovoriti osim:"Da.".
Rockstar Tricked Into Confirming GTA IV PC
link
Carevi :D
znalo se odavno, samo se čakala potvrda... 8)
hmmmm....to je potvrda....a datum???'
ma jbt vec uopste ne iscekujem izlazak.. ..ima dosta drugih naslova, tak da me gta opce ne hebe.....onda bu izasla za god dana...a vec ce najavjivati novi....to je za mene glupost....velika.....morali bi jednostavno slozit da za sve platforme izadje na isti datum i gotovo.......ma imaju oni sigurno vec gotovu verziju...mozda nest malo doradjuju....al nece izbacit...bilo bi fer da sad za pc izadje s nekim dodacima, da bude nesto bolje nek za konzole....jer uvjek moramo cekat.....mislim da to nije fer.....hebe se meni, za piratiziranje igre....sami su krivi....nek sloze neku jaku zastitu i gotovo..onda tko ce htjeti igrat, bude kupio, a tko ne nece....vrlo jednostavno....
doće na pc ako ništa zbog pristojnosti....
Pa nist čudno, izlazak GTA 4 za PC je bio potpuno očekivan...samo mi fakat nije jasno zašto igra nije mogla odmah izać za PC kad i za konzole, pa zarada bi im bila jos puno veća. Ovako, interes za igru je već dosta pao i neće bas nesto previse postić tj. zaradit...
Bila bi im puno manja frende,kak ne kuziš skoro svi doma imaju kompove pa nisi valjda lud da kupiš igru za 500 kuna kad ju mozeš skinut besplatno.Tu sam vec poceo o piratiji necu više pricat o tom gta 4 doci ce za pc i gotovo!= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
to ti je baš kriva pretpostavka.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
"Peter Zetterburg, Microsoft Games Studios Europe, fino je ispričao kako se plasiranje igara istodobno za PC i Xbox 360 njima jednostavno ne isplati te predočio kako im je cilj ipak Xbox. Kao konkretni primjer spominjao je njemačko tržište gdje kaže da ako lansiraju igre istovremeno na više platformi, kupci će jednostavno kupiti verziju za PC jer zato ne trebaju kupovati konzolu, a i igre za PC su jeftinije. Stoga, igre izlaze prvo za Xbox 360, a tek onda nekoliko mjeseci ili godina kasnije za PC."
jasno kao dan.
igrao je kod lege danas na xbox previše nerealna igra.....ali je grad 10 /5
Sto je tebi nerealna fizika u igri :yuck:
lol nerwalna...ful je realna (po meni) igramje na ps3 i realna je zasluzuje 99 % :D= Citat =:
Izvorno postao GeForce
A zašto današnje igre nastoju biti što realnije. Dosta mi je realnosti u realnom svjetu a još mi je sad petavaju i u virtualnom.
izasla je brate al kad li ce nam izaci za nase fine lijepe PCe :S to se nezna nadam se uskoro dojadilo mi je drzat joystick od trojke ...
a i ta priča drži vodu..... :bravo:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Rockstar Games Announces Grand Theft Auto IV for the PC!!!
Jeeeeeeeeeeeeee!
Rockstar Games today announced that Grand Theft Auto IV will be arriving on the PC on November 18th and 21st in North America and Europe, respectively. Developed by series creator Rockstar North and set in Liberty City, Grand Theft Auto IV features a painstakingly detailed and life-like city for players to explore, a rich, immersive narrative experience, an original soundtrack highlighting the cultural eclecticism of Liberty City, as well as a newly expanded multiplayer just for the PC.
To što gte izlazi za pc - SAVRŠENO
to što dolazi u 11 mjesecu - užas. Zašto pobogu 90% kvalitetnih naslova zaguraju u ta dva jadna mala mjeseca???
= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
:pray: :pray: NAPOKON.
Nažalost prešao sam ga na plejki :cry: